Poradna duly
Jana Čurdová
@Deniszja před cestou je záchod vždy muuuj, jdu preventivně i 2× a pak v práci první cesta na wc
udělala jsem si systém a dá se to. Legrace bude teď o víkendu, jedeme za rodicema přes půl republiky cesta cca 5 hodin, takže s čůrpauzama tak 6 hodin
bude švanda
@flicek18 No jasný, já jdu taky i 3× než odejdu z bytu ale jakmile dojdu před barák tak stejně potřebuju zase
No tak to bude určitě švanda
To si dobrá že to vydržíš v autě tak dlouho, mě už je to dost nepříjemný.
@Deniszja jo člověk to musí brát s nadhledem hold to k tomu patří a jak to nebude horší tak je to super
zato nám potom budou dělat ty dětičky radost jak je přivedeme na svět
@flicek18 v sexshopu bych pracovat nemohla, to teda obdivuji tvoji kuráž
klidně se nech dát na neschopenku, budeš mít víc klidu na vše kolem chystání na miminko ![]()
@petulkas náhodou práce je to fajn. Jako jo někteří lidi se chovají hulvatsky ale člověk se naučí s nima jednat. A je to fajn práce ![]()
Jo no uvidím s nemocenskou, o víkendu a dneska mě nějak víc picha v břiše a naposledy doktorka říkala že uvidíme jak to bude a kdyžtak by mě dala na neschopenku. Picha me uz asi dva mesice různé a pauzama… Objednana jsem ale až v listopadu, tak si k ní zajdu ve čtvrtek a uvidím co mi řekne (zítra neordinuje
)
@flicek18 tak snad bude vše v pořádku
dej pak kdyžtak vědět… píchání není moc hezký, to se pak akorát strachujeme, ať píchne kde chce ![]()
@Nikollllka já pracuju v Brně a bydlím v Hrušovanech nad Jevišovkou ![]()
@petulkas jasně dám vědět. Vždycky mě uklidní, když cítím pohyby
Ale i tak se člověk bojí aby něco nezanedbal. Tak uvidím co z toho bude , snad jsem jen cíťa
![]()
@petulkas před tím jsme bydleli V Brně a přítel tu má práci, takže v týdnu jezdíme spolu ráno autem. Večer jezdím busem. Autem je to pul az trictvrte hodinky busem bohuzel hodina
Je fakt že teď v těhu je to náročné, ale už se blíží mateřská ![]()
@petulkas jojo mám, v půl desáté večer většinou moc lidí nejezdí, i když občas se stane že je narváno ![]()
@flicek18 @petulkas A budete rodit v Brně? Já jsem z Jedovnic, takže jsem pro Brno rozhodnutá, teda i konkrétně pro Obilňák, ale čím víc se to blíží, tak začínám být docela hysterická, jestli jsem si vybrala dobře
![]()
@Nikollllka taky v Brně, ja myslela že na obilňak už porodnice není,tyjo tak to se musím ještě podívat, jsem se rozhodovala mezi Bohunickou a Milosrdnými. Zatím jsem pro Milosrdný
![]()