Poradna duly
Jana Čurdová
@petulkas tak snad ti neco z toho pomuze. Jeste me napadlo jestli by na to nemohla pomoct meduňka nebo heřmánek, co vim pokud se nepijou po lidech denně v těhotenství se můžou.
parkrat jsem medunku i hermanek pila.
@flicek18 heřmánek piju s mateřídouškou, jak jsem teď nemocná.. ale meduňka mě nenapadla
myslíš, že pomůže zklidnit ten kašel?
@petulkas jo teď jsem našla, že mírní záchvaty kašle. A vím že je dobra na trávení, tak možná i trochu s tou žáhu by mohla pomoct… ![]()
@flicek18 tak já ho vyzkouším, už mám uvařený
děkuji
možná proto mi v prvních dvouch těhu hašlerky
obsahují meduňku ![]()
@petulkas tak uvidíš, snad to trochu pomůže, ale zase to s těma bylinkama taky nepřeháněj ![]()
Já měla nějakou krušnější noc. X krát jsem se vzbudila s takovým tím pocitem v podbřišku a zádech, že dostanu menzes. Vůbec nechápu co to má být ![]()
@flicek18 neboj, vím že se nesmí v těhotenství moc bylinek
meduňku budu dávat jednou denně, k tomu ten sirup na ten kašel a jinak heřmánek s mateřídouškou
to můžou být poslíčci.. kdyby to bylo ale nějak moc často, tak si raději zajdi k doktorovi ![]()
@petulkas jo, podle všeho to vypadá na poslíčky, ještě napíšu radši kamarádce je porodní asistentka… docela mě vyděsilo, že už takhle brzy. ale tak včera jsem byla na gyndě a vše OK. takže to bude dobrý ![]()
@flicek18 Tak to bude tím, já měla po kontrole na gyndě to stejný ![]()
@flicek18 poslíčci můžou být už od 25tt klidně i dřív
ono pokud by se to stupňovalo a zkracovala se doba mezi bolestí, nebo dokonce to začalo být pravidelný, pak řešit ![]()
@petulkas tyjo, to jsem nevěděla. Vím že to mívají ženský klidně i měsíc před termínem ale skoro 3 měsíce před, mě to fakt překvapilo ![]()
@flicek18 No může to být už takhle brzy, ale mělo by to bít jen chvilku a občas… kdyby to bylo nějak moc, tak jdi radši k dr. ![]()
Tedy jestli jsem někdy říkal, že mě pálí žáha, tak ne ne nepálila …
Protože to co mám už od včera je děs běs
Od tří ráno vzhůru a zkouším vše možné
Musela jsem už sáhnout i po rennie, ale né že by to nějak zvláště pomohlo. Vyzkoušela jsem kysanou smetanu, jedlou sodu, čaj pro těhotné … Teď jsem se dočetla, že je prý výborná kurkuma a zázvor, tak zkusím čajík.
@petulkas Tak jak se cítíš? Ten malej satan buď spí a nehýbe se nebo se jenom vrtí na čípku.. už jsem zralá tak do blázince ![]()
@Kesy2014 na pálení zahy zkus nalev z kyselých okurek, dost mi to pomohlo ![]()
@Kesy2014 Kurkuma ti nepomůže, zkoušela jsem taky a nic a dr. říkala, že je to hodně silný koření a víc to dráždí
kup si anacid a ber ho 3× denně po něm je to lepší ![]()