Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
14.11.18 16:54

@KamilaDen kruh si dopředu kupovat nebudu, kdyby bylo nutné poprosil přítele aby mi ho druhý den koupil. Ty kalhotky raky nevím jaké, na netu jsem od ženských četla že nějaké prodávají V DM ale že nejsou moc prodyšné, tak se asi popral v lékárně. A vložky si budu brát nejspíš z Dr.Max značka Samu.
O nic jsi v práci v tehotenstvi nepřišla ;) i kdyz verim ze doma to muselo byt obcas taky na palici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.11.18 19:28

@flicek18 @KamilaDen za mě určitě síťované, dostala jsem od švagrové ty z DM a je to jak z papíru a strašně se zařezávají do třísel takže ty s sebou ani brát nebudu, jinak co jsem našla tak doporučují značku Abri fix těch je 5 v balení nebo canpol ty jsou po dvou, teď na ně mají zrovna na feedu akci i na poporodní vložky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.11.18 20:10

@sakasi mám ty vložky akorát, ale zase nejsem schopna nějak odhadnout velikost…M ,L??? já fakt nevim, myslela jsem , jestli by ty vložky nestačily, když budu mít klasické kalhotky, ale asi tyhle budou možná lepší,nevím…aha,koukám,že to je řešeno cm v obvodu boků, tak to snad vyberu nějaké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.11.18 20:13

@flicek18 no občas docela jo, hlavně, když je mužskej od rána do večera pryč a já jsem sama,ale zvykla jsem si a četla jsem,uklízela,vařila, takové ty věci kolem…ale jo,zvykla jsem si pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.11.18 20:16

@KamilaDen já mám normálně M ale beru radši Lko, přijde mi že budou líp držet tu obr vložku než klasické kalhotky a taky když se náhodou stane nehoda tak mě nebude mrzet je vyhodit než je tam někde skladovat nebo co hůř přepírat , ale u každého je to jinak no někomu stačí obyč vložky a někomu nestačí ani dvě na sobě a mění je co půl hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
14.11.18 20:17

@KamilaDen věřím, já jsem sice v práci ale některé dny nám sem moc zákazníků nechodí a když jsem byla doma tak jsem odpocivala a přítel chodil domů až za tmy (byl v práci nebo nám stavěl baráček…) A občas mi z toho taky hrabalo. Takže já si nedovedu představit být pořád doma. Ale hlavní je že jsi si našla nějaké aktivity, to je důležité :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.11.18 20:28

@flicek18 jojo,to určitě, chodila jsem i ven,vůbec mi nevadilo, že i sama dost, chodila jsem i do kavárny, četla, prostě jsem si to docela užila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
14.11.18 20:31

@KamilaDen Ti to začínám závidět :mrgreen: já už začínám být strhana, už chci pátek až budu moct jen ležet a nic víc nedělat :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.11.18 20:36

@flicek18 ono i to i to má své…každopádně za chvíli budeme mít prcky a to bude teprve fičák :lol: :D to si budeme užívat a starat se, hlavně jak říkám,ať jsme všichni v pohodě, zdraví ať slouží a to přeju všem, ta dnešní doba je tak hnusná, že trochu toho lidského je potřeba…ty si teď odpočineš, i když, určitě jo, minimálně to vstávání je příjemný, když je člověk doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
14.11.18 20:50

@KamilaDen jo to je jasné že nic není jen růžové ;)
Jo na prcka se těším až ho v lednu budu mít v náručí :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.11.18 22:12

@flicek18 to i já, třeba už budeme držet prcky ještě letos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
14.11.18 22:35

@KamilaDen zase ať tu nejsou moc brzy, hlavně aby se narodili zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.11.18 08:30

Ty jo holky, ja na nemoci netrpím a nejdřív rýma a teď kašel. Chudák malá musí mít turbulence. S nadsázkou můžu ale říci, že kvůli mému kašli si konečně po 3 měsících přelehla a já můzu normálně sedět. Nicméně mě to ničí, už od těch „tlamolepů“ na kašel mám zalepenou asi pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
15.11.18 14:28

Děvčata já jsem vám tak unavená :mrgreen: skrz žáhu už kašlu na to co jím, teda na půl…protože mě ta žáha pálí snad už i ze vzduchu :zed: včera jsem si teda dala kuře alá kachnu s houskovým a bramborovým knelíkem a zelím :mrgreen: ale třeba fazole to vím, že nee, to bylo se žáhou pak peklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.11.18 16:13

@petulkas taky mě pálí žáha už úplně ze všeho a rozčiluje mě to neustálé škytání :zed: malou mám napasovanou snad až u plic takže mi hraje na žebra a to už je fakt nepříjemný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí