Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
1.11.18 14:59
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
1.11.18 15:02

@KamilaDen @Kačka Pekáčková dobré zprávy :) já zatím jen pokukuju po oblečení :mrgreen: mrzí mě jak málo toho pro chlapečky ve srovnání s věcmi pro holčičky je :? jinak pořád nic nesháním… u mě od včera s žáhou lepší, přestali vyrábět anacid tak jsme zkusili gaviscon a včera úplně bez pálení, jen občas slabounký náznak tak stačil lok aloe drinku a dobrý :) i ten tlak včera úplně polevil, zase jen náznaky… dnes jsem ještě gaviscon neměla a tlak tam mám ale pálení je občas :) uvidí jak to půjde dál… dnes jsem byla na kontrole u gyndyře a taky dobré zprávy :) čípek dlouhej, prý 43 mm a malej už na něj netlačí, ani se mi nezkracuje při kašli :dance: mám povolené vycházky, takže jsem šťastná… jen jsem dr poprosila o žádanku na ten test na cukrovku protže mi přijde že moc přibírám, i když on řekl, že se u mě cukrovky nebojí a že jsou ženy co za měsíc přiberou 8 kilo, že prý u mě to není vůbec moc… přibírám kilo týdně.. tak spíš půjdu jen pro klid duše, i když se moc bojím… mám hrůzu z injekcí, plus nevím jestli mě po tom nápoji nebude pálit žáha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.11.18 15:22

@KamilaDen taky jsem sháněla postýlku která je co nejvíc polohovatelná, já teda k tomu chci i aby se dala odstranit bočnice (budeme mít postýlku priraženou k naší posteli) a když jsme šli s přítelem do Ikea. Přítel se podíval na to jak se tam ten rošt polohuje a říkal, že bude stačit jen vyvrtat další díry a my si budeme moct zvolit přesnou výšku. Takže my nakonec asi vezmeme z Ikea, tuším že to byla i ta nejlevnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.18 19:52

@petulkas to uz zni mnohem pozitivnejc, prima, ze je ti lepe :) ja jsem na testu na cukrovku nebyla, ale pracuju pro jednoho z největších výrobců inzulinovych pump, tak jsem si radsi nechala zmerit glykemii a nastesti to bylo ok. Jinak taky pekne pribiram a to mam pocit, ze temer nejim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.18 19:56

@flicek18 ja mam taky postylku z Ikei po prvni dceri, pouzili jsme ji možná tak 10× :D dcera s nami od narození chrni v posteli :D ale jinak jsme s postylkou spokojeni a prirazenou ji k nasi posteli mame uz tri roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.11.18 20:03

@Kačka Pekáčková přítel se bojí aby maminku neublížil kdyby s námi spal prcek v posteli… Tak uvidíme. Jinak měli jste monitor dechu? Řeším jaký když bude přirazená postýlka, co prodejna to jiný názor, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.18 21:26

@flicek18 meli, ted ho i budu posilat na revizi. Koupili jsme babysense 5, ted bych asi koupila monitor do plenky, ale to jen proto, ze dcera v postylce moc casu netravila. S tim zalehnutim to mas tezky, kdyz ti dite celou noc rve, chce kojit, tak pro svoje preziti udelas cokoliv :D v tomhle pripade, ze si vezmes dite do postele a kojis ve spanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.11.18 21:37

@Kačka Pekáčková právě přemýšlím o tom na plenku. Ale v prodejně v Kolíně mi paní tvrdila že i ten je k prdu když je postýlka přidelaná k posteli kvůli přenosu vibrací z toho jak se my budeme prevalovat a tak. Ale nějaký určitě koupím :)
Jo tak to je jasné, třeba brouček taky bude nakonec s náma spát v posteli, naplánovat si to můžu jak chci ale uvidime co na to mimčo :mrgreen: ale říkám si že když bude postýlka u postele na mě straně a bez bočnice takže bude navazovat na naší postel tak že to třeba vyjde podobně jako kdyby spal mimčo v naší posteli. No uvidíme ;) ale dobré vědět, že postýlka z Ikea vyhovuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.11.18 15:48

Holky poradte mi neco na otok nohou. Od pondeli v praci mam nohy jak konve :( kotnik neni ani videt a o lytkach ani nemluvim. Horcik jim poctive a nohy mazu taky porad bylinkama od TianDe. Piju dost a prochajdy tak denne. Neobkliknu ani pantofle na doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
2.11.18 17:22

@moncaHK kup si kompresní punčochy a nasad si hořčík at ti dr předepíše magnosolv a zkus večer na srtídačku telou a studenou sprchu na nohy a pokud by ani to nepomohlo řešila bych to s dr otoky můžou vést až k preklampsii což už není taková legrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.11.18 11:45

Tak se hlásím po delší době, teda spíš si jdu postezovat, po odběrech ve 30tt mi volali ať si přijdu pro recept na železo ale po tom mám takový křeče v břiše že jsem dnes v noci myslela že rodím.. a do toho mě přepadla ještě nějaká viróza takže když mě nebudí malá kopáním tak se budím ucpanym nosem. Hlava mě bolí naštěstí teplotu nemam tak snad to nějak vydržím. Břicho mám i v 8 měsíci pořád malinké ale zavazi mi a funim i tak, a ostatní se diví že ho přece nemůžu vůbec cítit když je tak malé.. kamkoli přijdu tam se mě ptají kde mám břicho už mi to začíná vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.11.18 12:36

@sakasi to jsou typický keci, který si lidi prostě nemůžou odpustit :roll: jak moc příjemný to těhulkám asi je o tom vůbec nepřemýšlejí :pocitac: docela začínám mít strach kdy vypuknou otázky typu tak co kdy už budeš rodit :zed: na nevolnost ti můžu poradit gaviscon.. mám ho na pálení žáhy a na nevolnost taky pomáhá… ještě je super anacid ale ten má teď výpadek ve výrobě :( na virózu ti nic moc neporadím, já jsem mistr v nemocech :mrgreen: já piju heřmánkový a mateřídouškový čaj, to uvolňuje rýmu a pomáhá na bolest v krku, tak to zkus, brzo se uzdrav :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.11.18 13:21

@sakasi na tu rýmu z které mužeš mít i tu bolest hlavy zkus inhalaci, mě to vždycky alespoň na část dne ulevilo, dej si tam heřmánek pokud ti voní, je protizánětlivý, můžeš to namíchat třeba s meduňkou… a na lidi se vyprdni, mě taky štve, když si někde trochu zafuním, nebo prostě jen nevypadá nejveseleji (kupodivu, když mám křeče, nevolnosti nebo něco jiného) a hned mi říkaj ,,usměj se bude hůř." " No, lepší už to nebude" bych je vždycky nejradši nakopala :D si to ty lidi neuvědomují asi :) tak ať je Ti co nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.11.18 15:15

@sakasi Odbery me taky cekaji za dva tydny, tak jsem zvedava. Brala jsem zelezo uz ted skoro dva mesice a musim rict, ta zacpa po nem je utrpeni. Pripadam si jako velky funici balon a to presne jak pises nemam skoro zadne brisko. Neni uz den, kdy by se me nekdo nezeptal kde mam bricho, kam jsem ho schovala, ze to neni mozne v sedmem mesici. I doktorka na koznim, prodavacky v potravinach, sousedi. Vsichni jsou strasne chytri samozrejme, ze kam se to dite vejde a ze asi teda poradne nejim atd a jestli poradne roste. Reknu ti, ze uz je mi to opravdu neprijemne. Kazdy den slysim je vy nemate vubec zadne bricho :pocitac: a do toho jsem presne taky chytla virozu od partnera. Tak se aspon laduju ovocem a caji. Dnes od dvou vzhuru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.11.18 16:10

@Kesy2014 to máme koukám jak přes kopírák, dělá mi problém se jen otočit v posteli :D to srovnávání je strašný, copak musí být všechny těhotný jak almara.. teď se máme stěhovat, manžel je celý dny buď v práci a po práci dodělává dům, já bych měla balit ale vůbec na to nemám energii, ale doufám že to stihneme než se malá narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí