Poradna duly
Jana Čurdová
@sakasi Ja se musim smat, to je tedy uplne pres kopirak
Pritel bud v praci, nebo na „stavbe“ jak rikame, kazdy den od rana do vecera. U nas zase dodelavame
byt. Ja doma alespon varim, objednavam nabytek a vybavicku pro maleho. Ale jsem uplne bez energie. Ceka nas jeste tak mesic oprav urcite. No o baleni mi ani nemluv. Alespon jsem se premluvila a tridim kramy co vyhodim nez zacnu balit. A kazdy den domlouvam brouckovi, at jde pekne na termin
a my se stihneme prestehovat a mame Jeziska v novem
ale tak zase nam to pekne utika. Tak vam drzim palecky
at to vsechno zvladnete ![]()
Příspěvek upraven 04.11.18 v 21:20
@Kesy2014 tak to je fakt pecka
a kdy máš termín? taky držím pěsti ![]()
@sakasi Jsem ted 29tt a termin mi vychazi kolem 20.1., ale porad mi hrozi i sekce, takze bych sla uz nekdy po novem roce
Uvidime za dva tydny pri kontrole ![]()
Ted uz jen musi ty nase miminecka pekne rust a pribirat a jdeme do finale
Moc se tesim a zaroven cim vic se to blizi, tim vice otazek atd. Jeste, ze pres den tu hlavu zamestnam rekonstrukci atd. Akorat ty probdele noci
, ale zase si rikam, ze uz budu aspon zvykla
kdyz uz bych i usnula, tam musim jit curat a tak pekne porad dokola. A kdypak mas termin ty ? ![]()
@Kesy2014 Jaktože sekce? Já už 10.1 ale děláme si srandu že si vybere buď vánoce nebo silvestra
Já jdu 13.11 na kontrolu tak mě zajímá kolik bude malá mít, před měsícem měla už 1160g. Taky se těším, ale zároveň si to těhotenství chci ještě užít, teda v rámci možností
Před chvilkou jsem byla v 10 týdnu a říkala si jak to bude dlouhá doba a už jsem skoro na konci. Mě na probdělé noci připravoval náš pejsek, byl už starý a hodně nemocný takže jsem k němu co dvě hodiny vstávala, bohužel už na tom byl dost špatně takže jsme ho museli nechat uspat, jsou to dva týdny a pořád se budím, jak si na to nemůžu zvyknout. ![]()
@sakasi No bohuzel se toho seslo vice. Mam dole placentu, do toho opary, afty a zanety kvuli tomu, ze mam v tele stafylokoka. Mam imunitu skoro nijakou a ted v tehu teda dostavam zabrat neskutecne. Ale co bych pro toho broucka nevydrzela. At uz to bude jak to bude, tak se to holt snazim brat pozitivne, hlavne at jsme oba v poradku. I kdyz bych samozrejme chtela rodit prirozene, ale pokud by to melo maleho ohrozit, tak se neda nic delat. Ty blaho no uz je to za dvermi vid ?
To muzes mit klidne i prosincovou princeznu
Taky jsem zvedava kolik asi uz vazi ten nas chlapak
Presne jsem vcera vzpominala, jak jsem si delala test, to bylo 16 dni od poceti a ted uz sedmy mesic
S pejskem je mi to moc lito… vim jake to je a jak se citis. V nasich
zustanou navzdy. Nase cubinka je pro me clen rodiny. Je uz taky starsi a bere leky na pater z kterych ma průjem, takze se poslednich pet dnu stridame skoro co dve, tri hodiny i v noci na venceni.
@Kesy2014 jééje to sis to všechno pěkně vybrala
ale budu držet pěsti aby to šlo přirozeně
Děkuju
Přesně prožila jsem s ním půlku života tak to bylo pro mě strašné, na jednu stranu jsem ho chtěla nechat dožít ale na druhou vím že se už trápil a nedokázala jsem si představit že bych se o něj starala ještě když by už malá byla na světě měl často záchvaty do toho agresivní nádory.. tak snad jsem udělala dobře a nezlobí se na mě tam za duhovým mostem ![]()
@sakasi To vis, ze ano … maji se tam nahore krasne
je to tezke rozhodnuti, ale verim ze si udelala nejlepe pro nej
a ted se na nas vsichni ti cumacci koukají ![]()
Dobrou noc ![]()
Ahoj holky, koukám, jak máme pořád na pilno, já musim vymalovat předsíň a koupelnu aspoň ještě a teprve teď mám u truhláře skříň a botník, takže to u nás bude tady za minutu 12, na to,že mám rodit 2.1.-4.1.tak si říkám, že jsem více než v pohodě… ale co, proč se budu stresovat, když jsem to měla tak nějak i na svůj pokročilejší věk vše v pohodě…dneska jdu žehlit ty pidi věci na malou…akorát pořád váhám nad velikostí věcí do porodnicice, kolik toho a co…tak snad to nějak vyřešit…jinak naštěstí zdravotně jsem ok,až na ty nohy a záda, ale to už dám…
@KamilaDen Ono nám to alespoň utíká vid ?
Máme pořád co dělat. Do porodnice mám štěstí, že nemusím brát nic, všechno oblečeníčko i kosmetiku u nás budou dávat
Ale na cestu domů jsem nakoupila 50 i 56 a pro jistotu mám v záloze i trošičku větší. Vždycky to můžeš rychlovka dokoupit přes net a než přijdete domů, tak budeš mít balíček připraven
To samé plenky koupila jsem jedno balení velikost 1 a jedno balení velikost 2 a uvidíme do čeho se ten uzlíček vejde
Teď řeším reklamaci fusaku poslali mi neskutečný šmejd místo originálu to je snad horší než od vietnamců, takže posílám zpět a doufám, že mi vrátí peníze v pořádku. Chtěla jsem stejnou značku ke kočárku, ale vzdávám to a koupím český Emitex, tak snad ten bude v pohodě. Jinak v novém časopise maminka jsou bezva slevové kupony, kdyby ještě někomu něco chybělo objednávám z malvíku ten má 20 procent slevu.
![]()
@Kesy2014 ty jo, to teda jo… nevim pomalu co je posedět s časopisem…já koupila ten časopis maminka, jsou tam slevy docela pěkné, teď chci koupit i kosmetiku pro mužského, protože je atopik a ekzém má hodně a je tam 20% sleva, takže malou už jsem vyřešila sebamedem…ještě to projedu,co bych mohla kouit,ale zase to nechci přehánět, jo, ty velikosti, taky jsem si říkala, nějakou 50 a 56, ale doktor nám říkal,že bude dlouhá, mužskej má 2 metry…tak se děsim…zítra jdu do poradny, tak jsem zvědavá, jak povyrostla a jakej to bude cvalík…
@sakasi to je mi líto, já jsem tohle řešila sice už loni a s kočičkou,ale po 13 letech to už nešlo,byla už moc nemocná a taky jsem jí nechala uspat, i doktor říkal,že už to nemám cenu jí trápit a můžu říct, že bulim ještě občas i teď, chybí nám… akorát už jsem říkala, že zvířátko žádné nechceme…zatím teda…
máte holky někdo zkušenost s ložním prádlem saténovým z lidlu, je tam teda napsáno satém,ale v popisu 100% bavlna, tak nevím, jsem z toho nějaká zmatená…
@sakasi Jé, já mam podle UTZ termín 11.1. i když je zas malej o trochu větší a vychází uplně jiný datum
Já sama jsem se narodila na Vánoce, takže tak trochu doufám, že se tak narodí i malej (i můj taťka je na Vánoce), byl by teda třetí v generaci
Dneska jdeme na kontrolu po 3,5 týdnech, tak jsem zvědavá, kolik mu dneska odhadnou váhu ![]()
@Kesy2014 Podívej se na fusaky Cottonmoose, já objednala a jdem nadmíru spokojená ![]()
@KamilaDen Já jsem si říkala kolik toho stihnu až budu doma a kolik přečtu knížek a opravdu si skoro nesednu ani s časopisem
Ale tak na druhou stranu to je dobře. Já jsem objednala kosmetiku Hipp, uvidím když tak taky koupím Sebamed a na prdelku sudocrem. Pak jsem ještě pořídila espumisan kapičky a doktorka mi doporučila na první tři měsíce dávat probiotika bio gaia je to pro lepší trávení a méně potom mimi trpí na prdíky zatím jsem nekoupila, ale když bude třeba, tak dokoupím. Myslím, že 56 max. ti bude stačit
I když má muž 2 metry. Budete mít modelku
Jsem neskutečně zvědavá jak bude ten náš raneček vypadat na vlásky, očička a jak bude velikej ![]()
@Nikollllka Děkuji podívám se
Mám smůlu už podruhé vracím, tak pro jistotu vybírám jinou značku. Tyhle vypadají dobře.