Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
4.11.18 17:06

@sakasi Ja se musim smat, to je tedy uplne pres kopirak :lol: Pritel bud v praci, nebo na „stavbe“ jak rikame, kazdy den od rana do vecera. U nas zase dodelavame :nevim: byt. Ja doma alespon varim, objednavam nabytek a vybavicku pro maleho. Ale jsem uplne bez energie. Ceka nas jeste tak mesic oprav urcite. No o baleni mi ani nemluv. Alespon jsem se premluvila a tridim kramy co vyhodim nez zacnu balit. A kazdy den domlouvam brouckovi, at jde pekne na termin :srdce: a my se stihneme prestehovat a mame Jeziska v novem :kytka: ale tak zase nam to pekne utika. Tak vam drzim palecky :palec: at to vsechno zvladnete :mavam:

Příspěvek upraven 04.11.18 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.11.18 21:02

@Kesy2014 tak to je fakt pecka :lol: a kdy máš termín? taky držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.11.18 21:29

@sakasi Jsem ted 29tt a termin mi vychazi kolem 20.1., ale porad mi hrozi i sekce, takze bych sla uz nekdy po novem roce :? Uvidime za dva tydny pri kontrole :roll:
Ted uz jen musi ty nase miminecka pekne rust a pribirat a jdeme do finale :srdce: :) Moc se tesim a zaroven cim vic se to blizi, tim vice otazek atd. Jeste, ze pres den tu hlavu zamestnam rekonstrukci atd. Akorat ty probdele noci :zed: , ale zase si rikam, ze uz budu aspon zvykla :mrgreen: kdyz uz bych i usnula, tam musim jit curat a tak pekne porad dokola. A kdypak mas termin ty ? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.11.18 21:54

@Kesy2014 Jaktože sekce? Já už 10.1 ale děláme si srandu že si vybere buď vánoce nebo silvestra :D Já jdu 13.11 na kontrolu tak mě zajímá kolik bude malá mít, před měsícem měla už 1160g. Taky se těším, ale zároveň si to těhotenství chci ještě užít, teda v rámci možností :D Před chvilkou jsem byla v 10 týdnu a říkala si jak to bude dlouhá doba a už jsem skoro na konci. Mě na probdělé noci připravoval náš pejsek, byl už starý a hodně nemocný takže jsem k němu co dvě hodiny vstávala, bohužel už na tom byl dost špatně takže jsme ho museli nechat uspat, jsou to dva týdny a pořád se budím, jak si na to nemůžu zvyknout. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.11.18 22:25

@sakasi No bohuzel se toho seslo vice. Mam dole placentu, do toho opary, afty a zanety kvuli tomu, ze mam v tele stafylokoka. Mam imunitu skoro nijakou a ted v tehu teda dostavam zabrat neskutecne. Ale co bych pro toho broucka nevydrzela. At uz to bude jak to bude, tak se to holt snazim brat pozitivne, hlavne at jsme oba v poradku. I kdyz bych samozrejme chtela rodit prirozene, ale pokud by to melo maleho ohrozit, tak se neda nic delat. Ty blaho no uz je to za dvermi vid ? :) To muzes mit klidne i prosincovou princeznu :srdce: Taky jsem zvedava kolik asi uz vazi ten nas chlapak :think: Presne jsem vcera vzpominala, jak jsem si delala test, to bylo 16 dni od poceti a ted uz sedmy mesic :dance: S pejskem je mi to moc lito… vim jake to je a jak se citis. V nasich :srdce: zustanou navzdy. Nase cubinka je pro me clen rodiny. Je uz taky starsi a bere leky na pater z kterych ma průjem, takze se poslednich pet dnu stridame skoro co dve, tri hodiny i v noci na venceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.11.18 22:44

@Kesy2014 jééje to sis to všechno pěkně vybrala :( ale budu držet pěsti aby to šlo přirozeně :) Děkuju :hug: Přesně prožila jsem s ním půlku života tak to bylo pro mě strašné, na jednu stranu jsem ho chtěla nechat dožít ale na druhou vím že se už trápil a nedokázala jsem si představit že bych se o něj starala ještě když by už malá byla na světě měl často záchvaty do toho agresivní nádory.. tak snad jsem udělala dobře a nezlobí se na mě tam za duhovým mostem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.11.18 23:05

@sakasi To vis, ze ano … maji se tam nahore krasne :srdce: je to tezke rozhodnuti, ale verim ze si udelala nejlepe pro nej :* a ted se na nas vsichni ti cumacci koukají :hug:
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.11.18 10:35

Ahoj holky, koukám, jak máme pořád na pilno, já musim vymalovat předsíň a koupelnu aspoň ještě a teprve teď mám u truhláře skříň a botník, takže to u nás bude tady za minutu 12, na to,že mám rodit 2.1.-4.1.tak si říkám, že jsem více než v pohodě… ale co, proč se budu stresovat, když jsem to měla tak nějak i na svůj pokročilejší věk vše v pohodě…dneska jdu žehlit ty pidi věci na malou…akorát pořád váhám nad velikostí věcí do porodnicice, kolik toho a co…tak snad to nějak vyřešit…jinak naštěstí zdravotně jsem ok,až na ty nohy a záda, ale to už dám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.11.18 10:45

@KamilaDen Ono nám to alespoň utíká vid ? :D Máme pořád co dělat. Do porodnice mám štěstí, že nemusím brát nic, všechno oblečeníčko i kosmetiku u nás budou dávat :) Ale na cestu domů jsem nakoupila 50 i 56 a pro jistotu mám v záloze i trošičku větší. Vždycky to můžeš rychlovka dokoupit přes net a než přijdete domů, tak budeš mít balíček připraven ;) To samé plenky koupila jsem jedno balení velikost 1 a jedno balení velikost 2 a uvidíme do čeho se ten uzlíček vejde :think: Teď řeším reklamaci fusaku poslali mi neskutečný šmejd místo originálu to je snad horší než od vietnamců, takže posílám zpět a doufám, že mi vrátí peníze v pořádku. Chtěla jsem stejnou značku ke kočárku, ale vzdávám to a koupím český Emitex, tak snad ten bude v pohodě. Jinak v novém časopise maminka jsou bezva slevové kupony, kdyby ještě někomu něco chybělo objednávám z malvíku ten má 20 procent slevu. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.11.18 10:56

@Kesy2014 ty jo, to teda jo… nevim pomalu co je posedět s časopisem…já koupila ten časopis maminka, jsou tam slevy docela pěkné, teď chci koupit i kosmetiku pro mužského, protože je atopik a ekzém má hodně a je tam 20% sleva, takže malou už jsem vyřešila sebamedem…ještě to projedu,co bych mohla kouit,ale zase to nechci přehánět, jo, ty velikosti, taky jsem si říkala, nějakou 50 a 56, ale doktor nám říkal,že bude dlouhá, mužskej má 2 metry…tak se děsim…zítra jdu do poradny, tak jsem zvědavá, jak povyrostla a jakej to bude cvalík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.11.18 10:58

@sakasi to je mi líto, já jsem tohle řešila sice už loni a s kočičkou,ale po 13 letech to už nešlo,byla už moc nemocná a taky jsem jí nechala uspat, i doktor říkal,že už to nemám cenu jí trápit a můžu říct, že bulim ještě občas i teď, chybí nám… akorát už jsem říkala, že zvířátko žádné nechceme…zatím teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.11.18 12:18

máte holky někdo zkušenost s ložním prádlem saténovým z lidlu, je tam teda napsáno satém,ale v popisu 100% bavlna, tak nevím, jsem z toho nějaká zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.11.18 12:22

@sakasi Jé, já mam podle UTZ termín 11.1. i když je zas malej o trochu větší a vychází uplně jiný datum :D Já sama jsem se narodila na Vánoce, takže tak trochu doufám, že se tak narodí i malej (i můj taťka je na Vánoce), byl by teda třetí v generaci :D Dneska jdeme na kontrolu po 3,5 týdnech, tak jsem zvědavá, kolik mu dneska odhadnou váhu 8o

@Kesy2014 Podívej se na fusaky Cottonmoose, já objednala a jdem nadmíru spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.11.18 12:25

@KamilaDen Já jsem si říkala kolik toho stihnu až budu doma a kolik přečtu knížek a opravdu si skoro nesednu ani s časopisem :lol: Ale tak na druhou stranu to je dobře. Já jsem objednala kosmetiku Hipp, uvidím když tak taky koupím Sebamed a na prdelku sudocrem. Pak jsem ještě pořídila espumisan kapičky a doktorka mi doporučila na první tři měsíce dávat probiotika bio gaia je to pro lepší trávení a méně potom mimi trpí na prdíky zatím jsem nekoupila, ale když bude třeba, tak dokoupím. Myslím, že 56 max. ti bude stačit :) I když má muž 2 metry. Budete mít modelku :srdce: Jsem neskutečně zvědavá jak bude ten náš raneček vypadat na vlásky, očička a jak bude velikej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.11.18 12:30

@Nikollllka Děkuji podívám se :mavam: Mám smůlu už podruhé vracím, tak pro jistotu vybírám jinou značku. Tyhle vypadají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí