Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka tak mě zase od včerejška nesnesitelně tlačí v jícnu
mám z toho nadměrnou produkci slin
už se bojím i něco jíst, mi příjde, jak kdybych tam měla nějakej knedlík ![]()
@flicek18 @Ivule86 taky jsme chtěli pořádný bytelný kočárek žádný kavárenský s korbou u kolen
měla jsem vyhlídnutý babydesing husky, pak když jsme na něj šli podívat do obchodu tak se nám zdál malý. Nakonec manžel našel v tom obchodě jiný, vůbec jsem tu značku neznala je to Jedo Koda, má parádně vekou korbu a super odpružení tak doufám že budeme spokojení. Mají ho jak v troj tak dvoj kombinaci. My brali dvoj a autosedačku Aton 5 od cybexu.
@sakasi @flicek18 @Ivule86 U nás vyhrál Neonato Puro, zítra by měl dojít k rodičům, tak už se na něj těším ![]()
@petulkas Tak snad to bude lepší
Zítra mě přítel veze na tu diabetologii, tak jsem zvědavá, snad to dopadne jak nejlíp může ![]()
@sakasi já jsem zjistila že korbu maji nízko právě kočárky do terénu. Aby měli těžiště co nejníž. Ale zas tak hrozný terén s ním neplanuji sjíždět
tak o něm jsem neslyšela, se podívám ![]()
@flicek18 aha no něco na tom možná bude ale zase všechny ty nízký co jsem viděla tak měly pidi kolečka co to podle mě nemůžou zvládnout
a nedokážu si představit že se k malé budu takhle sklánět. Jako taky nebudeme jezdit cross ale někde na polničkách se odpružení bude hodit ![]()
@sakasi přesně to sklaneni mě děsí by mi bolest zad navázala rovnou na tu co mám teď z těhotenství
Ale u toho patrona konkrétně se blbě pak dostává i do košíku. No uvidím conakonec vybereme ![]()
@flicek18 a uz z toho principu me tam teda na…no aspon tu sedacku jsme koupili, bydlime na vesnici a prave chceme kocar i do terenu
@sakasi ty jo tak to neznam a to uz jsem prosla kde co, ptala se kde koho ![]()
@Ivule86 my tam koupili jen dva kusy oblečení na zimu co se mi líbilo jinak nic ![]()
@flicek18 @sakasi taky neplanujeme sjizdet hory
ale prave taky me na nekterych zarazeji ty maly kolecka
aspon polnacku a prasana, aby zvladl ![]()
@Ivule86 je to myslím polská značka ale myslím že šunt můžou vyrobit kdekoli a záleží na konkrétním kusu
a hlavně jsme nechtěli dávat za kočár desetitisíce
@Nikollllka snad dopadne
dej pak vědět… já se na další návštěvě u dr. taky radši domluvím na tom testu na cukrovku… nechtěla jsem ale jistota je jistota ![]()
My kočár teda máme, ted je v kurzu šití polštářků a těch ptákovin do postýlky
Jsem chtěla ušetřit, tak si to šiju sama a holky taková žirafa, zatím vypadá jak po obrně
Budu muset vychytat lepší střih..
@moncaHK To jsi dobrá, že vůbec šiješ… Já bych nevystřihla ani kolečko
Našla jsem si jednu paní co mi ušila povlečení, hnízdečko, mantinel a nebesa za super peníze… Vybrala jsem si látku sama a ještě to bylo mnohem levnější než kdybych si to objednala v obchodě. Já jsem si říkala, že bych se pustila aspoň do pletení a zkusila třeba nějakou šáličku, nebo ponožky, ale nevím nevím ![]()
@Kesy2014 No tak je to celkem rovný šití a nic náročného. Jo do pletení nebo háčkování se chystám už pět let, já jsem na to ale úplný kopyto
.
Jinak mi přijde, že za poslední týden mi pupek vylítnul 1×tolik ![]()