Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
12.11.18 13:13

@flicek18 koukala jsem i na videa, takže říkám, uvidím, jak to bude po návratu z porodnice, plenky ještě koupím,ale v Německu, stejně ještě potřebuju nějaké další věci pro malou, takže mužskej to pak koupí,protože to už si na nákup jet netroufám popravdě…už budu v klidu doma čekat co a jak…ještě musím dát dohromady dost věcí, tak snad vše stihnu v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.11.18 06:15

@moncaHK tak pak dej vědět co ti řekla. Mě doktorka řekla ať už nepřibírám a bude to dobrý :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
13.11.18 08:44

@Nikeskol A mě nadala, že jsem moc teda nepřibrala :D Třeba to ještě naženu, ale pro mě je důležitý, aby rostl malej tak jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.11.18 10:55

Ahoj holky, tak mám za sebou další poradnu, ve 32tt malá má 1800g, já už mám nahoře 5 kg když to počítám od původní váhy, ještě před tím než jsem 5 kg na zacatku vyblila :lol: malá je akční tak jsem se těšila jak se na ultrazvuku bude mrskat ale celý ho samozřejmě prospala, čemu se taky divím když prorejdila celou noc :lol: začíná mi zase tvrdnou břicho i přes magnezko tak mám prý přidat ještě jedno ráno, ale zase jsem někde četla že tvrdnutí je už v tuhle dobu normální a hodně magnézia taky není dobré, co myslíte? Jinak za 14 dní mi konečně ukončí neschopenku tak snad do té doby dokončíme domeček ať se můžu začít konečně na malou chystat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.11.18 11:21

@sakasi to je super, malá má taky 1800 g, jsme na tom stejně, i s 32 tt, takže já mám teda zítra 33 tt, nepřibrala jsem ani kilčo zatím… malá taky řádí jak blázen,ale v noci, takže mi každej ultrazvuk prospí, teď mě začala krutě kopat do močáku a včera jsem měla bouli nad pupkem jak kdybych spolkla meloun, tak snad se začíná točit, pan doktor říkal,že na to má 4 týdny ještě, pak prý budeme muset vymyslet co s tím…tak snad se mi otočí prdelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.11.18 12:07

@KamilaDen ja jsem 31+5 :D no naše hlavičkou dolů už od nějakého 25 týdne ale včera se mi zdálo právě že se otočila nahoru protože mě prave taky něco kopalo do mocaku a pod zebrama jsem měla bouli jako blázen ale dneska mě doktorka uklidnila že je hlavičkou dolu, tak bud se stihla za jeden den otočit dokola nebo se tam nějak divně hýbe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.11.18 13:50

@sakasi ja to mám podobně taky je prcek hlavičkou dolu ale asi mi tam boxuje či co. Protože mi tam občas udělá nějaké rodeo a mám pak pocit jak kdyby mi tam zabodl jehlu nevím jestli je to močák nebo čípek… Ale doktorka mít řekla že je vše OK tak to musím nějak vydržet… ;) takže taky nechápu jak se mu to daří, když tam má hlavičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.11.18 15:47

@flicek18 @sakasi no doufám,že se mi taky otočí, když to tady tak čtu, se máte holky…tak uvidíme, 27.11. jdu na kontrolu a pak už asi rovnou do porodnice, nevím,jak jsou pak ty kontroly časté,ale asi každý týden si myslim…no jo a pak to bude fofr, upeču cukroví, ozdobim stromek a snad přežiju svátky ještě celá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.11.18 17:03

@KamilaDen taky jdu 27.11 pro papíry na mateřskou, a ani nevím, kdy mě pošle do porodnice, myslím že až od 36tt se chodí po tom týdnu, ale každá nemocnice to má asi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.11.18 17:44

Taky jsem dneska po poradně. Malá je hlavičkou dolů, ale paní doktorka neměřila, prej tam je skroucená jak paragraf a ukazovala na nás zadek a záda, takže jdu příští týden znovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.11.18 18:16

@KamilaDen @sakasi kamarádce se prcek otočil pár dní před porodem. Nekde jsem četla že někomu se prcek otočil pár hodin před samotným porodem (mezi kontrakcemi). Takže se Ti prcek určitě taky otočí ;) Ja jdu na kontrolu 29. :mrgreen: a myslela jsem že do porodnice se chodí až od 36 tt :)
Ja letos udělám asi jen dva druhy cukroví, já sladké moc nejim kvůli kvasinkam a přítel ji hlavně rohlíčky :mrgreen: a od 23. do 26. jedeme s přítelem na vánoce do Brna do nějakého bytečku na klidně vánoce ve dvou, v klidu a bez stresu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.11.18 22:57

@Nikollllka no co já bych za to dala nepřibírat :lol: mě přijde že přibírám i z vody :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.11.18 09:25

@flicek18 ty jo,tak to bude krása,já už jsem taky včera řešila to pečení, udělám taky nějaké druhy, max.3, linecké,kokosové a košíčky dělám kakaové plněné ořechovou náplní a končím…víc ani prd…příští týden si jedu vyzvednout zbytek věcí,smontujeme postýlku,už bych měla mít konečně i skříň a botník, pak už jen oblečení porovnám a dám dohromady papíry…budu čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
14.11.18 09:52

@KamilaDen jo, my budeme vecičky vyzvedavat tento a příští týden, narazili jsme na slevy V Brně tak jsme toho využili… postýlku zajedeme koupit do Ikea a pak už zbývá jen pár věcí. Ja jdu zítra naposledy do práce a pak rovnou jedeme ještě za mou rodinou (4 hodiny cesty) na víkend a příští týden chci všechno pro prcka vyprat a nachystat co máme a pak už taky jen čekat a odpočívat-konečně, ty dvanáctky mi v 0raci dávají už zabrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.11.18 11:16

@flicek18 máš můj obdiv, já bych to nedala, ale ani jsem neměla šanci to zkusit, okamžitě jsem šla na rizikové a to jsem měla nastoupit do nové práce, ve středu jsem to měla potvrzené a v pátek jsem měla nastoupit…takže tak…tak věci na malou mám už vyprané a vyžehlené ,ale zase čekám na skříň a na celou předsíň, malovali jsme minulý týden,abychom to připravili s mužským a teď už taky jen vše připravit a nachystat a doplnit co mi chybí ještě, už jen pár věcí, není to tak hrozné…akorát pořád váhám nad kruhem,kdyby mě náhodou střihli a ještě nevím,zda si mám koupit ty síťové kalhotky s vložkami, mám ty klasické velké koupené…tak by asi mohly stačit tyhle…budeš to řešit? Nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí