Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
9.10.18 21:37

@Anett97 asi na tom neco bude … tak ona asi jede podle tabulek tak proto se ji to nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
10.10.18 09:18

@Nikeskol Ty jejich tabulky :zed: Každá to máme jinak buď v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.10.18 10:13

Ahojky, tak mám za sebou odběr na ty jaterní testy, v 1 budu volat sestřičce a uvidí se, tak jen doufám, že to bude v pořádku…já jsem na to s přibráním úplně jinak, já dokonce zhubla a nejsem ani teď v 7 měsíci na té váze před otěhotněním, malá roste dobře, doktor byl spokojenej, popravdě si neumim představit nabrat víc, asi bych to neunesla a funěla bych ještě víc než teď,ale každé tělo je jiné a řekne si samo, takže bych byla v klidu i s těma pár kilama, ono se to pak srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
10.10.18 18:27

Ahoj holky tak mám po dnešní kontrole 26tt vše v pořádku zítra mě čeká cukrovka :zed: no snad se jim tam nepobliju :mrgreen: jinak mám nahoře zatím 6 kg tak sem celkem spokojená a těhulkování mi hrozně rychle utíká a jak se máte vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.10.18 19:58

@Ainah frčí to vid? Taky jsme si doms říkali, že to je mazec. Vanoce utecou a mrnatka budou tu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
11.10.18 11:30

Ahojky, zrovna včera když jsem sledovala malé lásky, tak říkám příteli, že za tři měsíce a kousek už tu s námi bude uzlíček :srdce: :dance: Neuvěřitelně to utíká a musím říct, že mi ani nepřijde, že jsem těhotná :) Mám zatím asi kilo nahoře, záda naštěstí nebolí akorát ta nespavost … A taky teda dost funím :lol: Testy na cukrovku v úterý zamnou a zatím nikdo nevolal, tak snad výsledky ok. Ještě zajet pro kočárek a fusak a s výbavičkou máme hotovo ;)
Krásný slunečný den přeji :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
11.10.18 11:32

Joo a ještě kdyby někdo chtěl holky vyzkoušet bepanthen, je tu možnost poslání vzorečků zdarma a k tomu i slevové kupony do lékárny.
 https://www.bepanthen.cz/…st-o-vzorek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.10.18 14:27

@moncaHK šílené u prvního se mi to vleklo a teď se nějak nezastavim a jen sleduju jak roste bříško a plyne jeden týden za druhým :) ale už se těším :srdce: až budu malého držet v náručí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.10.18 16:42

@Kesy2014 vzorecek uz mam doma, prisel asi za tyden od objednani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.10.18 16:44

Na cukrovku jdu zitra, dneska mam den, ze bych toho spraskala. Hlad mam uz od rana a chut uplne na vsechno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
12.10.18 11:20

Ahoj holky, tak já mám za sebou znova testy, jaterní, mám to nějak vyšší, tak jsem byla na odběru a stále vyšší, ale nijak hrozně, jinak mi doktor řekl,že příště dostanu už papír na mateřskou, co od toho čekat, znamená to nějakou změnu, peníze mi zůstanou nebo to bude jinak, písněte zkušenosti, nějak jsem ztracená a chtěla jsem si spočítat peníze,ale nějak tomu nerozumim…
jinak mě čakají častější kontroly, měření tlaku a krev…jinak malá je v pohodě a dneska má nějaké přemisťovací manévry nebo co… asi party :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
12.10.18 16:58

Holky co už máte jedno dítko doma je tu některá z vás co měla první porod císařem?měla bych dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
13.10.18 14:44

@flicek18 kdyby dvoudenní, mě už se nemoc drží druhým týdnem :( nevím, pořád to zkouším vyléčit doma, nechci aby mi doktorka dala ATB :nevim: už to mám lepší ale furt to není ok… únava k tomu taky je, ještě ta žáha :( ale anacid pomáhá, už to pálení není tak hrozný, taky záleží co sním :) hodně odpočívej a dej si čaj s medem, přeji brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
13.10.18 14:48

Holky, příjde mi, že mě malej kope dost nízko.. cítím to jakoby na konečníku a čípku, máte to některá taky tak? je to dost nepříjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.10.18 15:08

@petulkas ty koukám vybiraš taky všechno co jen můžeš 8o já to snad už vylezela, ale vypadá to že to mám částečně z únavy dělám na krátký dlouhý týden a už jsem v práci i jednou usla :zed: :) k tomu beru prášky na nějakou bakterii co mi zjistili na vyterech a to mi nejspíš dráždí močák… no snad nám bude líp. Alespoň ta žáha, že se Ti lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí