Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
29.10.18 20:16

@Deniszja to je kvůli rozestupu pánve :) mohlo by pomoct magnézko ale někomu nepomůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
29.10.18 20:18

Ja jsem teda tehotna poprve, ale prvnich pet mesicu porad zle, sesty mesic stridave, do toho vysoky tlak a prasky, od zacatku porad stridave gyn. problemy, takze zadny sex, zle v dop. prostredcich…uz jsem si rekla, ze v praci skoncim a ty tri tydny pujdu na neschopenku, dojizdeni uz je des.. do toho se doma spis hadame ptz. vse zarizuju temer sama, no hruza :nevim: :D chut ma jidlo jak kdy, nekdy jist vubec nemusim, ted krece v nohach :lol: krasny obdobi, opravdu, takze vas chapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.10.18 20:23

@petulkas Jj vím a proto si z toho snažím nic nedělat, prostě to k tomu patří… Ale nejkrásnější období, jak hodně lidí tvrdí to teda rozhodně není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.10.18 20:25

@Ivule86 tu nevolnost v buse chápu, taky mi bývá když už mám někam jet :poblion: @Deniszja jo jasně, nejkrásnější pro někoho kdo to pozoruje z povzdálí možná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.10.18 20:27

@Ivule86 Taky mi bývá ještě pořád zle teď už jen nárazově ale i tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 20:33

Když to tady tak čtu, tak můžu být šťastná, že mám jen pár „bolistek“, které si teda ani moc nemůžu pripouštět, protože kromě práce mám doma čerstvou tríleťačku, která moc ohledy nebere. Holky držte se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.10.18 23:09

já mám doma skoro 5,5 letého a zítra čerstvou čtyřletou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.10.18 17:17

Ahoj holky, dočetla jsem si zase všechny příspěvky, koukám, jak to každá prožíváme a taky si říkám, že už bych tu malou chtěla mít doma…už mě to taky bere ze všech stran, bolí mě záda, nohy a ty jsou peklo, mám magnosolv,ale je mi po něm ne úplně dobře,pálí mě žáha…ale mám ještě náhradu,ale stejně to není ono, vyčetla jsem, že by to mohlo být i železem, tak se dopuju, snad to zabere, jinak mé prochozené noci jsou hrůza, děsím se spaní a nechce se mi jít vůbec do ložnice si lehnout… už asi blázním…malá kope, jak o život, nenechá mě spát ani na jednom boku, takže to musím řešit na zádech a ta bolí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.10.18 19:10

@KamilaDen ahoj tak to máme podobné :mrgreen: těhotenství zkrátka není takova legrace ale patří to k tomu jinak k tomu magnosolvu já ho užívám taky a doporučuji k tomu koupit kompresní punčochy a kdyby ani to nepomohlo tak já jsem teď začala užívat detralex,ale já mám vnitřní křečove žíly takže i kvůli tomu protože ty nohy to je šílené :zed: dokud chodím vše v pohodě,ale jak si lehnu tak bych se mohla zblaznit jak mě začnou bolet :zed: takže v noci taky pochoduju,ale říkám si co bych pro prcka nevydržela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
30.10.18 20:09

@KamilaDen úplně ti rozumím… člověk si říká jak hrozný to má, ale je i spousta jiných obtíží, které trápí zase jiné… s tím spaním to mám podobně akorát s tím, že já chodit nemůžu.. musím ležet, usínám už jen z únavy na jestli dvě hodiny… pak se vzbudím, zase ty moje potíže a usnout se nedá.. jednou mě přítel hlídal celou noc, no noc, jestli jsem usnula ve tři ráno… a říkal, že jsem spala tak dvě hodiny a to ještě neklidně, že jsem se převalovala atd… takže žádnej med teda… já zase můžu spát jen na levém boku jinak ne.. a ten už taky bolí, celou levou půlku těla už mám namoženou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
31.10.18 10:20

@Ainah @petulkas mě ještě doporučila masérka, kam chodím na ty těhotenské masáže, že se mám domluvit s lékařem na lymfatické masáži, tak se zkusím zmínit, ale myslim si, že to úplně nedopadne…zítra jdu cvičit, po tom cvičení jsem taky jak zmlácená,ale co, už jen 2 měsíce, třeba se mi drobeček podívá na svět ještě letos…uvidíme, každopádně, jestli je to nejkrásnější období??? tak to bych se asi hádala :think: ale zase nemůžu říct, že si to neužívám…dneska jsem usnula už ve 3, takže jsem chodila jen 2 hodinky, ale zase čůrání, že jo…no,tak jsem venku koukla co se děje, šla si lehnout a nějak mě to úplně zmohlo,asi si myslim, že mi i trochu pomáhá to železo…namažu si nohy a jdu chrnět…tak jsem zvědavá na dnešek,musim do města a to šmejdění mě totál odrovná… :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
31.10.18 15:24

@KamilaDen to já zase nemohla spát skrz žáhu, dala jsem si k večeři pečené osolené brambory, ne americké kvuli koření a k tomu tatarku, a teď nevím z čeho asi tatarka, pak už jsem jedla jen suché brambory ale i tak po každém soustu mě pálilo a řezalo jak kdybych polykala sklo.. :? tak jsem ani nedojedla, už se to nedalo vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.11.18 10:47

@petulkas tak zatím s pálením žáhy mám klid, občas se ozve,ale malinko, mám helicid, ten mi zabere hned, včera jsem si vyzvedla kosmetiku pro malou, koupila jsem Sebamed, krásně voní, mužskej hned musel vše odzkoušet, povídá, to bude voňavá holčička, tak mě tak rozesmál :lol:
pro sebe vložky a do podrsenky taky, páč mě měsíc už teče z prsou, tak musím začít nosit ty vložky, uvidíme, zda to bude co platné…čekám, ještě na postýlku, věci už mám vyprané, chystám se je vyžehlit a přemýšlím,jestli mám v Německu koupit už nějaké plenky, mám ty nejmenší do porodnice, balík je tam 28 ks, tak snad to bude stačit…doma asi bude dobré mít balík určitě připravený…snad už mám vše…v půlce listopadu jedu pro všechny ty věci…sestavit vše a nachystat a pak už jen čekat, až se prďolka rozhodne, nakonec jsem se rozhodla pro Lochotín, kašlu na to, že to tam je jak na běžícím pásu, hlavně, že mě odrodí…jdeme na ten kurz v prosinci, tak si to ještě prohlídneme a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.11.18 11:46

Holky, poradíte mi nějakou dobrou postýlku s polohovatelný roštem, alespoň teda na 3 polohy, vzhledem k bolavým zádům,abych si mohla nějak ulehčit, našla jsem Scarlett Alek bílá dřevěná, ale klidně bych uvítala i levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.18 14:04

@petulkas to jsem pochopila, ze uz dve deti mas. A jak ti je? Je to uz lepsi? Paleni zahy mne taky trapi, hodne mi na to pomahaji neloupane mandle, snazim se jist nedrazdive jidla a temer se vyhyba mlecnym vyrobkum. Celkem to funguje, ale obcas mam pocit icit, ze mi shori krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí