Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
17.10.18 21:44

@flicek18 no tak to máme nějak podobně, mě taky až kolem toho 23tt :) Mě zatím trhu trička jsou ještě volnější, ale zapnu ještě své původní kalhoty a nosím i stará trika, tak se nemůžu moc divit :lol: ale už mám i trhu kalhoty a jsou teda o dost pohodlnější, ale stejně mi vadí každé oblečení, co mám na sobě :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
17.10.18 21:48

@Pepe22 tak já nosím tehotenske kalhoty už dva měsíce, hodně jsem se nadýmala takže to bylo už potřeba a svých starých triček unosím jen pár, tehotenska mám jen dvě :) takže oblečení do práce mám opravdu pomálu, ale není se čemu divit přítel mi začíná říkat velryba :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.18 21:53

@flicek18 no trhu trička mám taky 2, ale zatím je neunosim, přijde mi, že nosím pořád to samý.. protože všechny tricka nosit taky nemůžu :lol: každopádně mi přijde, že má motorika už se horší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
18.10.18 00:36

@flicek18 no aspoň, že tam bylo to místo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
18.10.18 20:04

Ach jo holky, já mám vážně pech :( dneska jsem měla kontrolu na gyndě a tak jsem se pro jistotu ptala doktora na ty pohyby, že je cítím moc nízko, na čípku a konečníku.. no a on hned, že se na to podívá, dělal mi utz spodem, měřil čípek… a te prý má délku dobrou, tak pokračoval v utz a řekl ať zatlačím jak na velkou, pak ať zakašlu a pak zase zatlačím.. a to dopadlo blbě, pochopila jsem z toho že malej se při tom tlačí moc dolů, že se mi snad čípek rozevírá :,( mám zvýšenou dávku magnosolvu, klidový režim a za 14 dní kontrola jestli se to nezhoršuje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
18.10.18 21:11

@petulkas Nebuď smutná, mě se taky zevnitř rozevírá čípek, jak se malej tlačí a vrtí :think: Navíc mám těhotenskou cukrovku :(
Určitě nám to pak prckové vynahradí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
18.10.18 23:05

@Nikollllka mě ani dr. nechce honit po těch testech na cukrovku, prý ať radši odpočívám.. uvidíme za těch 14 dní… :( horší je právě to, že já i u Adámka a Anetky byla na rizikovým a na udržování :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.10.18 08:12

@petulkas tak snad se Ti to zlepší a malej nebude tak hrr ven. Do třetice určitě bude porod kolem termínu ;)
Já byla dnes u doktorky s tím pichanim (včera na chirurgii pro vyloučení slepaku) samozřejmě nikdo nic nenašel vše v pořádku… jedině z čehož můžu mít je skříplí nerv nebo podrazdena střeva, že mi do nich prcek může víc kopat… Tak jsem si udělala výlet po doktorech a snad bude klid ;)
Držíme pěsti ať je to za 14 dní lepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
19.10.18 10:30

@flicek18 taky žádná sranda co? mě zase včera při procházce chytala křeč do svalu nohy, nešlo jít :mrgreen: pak se mi to přesunulo níž a přeskakovalo mi v kotníku :lol: a něco na úlevu od toho píchání ti dali? :? já byla dnes u dr. aby na mě koukla, protože pořád kašlu, tak jsem myslela že mi něco dá abych nekašlala a malej mi tím neklesal dolů… jenže v poslechu nic, v krku nic, takže je to pořád tou žáhou a nedostala jsem nic :( tak mě pak doma napadlo, že ji zavolám a zeptám se jestli můžu dithiaden nebo něco jinýho na klidnění toho kašle a prý ne :( já se bojím, že budu muset být zase v nemocnici, nebo že se prostě rozrodím, protože na kašel mě to nutí pořád :,( a to přitom děložní stahy nemá žádný, v břiše mě pne jen při procházce… žádný tvrdnutí nic, jen ten pitomej kašel :( a nebo kdybych šla na velkou, to se taky tlačí strašně dolů.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.10.18 15:40

@petulkas nene nedali, doktorka mi poradila zkusit se kroutit na gymnastickem míči, tak mi ho dnes přítel koupil, prý jestli je to skriplý nerv tak mi to pomůže. Ono to píchání někdy je někdy ne je to takové fakt zvláštní, občas přemýšlím jestli nejsem jen cíťa… 8o a ještě mám ležet na pravém boku radši. Shodli jsme se že neschopenka není potřeba, kdyby se mi to zhoršilo tak si dojdu ona mi ji vypíše a bude. Navíc jsem si spočítala, že MD mi začíná za 4 týdny a v práci už budu jen deset dvanáctek, díky tomu že si vybírám několik dní dovolené ještě. Takže to budu mít volnější…
Jinak na tu žáhu mě pomohlo právě spaní a obecně lezení na levém boku, někde jsem to vyčetla a musím říct že se to o dost zlepšilo, ale nevím jestli to může pomoct tobě když už to máš v takové míře :think: to chápu že se toho bojíš, tak zkus pohledat na netu nějaké babské rady na podrazdený krk, třeba ti bude stačit něco co ti uklidní krk ať tolik nekasleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
19.10.18 17:38

Pěkný večer,
uvažujete holky některá o aniballu ? Já jsem stále na vážkách .. olejíček na masáž hráze jsem si koupila, ale u toho aniballu nevím, mám docela strach abych se nenatrhla sama … Myslím, že se nástřihu nevyhnu tak, či tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.10.18 18:38

@Kesy2014 taky nad ním přemýšlím, ale pořád nevím. Můžu se zeptat jaký olejicek jsi si koupila? Já bych ráda bez nastrihu (asi jako kazda) ale nevím jak moc ten aniball mi může pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
19.10.18 18:53

@flicek Olejíček mám od saloos moc ráda od nich používám výrobky.
Teď ještě zvažuji olejíčky k porodu. Byli mi doporučeny stránky od homeopatky, která se věnuje i aromaterapii. Tak kdyby ses chtěla mrknout.
https://eshop.nobilis.cz/…nstvi/porod/
Co se týče aniballu, tak podle zkušeností holek co mi říkaly, tak tě to spíše naučí tlačit, že tak nějak víš více jak na to … Ale stejně 1000 porodů a každý jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.10.18 18:59

@Kesy2014 super, za stránky děkuji já mám ráda od eone, koupila jsem tam i kosmetiku pro mimčo… Ale určitě ráda kouknu. Aha, to jsem nevěděla o aniballu, no já přemýšlím o koupi jiné „znacky“ prostě jen takových těch nafukovacich balonku, je to levnější a co vím tak funkci to má stejnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
19.10.18 20:05

@flicek18 no tak snad ti tyhle rady pomůžou :hug: já už skoro ani jinak než na levém boku neležím, právě kvůli tomu pálení žáhy.. no jediný co přítelovi v lékárně dali je Herbisland sirup, mělo by to být přírodní, zklidňovat kašel a i to co dráždí v tom krku na kašel, tak uvidím jestli to pomůže :) pak prý ještě Drosetux, to je homeopatický, mám to už doma a je to nechutně sladký :poblion: takže kdyby zabral ten Herbisland byla bych ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí