Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
420
19.11.18 17:24

@Kesy2014 Taky gratuluji k otočení :hug: mě doktorka nijak kontroly nekomentuje jediné co mi řekne je váha, a jednou za čas něco načmárá do průkazky ale to fakt nevyluštím :D jediné co jsem přeluštila bylo plodová voda ale co s ní je jsem nezjistila a u placenty je psáno DS.. ona se ještě nějak posouvá? z 2.screeningu mám zprávu a tam je psáno placenta na přední straně mimo DS, tak snad kdyby bylo něco špatně a nemohla bych rodit normálně tak by mi to snad řekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
19.11.18 17:24

@Prtulak Já jí tedy měla od první chvilky úplně dole na porodních cestách ještě před pár týdny. Pak se malinko posunula a dnes mi říkal doktor, že už nenaléhá což je hlavní :dance: .
Akorát se musím šetřit a klidový režim, aby se ještě nestala nějaká neplecha. Stejně nám začala zima, takže knížky a čajíky to jistí :D Já zatím ještě zapnu moje kabáty 8) Ale děkuji za tip. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
19.11.18 17:36

@sakasi Děkuji :hug: :kytka: Mě doktor říká a ukazuje všechno a když ne, tak já se ptám jsem bába zvědavá :lol: Ale s tou placentou mi to řekli už na prvním screeningu. Měla jsem tam psáno placenta ventrálně dosahuje, tedy vepředu, dole a zasahuje porodní cesty. Pokud píšou nedosahuje, tak je to v pořádku. Jinak to by ti určitě řekli :srdce: :pankac: Myslím, že se nemusíš bát. Pokud máš psáno mimo DS znamená to mimo dolní segmet ( tedy porodní cesty ) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.11.18 17:50

@Kesy2014 super děkuju :kytka: mě je vždycky blbý se zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.11.18 18:14

@Prtulak já sem ji jeste ve 20tt měla dole a nízko a ve 30tt na ko jsem ji měla vysoko ale jak moc mi neřekl jen,že ji mám vysoko a,můžu rodit přirozeně tak jsem ráda jinak já mám první termín 16.1 a druhý 20.1 a malý měl v tom 30tt necelých 1400g ale myslím,že to bude dřív protože první jsem rodila o 10 dní před termínem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.11.18 18:18

@Kesy2014 Já sem ji jeste ve 20tt měla dole a nízko a ve 30tt na ko jsem ji měla vysoko ale jak moc mi neřekl jen,že ji mám vysoko a,můžu rodit přirozeně tak jsem ráda jinak já mám první termín 16.1 a druhý 20.1 a malý měl v tom 30tt necelých 1400g ale myslím,že to bude dřív protože první jsem rodila o 10 dní před termínem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.11.18 18:56

@Kesy2014 naprosto tvou aktivnost chápu. Já mám letos nějakou brzkou vánoční náladu, a dneska jsem to už nevydržela a už máme 3/4 vánoční výzdoby :D a to jsem chtěla udělat jiné věci a taky si odpočinout :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.11.18 19:23

@Kesy2014 nas mel 1213g .. :) tak to taky vypada, ze to nebude zadny cvalik, treba to dozene, ja mam nahore 5kg v 30+6 a chut k jidlu zadna.. :think: takze dalsi kontrola s UTZ a premereni kolik pribral :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.11.18 19:27

Tak to holky risknu, ale pri mym „stesti“ :lol: jeste me napadlo zmenit vychazky na ten tyden, predtim mam kontrolu:)) jinak ja jsem rada, ze jsme uz stehovani zvladli a akorat neschopenka vysla do noveho domecku, pokojicek vymalovany a nachystany :srdce: ted potrebuju umyt okna :lol: a muzu zacit pict…no a jeste nemame objednany kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
19.11.18 19:41

@flicek18 Viiiď :D Já si vždycky řeknu, tak a dneska budeš odpočívat a pak sedím na gauči a už to jede :lol: Jen umyju wc, potom tedy by potřebovala utřít to zrcadlo, pak mám ještě listové těsto v lednici co se musí spotřebovat tak udělám strůdl a už to jede :lol: :) :pankac:
Ale tak teď jsem si nařídila klid, alespoň do stěhování. Výzdobu ti závidíííím jáuž bych taky dala hvězdu do okna a zapálila frantíka :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.11.18 19:48

@Kesy2014 tak to znam taky, do toho jsem si ted vymyslela menit trvaly pobyt at pak mame s mimcem stejny a litani po uradech :lol: vzali jsme to rovnou s matrikou a papirem do porodnice at uz mame klid:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.11.18 20:23

@flicek18 tak co, sli jste nakonec do kocarku Adamex? pritel si ho prosadil nakonec tak vybirame barvu :D jen se zeptam zcela nahodne nemate zmereny obvod boudicky? uz ho mame osahany, objedname na netu, ale kvuli doplnkum bych potrebovala vedet :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.11.18 21:44

@Ivule86 Nakonec ne, zrovna dneska mi dovezli Patrona. A jsem z něj naprosto nadšená :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.11.18 21:47

@Kesy2014 jo přesně tak, a já to mám ještě tak, že třeba umývám koupelnu, a jdu si do komory pro Cif nebo něco a cestou si na něco vzpomenu a jdu to udělat, a tímto stylem si pak rozdělám třeba 5 věcí najednou a je z toho celý den :D
My jdeme na velký UTZ zítra, tak se těším, že zase prďolu uvidíme a jsem zvědavá co mi řeknou, mám pořád píchání v břiše a už i ve spodku, ale doktorka mi nic nenašla. s tím břichem mě radši i poslal na chirurgii a tam taky všechno OK. Ale mě to vždycky i přes to vyděsí, protože si říkám abych zase něco nezanedbala atd atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
19.11.18 21:49

@Ivule86 Taky jsme to ted absolvovali oba dva, novy trvaly pobyt, obcanka a i rovnou matrika :) At to mame vsichni tri pak stejne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí