Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikeskol Mě bolí levý, a už nějakou dobu, počítám s tím že to přejde ale až s porodem dřív asi ne
Spíš si myslím že teď teprve těch bolestí bude víc přibývat než ubývat
![]()
Ahojky, tak pořád přemýšlím, jakou porodnice si vybrat, poradíte? jsem z Plzně a buď Lochotín nebo Mulačovka, ale prostě nevim…termín mám po Vánocích, třeba se ukáže už letos, nevím, termín mám 2.1.2019…holčička se podívá na svět, koukala jsem na malé lásky, to bylo z Lochotína…bylo to pěkný..v prosinci mš tam čeká kurz ještě
A ještě jedna věc, jakou kosmetiku pro malou, koukala jsem na sebamed, máte někdo zkušenost?
@KamilaDen já koupenou kosmetiku od eone. Mají super věci pro dospělé i různé olejicky k porodu. Mám.od nich vyzkoušený krém a vonne olejíčky, tak doufam ze mimču bude jejich kosmetika vyhovovat taky ![]()
@KamilaDen ja mam koupeny SebaMed, je to supr komesmetika
mam od nich ted krem na pupik a musim rici ze za me lepsi nez BiOil
@Nikeskol ahoj, to je tím, že se roztahuje pánev… na to nic nepomůže a kdo ví jestli to přejde… mě to taky chytá dokonce i hýžďové a stehenní svaly… kolikrát mě v tom tak bodne, že se mi při chůzi podlomí noha
musíme to vydržet do porodu.. @moncaHK myslíš krém na strie? tak na to budu muset kouknout ![]()
Díky holky, teď mají právě slevy na sebamed na špuntíku, tak kdyby jste chtěly, koukněte… jdu nakoupit něco…
@KamilaDen jj ja cca pred 14dny kupovala na feedo.cz mely na vsechny produkty 40% slevu, takze fakt za hubicku
@petulkas to mi dělá taky nevěděla jsem čím to je že se mi jakoby sasekne kyčel a němužu se pohnout a mám ten sedací sval skriply od stehna až po bok, ale jen na levé noze myslíš že je to taky od toho roztahování kyčlí?
je to teda dost nepříjemný jak říkáš chci udělat krok a podlomi se mi noha
@Nikeskol @sakasi holky to je něco, taky mě bolelo tříslo, ale jak to přišlo, tak to odešlo a vystřídala to kyčel
takže někdy tahám nohu jak důchodce, navíc mě furt tlačí ten močák a konečník, to se tam brzy začíná roztahovat… Taková doba ještě před námi…
![]()
Holky myslím, že to bude jenom horší a handicapy nám budou přibývat
Já jsem člověk, který to bere tak, že to přežily všechny, tak mi to taky vydržíme.
Jediný co mi vadí, že mi madam dloube nevím čím (koleno, zadek, hlava, loket, pata,…) pod levý žebra. Permanetně už přes měsíc, asi se ji tam líbí ![]()
No uz abych tu moju potvurku mela u sebe. Vzhledem k tomu ze jeji nejoblibenejsi zabava je kopat me do mocaku tak se fakt tesim
a s tema trislama me to taky dost stve protoze to se ani neda jit na nejakou delsi prochazku ![]()
Ja mam koupenou welledu tak uvidime, poridila jsem i gilbert na zadecek tak uvidim…me ted zase strasne svedi kuze, a to se vykoupu, promazu olejickem a muzu se udrbat jak se ta kuze natahuje, je fakt ze ted uz se hodne rozpina
a to tolik nepribiram …
Já kupovala taky Sebamed..
@Ivule86 Jeee, mam to stejne - vysprchuju, namazu a drbu
My možná nepřibíráme, ale miminka rostou
Teď jsem si srovnala fotky s odstupem 14 dní a ten rozdíl je obrovskej ![]()