Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
27.9.18 11:32

@KamilaDen tak to mame podobne…mne po magneticky rezonanci rekli ze mam zada uplne v prr.. skolioza,pokrocila artroza..vyrustky,aj.. Vojtovku jsem taky cvicila (v tehotenstvi to fakt nejde)..ale chodim k fyzioterapeutce…kazdy tyden cvici se mnou rehabilitacni cviky ktery muzu (na mici,bosu, overballu…mam to vse i doma) pripadne kdyz je treba tak jemne mobilizace zeber,lopatky…a funguju docela dobre..az se divim.Tak drzim palce at Ti to cviceni pomuze a nic nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
27.9.18 11:49

@Jajulka93 chodí se od 24 do 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.9.18 12:27

@Ariak děkuji, i Tobě, ať to vše jde hladce, já jsem zvědavá na to cvíčo pro těhotné, jdu příští týden poprvé, tak uvidíme…každopádně pro sebe chci udělat co možná půjde, malá je v pohodě, takže se do toho dám a uvidím, jak to bude probíhat…na procházky chodím taky, ale jakmile mě ty záda vezmou, moc toho neujdu…takže jak to prostě jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
27.9.18 15:36

Holky a co stres, máte některá? Já neuvěřitelný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
27.9.18 16:40

@petulkas já taky tomu se člověk asi úplně nevyhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.9.18 17:17

@Ainah @petulkas…ja jsem tedy naopak mnohem vic v klidu.Mam hodne stresovou praci a Tim,ze vim ze ted uz to mam za par..tak ty pracovni veci proste neresim.prestala jsem si brat domu notebook,nepracuju z domova.Prestala jsem v lekarne slouzit sluzby..takze je to naopak super.. A co se tyka toho, aby mimco bylo zdrave..a nenastaly nejake komplikace,tak to stejne neovlivnim..muzu byt opatrnejsi..
(jako nejezdim uz 180..☺,nebeham a vic odpocivam),ale stejne vsechno je vzdycky tak jak ma byt????.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
27.9.18 18:09

@Ariak to máš pravdu uplne se tomu vyhnout nedá,ale aspoň se clovek snazi tolik nestresovat a nezatěžovat,ale jak to má být tak to je a důležité je,že je mimco v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.9.18 08:41

Ahoj holky tak kromě toho,že sem nachlazená jako prase tak se mi na rtu udělali 2 opary a to tak že nemůžu skoro otevřít pusu a najíst se :zed: :zed: nevíte co nato?aby mi to zabralo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.9.18 09:21

@Ainah
Taky nachlazena? Ja na sebe davaˇ pozor, ale pritel ma chripku, tak kazdy spime jinde a stejne nic moc.
Co ti pomaha? Ja jen caje a byliny a nic moc teda.

Na opar jsem si davala naplast od Tiande nebo repair gel od Larens a za dva dny klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.9.18 10:26

já si dávám cibuli si medem po lžičkách na kašel a ten je super+čenek k jídlu a v noci si dám cibuli do ponožek to je hotový zázrak hodně se mi potom uleví plus klasika ovocné čaje bylinky s těma opatrně v těhu se jen tak něco nemůže a na opar jsem ted zkusila nalepit compeed náplast tak uvidím ale už mám opary 2 a bojím se aby se mi to ještě nerozlezlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.9.18 11:03

@Ainah @Ariak u mě je ten stres způsobený tím, že mám děti ve střídavé péči a musím se stěhovat… jsem od sebe s bývalým moc daleko a tak musím blíž aby mohla střídavá péče trvat i po tom co Adámek nastoupí po prázdninách do školy :( jinak se bojím, že bych o ně mohla přijít :( jenže bývalý mi to dělá ještě složitější, v podstatě mi určuje kam se mám nastěhovat… ale že tam není co najít už mu je jedno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.9.18 11:06

Jinak, takhle jsem ve čtvrtek oslavila narozeniny :) pár kolečky na svém bujném oři :mrgreen: dva handicapovaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
1.10.18 11:31

Ahoj holky potřebuju se trošku zorientovat v počítání kolikátý jsem vlastně týden při posl.návště na gyndě 11.9 jsem byla 21+2tt ale podle utz jsem 21+6tt takže dneska jsem 24+1tt? počítám to dobře?což znamená 25 týden? :D sem z toho trochu zmatená :mrgreen: a ještě jedna otázka od toho 11.9 jsem přibraůa jem kilo a břicho se taky zastavilo nějak mi příjde,že neroste máte to taky tak některá?výchozí váhu jsem měla 52 kg a ted mám 58 kg a od té doby nepřibírám děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.10.18 11:38

Ahoj holky, nedoporučily byste mi nějaký obchod v Praze. Chystáme se na výlet a chceme to vzít přes Prahu abychom se podívali po kočárku a dalších věcech ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.10.18 11:47

@Ainah jo myslím, že to počítáš dobře, jestli ne tak to počítáme blbě obě :D a s tou váhou no, já mám zase pocit, že si ze mě naše váha dělá srandu, je schopná mi po 24 hodinách ukázat že mám o 3kg míň, další den zase o kilo víc… :nevim: :D ale já to měla podobně, někdy kolem 21.-22. tuším, měla jsem pocit že břicho vůbec neroste a váha se nepohla snad ani o gram. Asi to záleží na spoustě věcech, hlavní je že jsou prckové v pořádku a rostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí