Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
27.8.18 09:32

@Ivule86 myslim, ze je to zbytecne brzy..nechala bych to az na nastup na MD ( lih na pupik a slunecnicovy olej bych kupovala prave kvuli expiraci az Te pustit z porodnice..nebo posles partnera az budes v porodnici)…no a rozhodne bych neobjednavala online (tam si expiraci nezkontrolujes)…sla bych do nejake vetsi lekarny (kam chodim hodne pacientu),pak mas jistotu,ze zbozi nezustava dlouho na sklade(v male lekarne Ti sice mozna lip poradi-budou mit na Tebe vic casu..ale taky se Ti budou snazit natlacit pripravky tak,aby jim neexpirovaly..logicky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
27.8.18 14:37

Ahoj holky tak sem právě dorazila od doktora už víme pohlaví dneska se nám prcek ukazal a bude to náš druhý kluk takže sen o holčičce se rychle rozplynul :lol: jinak vše ok jen placenta je pořád dole nízko takže budu mít asi Cs protože mi zakrývá porodní cesty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.8.18 14:58

@Ainah Gratuluji ke chlapečkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.18 20:52

@Ainah jeee, moc gratuluji k druhemu klukovi :) Ja jdu na utz zitra, tak doufám, že se konečně dozvím koho čekáme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.8.18 08:22

My už víme co čekáme, bude to holčička, včera jsem byla na kontrole a vše je v pořádku, obryně má 25 cm a 400g, jinak vše v poho, poradíte mi, když chci odpovědět uživateli na jeho zprávu, nějak to prostě neumím, jen zaslat soukromou zprávu umím, děkuji za rady :) :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
28.8.18 10:32

@Kačka Pekáčková děkuji :-) určitě jo hlavně at je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.8.18 11:40

@KamilaDen u příspěvku toho, komu chceš odpovědět je tlačítko “zmínit” a ono ti to tam automaticky skočí ;)
Jinak gratuluju k holčičce a že je vše v pořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65

@KamilaDen u příspěvku toho, komu chceš odpovědět je tlačítko “zmínit” a ono ti to tam automaticky skočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.8.18 11:45

@Veeruuu děkuji, jojo,jsem ráda, teď sedím a nevim, co kupovat dřív, mám zásek snad na všem, teď řešim postýlku, jestli polohování na 3 polohy nebo na 6, polohovací klín ano či ne…nemáš tip na nějaký dobrý obchod, kde by se dalo vyptat na vše???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339

@Veeruuu děkuji, jojo,jsem ráda, teď sedím a nevim, co kupovat dřív, mám zásek snad na všem, teď řešim postýlku, jestli polohování na 3 polohy nebo na 6, polohovací klín ano či ne…nemáš tip na nějaký dobrý obchod, kde by se dalo vyptat na vše???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.8.18 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.8.18 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.8.18 12:24

@KamilaDen trochu problém se serverem nebo co, že to sem skáče jak pominutý :D :D
Jinak jelikož jsem poprvé těhotná, tak jsem z toho taky docela vykulená :lol:
Postýlku dostanu od kamarádky, takže tu jsem vůbec neřešila, já už spíš pokukuju po kočárkách a sbírám rady od kamarádek co kupovat a co ne, jenže každá mi řekne něco jiného :D
Takže s tím ti asi moc neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital