Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen kruh si dopředu kupovat nebudu, kdyby bylo nutné poprosil přítele aby mi ho druhý den koupil. Ty kalhotky raky nevím jaké, na netu jsem od ženských četla že nějaké prodávají V DM ale že nejsou moc prodyšné, tak se asi popral v lékárně. A vložky si budu brát nejspíš z Dr.Max značka Samu.
O nic jsi v práci v tehotenstvi nepřišla
i kdyz verim ze doma to muselo byt obcas taky na palici ![]()
@flicek18 @KamilaDen za mě určitě síťované, dostala jsem od švagrové ty z DM a je to jak z papíru a strašně se zařezávají do třísel takže ty s sebou ani brát nebudu, jinak co jsem našla tak doporučují značku Abri fix těch je 5 v balení nebo canpol ty jsou po dvou, teď na ně mají zrovna na feedu akci i na poporodní vložky
@sakasi mám ty vložky akorát, ale zase nejsem schopna nějak odhadnout velikost…M ,L??? já fakt nevim, myslela jsem , jestli by ty vložky nestačily, když budu mít klasické kalhotky, ale asi tyhle budou možná lepší,nevím…aha,koukám,že to je řešeno cm v obvodu boků, tak to snad vyberu nějaké…
@flicek18 no občas docela jo, hlavně, když je mužskej od rána do večera pryč a já jsem sama,ale zvykla jsem si a četla jsem,uklízela,vařila, takové ty věci kolem…ale jo,zvykla jsem si pak…
@KamilaDen já mám normálně M ale beru radši Lko, přijde mi že budou líp držet tu obr vložku než klasické kalhotky a taky když se náhodou stane nehoda tak mě nebude mrzet je vyhodit než je tam někde skladovat nebo co hůř přepírat , ale u každého je to jinak no někomu stačí obyč vložky a někomu nestačí ani dvě na sobě a mění je co půl hodiny
@KamilaDen věřím, já jsem sice v práci ale některé dny nám sem moc zákazníků nechodí a když jsem byla doma tak jsem odpocivala a přítel chodil domů až za tmy (byl v práci nebo nám stavěl baráček…) A občas mi z toho taky hrabalo. Takže já si nedovedu představit být pořád doma. Ale hlavní je že jsi si našla nějaké aktivity, to je důležité ![]()
@flicek18 jojo,to určitě, chodila jsem i ven,vůbec mi nevadilo, že i sama dost, chodila jsem i do kavárny, četla, prostě jsem si to docela užila…
@KamilaDen Ti to začínám závidět
já už začínám být strhana, už chci pátek až budu moct jen ležet a nic víc nedělat
![]()
@flicek18 ono i to i to má své…každopádně za chvíli budeme mít prcky a to bude teprve fičák
to si budeme užívat a starat se, hlavně jak říkám,ať jsme všichni v pohodě, zdraví ať slouží a to přeju všem, ta dnešní doba je tak hnusná, že trochu toho lidského je potřeba…ty si teď odpočineš, i když, určitě jo, minimálně to vstávání je příjemný, když je člověk doma…
@KamilaDen jo to je jasné že nic není jen růžové ![]()
Jo na prcka se těším až ho v lednu budu mít v náručí
![]()
@flicek18 to i já, třeba už budeme držet prcky ještě letos…
@KamilaDen zase ať tu nejsou moc brzy, hlavně aby se narodili zdravé ![]()
Ty jo holky, ja na nemoci netrpím a nejdřív rýma a teď kašel. Chudák malá musí mít turbulence. S nadsázkou můžu ale říci, že kvůli mému kašli si konečně po 3 měsících přelehla a já můzu normálně sedět. Nicméně mě to ničí, už od těch „tlamolepů“ na kašel mám zalepenou asi pusu.
Děvčata já jsem vám tak unavená
skrz žáhu už kašlu na to co jím, teda na půl…protože mě ta žáha pálí snad už i ze vzduchu
včera jsem si teda dala kuře alá kachnu s houskovým a bramborovým knelíkem a zelím
ale třeba fazole to vím, že nee, to bylo se žáhou pak peklo ![]()
@petulkas taky mě pálí žáha už úplně ze všeho a rozčiluje mě to neustálé škytání
malou mám napasovanou snad až u plic takže mi hraje na žebra a to už je fakt nepříjemný ![]()