Poradna duly
Jana Čurdová
@sakasi Ja jdu do toho za ctyri tydny zacnu
tak uvidime. Prodat ho muzes vzdycky dal. Je o nej opravdu zajem na bazarech. A kdyz budes císař, tak se hodi stejne i po porodu je vyborny na posileni svaku panevniho dna. S tim se muze zacit uz po sestinedeli ![]()
Damy taky vas zacina bolet dole bricho s trisla? Jsem 30tt a mam takovy pichani zepod bricha :/
@moncaHK ja citim trisla uz asi tyden a to brisko zespod cca druhy den. Ale kdyz jsem to rikala doktorce tak me odbyla tim ze jsem hodne pribrala tak at se nedivim ![]()
@Kesy2014 mě prsa nenarostla vůbec, zatim teda ani ťuk, ten krém si koupím, díky za tip,taky mám placentu vepředu, ale malou cítím stejně, nenechá mě ležet na boku ani jednom, jakmile si lehnu, okamžitě dostanu kopanec…až si říkám, jestli na ten 32 tt není moc těžká, když má skoro 1800 g, prdka malá moje…
@Nikeskol no ja pribrala zatim 7kg…v utery jdu na kontrolu tak jsme zvedava. Zacaly mi totiz brutalne ze dne na den otykat i nohy a ruce :/
@KamilaDen Pediatr je vlastně dětský lékař, takže nikdo jiný není potřeba. Já už mám nahlášeno ![]()
@KamilaDen taky jsem se už u pediatra (dětského) předem hlásila.
@KamilaDen Taky uz mam nahlaseno. Mame si potom zavolat do 48 hod. po propuštění z porodnice. ![]()
@Nikollllka @Prtulak @Kesy2014 díky, mám nějaké doktorky vypsané, tak je obvolám a uvidím, snad se někde chytíme, díky
Tak se zadařilo na první dobrou, už mám dětskou doktorku, budeme chodit k paní doktorce Valečkové na Bory na polikliniku, mám tam i gyndaře, takže to bude při jednom
teď už jen to mimčo… ![]()
Ještě mi řekněte, látkové pleny, názor?? Budete je dávat nebo zůstanete u klasiky?
@KamilaDen s doktorkou super, já budu volat zítra tak doufám že nas vezme, pak už tady máme jen jednu tak snad kdyžtak ta druhá ![]()
A plenky já už mám začáteční vybavičku latkovych, chci to zkusit a pak kdyžtak dokoupit zbytek. Tak uvidím jak nám to bude vyhovovat ![]()
@flicek18 já mám jen ty úplně malé,balíček zatím, je tam nějakých 23 kousků, tak snad mi to do porodnice bude stačit…pořád nad plenkami uvažuji, akorát jsem zvědavá, jestli to budu vůbec umět zavázat, ani nevím, jak je to teď…stejně bych to vyzkoušela,až budu s maličkou doma…
@KamilaDen já mám do porodnice balíček 42 ks, protože jich pár chci mít doma pro jistotu a na cesty prostě když bude potřeba ![]()
Je jich velká spousta druhů. Pokud chceš klasiky bílé čtverce. Tak ty se ani nemusí zavazovat naučíš se sklady a na ty ctvercové pak dáš jen svrchní nepromokave plenky/kalhotky. ![]()