Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka cítím se jak na horské dráze… jeden den klid jak od relativní klid jak od pálení žáhy, tak od kašle, druhý den zase pocit jak kdybych měla ucpaný jícen, pálení žáhy takové, že tvorba slin připomíná prasklou přehradu a kašel ani nemluvím
ale myslím, že ten meduňkový čaj pomáhá
dávám si půl litru denně (dva sáčky), kdybych se nebála dám ho víc… jenže víme jak je to s bylinkami v těhu, že
pak ještě piju mix heřmánku a mateřídoušky
no ale jak beru ten magnosolv 2× denně, tak mám šílený průjem
jako jo lepší jak zácpa, ale tohle je možná ještě otravnější ![]()
s tím vrtěním na čípku, vím jak se cítíš, nechceš si radši pro jistotu skočit za dr? aby jsi nedopadla jako já
mě se prostě malej tlačí moc dolů
i když teď kope i víc pod žebra, tak třeba už to bude lepší ![]()
@petulkas Tak snad už to bude jen lepší ![]()
Jinak ja vím, že se mi čípek zkracuje a zevnitř otevírá, taky už 5 týdnů jenom ležím
Břicho mi při klidovým režimu tvrdne klidně i 30× denně. Naštěstí mám doma zlatýho chlapa, takže pere, vaří, uklízí, venčí psa, atd.. Tu chvilku už to musíme vydržet ![]()
@Kesy2014 ja ho mam uz z prvního těhotenství a bez Aniballu bych nerodila
Moc mi pomohl a na porod mam pekne vzpominky
Rodila jsem bez nastrihu a na tri zatlaceni.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, nejak neni moc cas. spolu s praci to utika
testy na cukrovku mam take uspesne za sebou, tlak stale vysoky :/ pred tydnem kontrole a konecne jsem videla pindu takze opravdu kluk
…co je velky problem tak jsem fakt bezradna a nevim jaky kocarek
na kazdym najdu neco..jaky jste vybrali a doporucili? nechci 3kombinaci, to jsme poridili autosedacku a izofix..na vetsinu kocarku se da pripevnit pomoci adapteru, cas se krati a fakt jsem bezradna ![]()
@Nikollllka to se ale divím, že tě s tím nechají ještě doma
mě na otevírání čípku vzali do nemocnice, nasadili magnésium v kapačce a zaváděli utrogestan (myslím,, že se to tak jmenuje), ten zabraňuje otevírání čípku, dokonce ho i prodlouží, a pak můžeš domů
já s tímhle byla v nemocnici 14 dní, ale pak jsem měla do porodu klid, dokonce jsem 10 dní přenášela
na to, že mě strašili, že se Anetka narodí ve 29tt
mužíčkovi tleskám
můj je taky skvělej, taky v podstatě jen ležím, o děti se stará, vypere, prádlo pověsí, a dokonce i mého koně jezdí dvakrát denně nakrmit a vykydat mu, večer mu nasekat trávu na noc do boxu ![]()
@petulkas Já se taky divím, ale tak snad doktorka ví co dělá a nic nepodcení
Jen vím, že přenášet skrz cukrovku asi nebudu
To máme zlatý chlapy
Ten můj dělá i novou podlahu v bytě, staví nábytek malýmu.. no nemám si u něj na co stěžovat ![]()
@Ivule86 taky hledáme dvojkombinaci, sedačku budeme pořizovat nejspíš od besafe. Máme dva favority u kočárků Adamex Vico a nebo Patron (model z hlavy nevím). U každého máme nějaké to mínus ale jinak se nam oba zdají luxusní i vzhledové se nám líbí. A nejak se nedokazeme rozhodnout
a gratuluji k chlapeckovi ![]()
@Nikollllka no tak snad jo, chodíš aspoň častěji na kontrolu?
chlapy máme zlatíčka
my zatím nic nestavíme, nepořizujeme, nějak totiž doufáme, že nám do porodu klapne nějaký ten byt ![]()
@Kačka Pekáčková Ty bláááho
na tři zatlačení
No tak to je bájo .. Ale jo říkala jsem si, že do něj půjdu taky
a pak děj se vůle boží ![]()
Krásný den holky, akorát jdu z kontroly, takže testy na cukrovku jsou prý ok, malému bije srdíčku jako o závod a krásně roste, ale ultrazvuk mi snad poprvé nedělal. Ovšem to nevadí objednala jsem nás na 4D jdeme v pondělí, tak snad se povede nějaká pěkná fotka toho našeho chlapečka
Dnes se mi zdálo, že jsem porodila holčičku
Musím se smát co se mi zdá za sny … blázinec.
Jinak kočárek už máááme
od soboty je pěkně schovaný u mamči. Nemohla jsem si také pořád vybrat. Asi všude jsou nějaké pro a proti, ale ze zkušeností mých blízkých kamarádek a sestřenice co měly JUNAMU, jsem si vybrala JUNAMA MADENA odstín 03. Dvojkombinace, super odpružení - lze zvolit tvrdost, lehoučká korbička i sporťák, max. příslušenství k tomu. Autosedačku mám maxi cosi, takže jsem jen dokoupila adaptéry.
@Kesy2014 @flicek18 shodou okolnosti jsme mela oba vybrane
Adamex i Junamu, v hradci meli jen Adamex Barletta a jeste mam ho ani poradne neukazali protoze uz byl pripraveny na odber a Junamu meli mit v Koline a nic..ale ted maji byt v ty Praze tak chci jeste mrknout ![]()
@Ivule86
nás ten adamex zaujal jako první v obchodě a paní nám ho ukázala. Ale mě se zdá až moc dokonalý. Po praktické stránce je takový jaký chci. A ten patron má zase jednu nevýhodu a to ze je nízký. Tak ještě uvidíme ![]()
Jinak pred tydnem na kontrole mi dr neplanovane udelala 4D utz protoze meli cas a ja se chtela objednat, vznikla prima fotecka ![]()
@flicek18 no prave, take nechceme nizky :/ vetsina kocarku ma tu korbicku fakt nizko…jeste jsme koukali na noordi fjordi …a c Koline nas tlacili do easywalkeru, zajimavy kazdymu kdo tam byli, „cpali“ jen ten..fakt ze super na jezdeni, ale korba u kolen, nelibi se mi a ta cena
sportak super
@Ivule86 jo ten nám tam taky cpal ten chlápek co se nám věnoval. My chceme nějaký trochu víc do terénu aby vydržel i tábor a tak… Ale pak jsme se šli v tom obchodě podívat na další a na něco jsem se ho ptala k jinemu kočárku a on vždycky srovnával s tím easywalkerem a na všechna má negativa měl výmluvu a vysvětlení
A upřímně řečeno nijak moc hezky kočárek to taky není i když nevybiram podle vzhledu…
oni na Patrona jsou nějaké nástavec a ty ho zvednou ale nezvednou ho prý ani do běžné výšky v jaké bývají běžně korby… ![]()