Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
24.10.18 23:33

@Nikeskol Mě bolí levý, a už nějakou dobu, počítám s tím že to přejde ale až s porodem dřív asi ne :lol: Spíš si myslím že teď teprve těch bolestí bude víc přibývat než ubývat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.10.18 07:50

@Deniszja jooo tak to mam radost :-D uz aby byl leden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.10.18 11:51

Ahojky, tak pořád přemýšlím, jakou porodnice si vybrat, poradíte? jsem z Plzně a buď Lochotín nebo Mulačovka, ale prostě nevim…termín mám po Vánocích, třeba se ukáže už letos, nevím, termín mám 2.1.2019…holčička se podívá na svět, koukala jsem na malé lásky, to bylo z Lochotína…bylo to pěkný..v prosinci mš tam čeká kurz ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.10.18 13:13

A ještě jedna věc, jakou kosmetiku pro malou, koukala jsem na sebamed, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
25.10.18 15:23

@KamilaDen já koupenou kosmetiku od eone. Mají super věci pro dospělé i různé olejicky k porodu. Mám.od nich vyzkoušený krém a vonne olejíčky, tak doufam ze mimču bude jejich kosmetika vyhovovat taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.10.18 16:16

@KamilaDen ja mam koupeny SebaMed, je to supr komesmetika :) mam od nich ted krem na pupik a musim rici ze za me lepsi nez BiOil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
25.10.18 16:51

@Nikeskol ahoj, to je tím, že se roztahuje pánev… na to nic nepomůže a kdo ví jestli to přejde… mě to taky chytá dokonce i hýžďové a stehenní svaly… kolikrát mě v tom tak bodne, že se mi při chůzi podlomí noha :roll: musíme to vydržet do porodu.. @moncaHK myslíš krém na strie? tak na to budu muset kouknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.10.18 17:45

Díky holky, teď mají právě slevy na sebamed na špuntíku, tak kdyby jste chtěly, koukněte… jdu nakoupit něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.10.18 19:30

@KamilaDen jj ja cca pred 14dny kupovala na feedo.cz mely na vsechny produkty 40% slevu, takze fakt za hubicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.10.18 22:12

@petulkas to mi dělá taky nevěděla jsem čím to je že se mi jakoby sasekne kyčel a němužu se pohnout a mám ten sedací sval skriply od stehna až po bok, ale jen na levé noze myslíš že je to taky od toho roztahování kyčlí? :think: je to teda dost nepříjemný jak říkáš chci udělat krok a podlomi se mi noha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
25.10.18 22:58

@Nikeskol @sakasi holky to je něco, taky mě bolelo tříslo, ale jak to přišlo, tak to odešlo a vystřídala to kyčel :lol: takže někdy tahám nohu jak důchodce, navíc mě furt tlačí ten močák a konečník, to se tam brzy začíná roztahovat… Taková doba ještě před námi… 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.10.18 06:26

Holky myslím, že to bude jenom horší a handicapy nám budou přibývat :D Já jsem člověk, který to bere tak, že to přežily všechny, tak mi to taky vydržíme. ;-) Jediný co mi vadí, že mi madam dloube nevím čím (koleno, zadek, hlava, loket, pata,…) pod levý žebra. Permanetně už přes měsíc, asi se ji tam líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.10.18 10:02

No uz abych tu moju potvurku mela u sebe. Vzhledem k tomu ze jeji nejoblibenejsi zabava je kopat me do mocaku tak se fakt tesim :D a s tema trislama me to taky dost stve protoze to se ani neda jit na nejakou delsi prochazku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
26.10.18 19:07

Ja mam koupenou welledu tak uvidime, poridila jsem i gilbert na zadecek tak uvidim…me ted zase strasne svedi kuze, a to se vykoupu, promazu olejickem a muzu se udrbat jak se ta kuze natahuje, je fakt ze ted uz se hodne rozpina :think: a to tolik nepribiram …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
26.10.18 22:29

Já kupovala taky Sebamed..
@Ivule86 Jeee, mam to stejne - vysprchuju, namazu a drbu :D My možná nepřibíráme, ale miminka rostou :andel: Teď jsem si srovnala fotky s odstupem 14 dní a ten rozdíl je obrovskej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí