Poradna duly
Jana Čurdová
@Veeruuu děkuji, jojo,jsem ráda, teď sedím a nevim, co kupovat dřív, mám zásek snad na všem, teď řešim postýlku, jestli polohování na 3 polohy nebo na 6, polohovací klín ano či ne…nemáš tip na nějaký dobrý obchod, kde by se dalo vyptat na vše???
@Veeruuu koukám,že mi to tam skočilo 2× hned, no nějak se s tím peru,asi to jistí fakt obchod nějakej,pak se prostě rozhodnu…ten kočárek je taky masakr…to už vůbec nevím…je to sranda, jak se to pěkně otočí co??? a člověk je nucenej řešit různý věci,až se občas musim smát, jak si připadám…
Ahoj holky, tak máme po druhém screeningu, miminko je v pořádku a je to nejspíš chlapeček ![]()
Holky, zavidim ze uz mate po screeningu a UTZ. Vsem moc gratuluji
My musime pockat do 13.9.
zacinam byt nervozni, to budu uz 21+3 ![]()
@Ivule86 Ahojky, mam to stejne, jdeme na druhy screening az 14.9. a to budu 21+6
Jsem taky trosicku nervozni
Jinak holky moc gratuluji, tam co uz to mate za sebou ❤
Tak se zatim muzeme zabavit nakupovanim vybavicky. Pekny vecer.
@Kesy2014 tak jsem rada, ze v tom nejsem sama… dekuji za podporu
verim ze je vse v poradku, ale uz chci mit po..navic me byva jeste nekdy spatne
fakt by me zajimalo kdo me to tak zlobi ![]()
@Ivule86 To mě už by to tedy náramně zajímalo kdopak mě to tolik zlobil první skoro čtyři měsíce
Určitě, taky věřím, že je vše ok, ale už se moc těším až toho drobečka uvidíme poprvé spolu s přítelem. ![]()
@Ivule86 sama v tom nejsi..ja musim na screening do nemocnice s ohledem na NT screening a velkou rodinnou zatez a tam jdu taky az 21+0…a to jsem objednana uz 2 2mesice,driv termin nebyl.
Děkujeme
Určitě bude vše OK, já jsem byla 21+1 v pondělí na UTZ. Jinak přítel se zatím z chlapečka těší, prý to bude motocrossový závodník (ale to by byla i holčička)
Ale na jménech se vůbec nedokážeme shodnout ![]()
@Nikollllka Jee tak se jmeny sme na tom stejne …
Zatim bychom se snad mozna dohodli na holcicim jmene, ale na chlapeckovi neee
![]()
@Nikollllka Tak u nás to nejdřív byla Eliška a pak mužskej koukal do kalemdáře a povídá, hele, tohle je krásný jméno, bude to Ester no… a je to ¨, čekáme holčičku, takže je jasno, máme Esterku ![]()