Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
16.10.18 20:25

@flicek18 Pořád je, navíc je to nejvybavenější porodnice, co se týká komplikací :think:
Když jsem ležela v 19tt, tak jsem byla taky na Obilňáku a nestěžuju si :roll:
A musí se u Milosrdných registrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
16.10.18 20:44

@Nikollllka aha, tyjo to se na to ještě musím podívat.
Nemusí, psali mi že je lepší pak v 40tt jiná napsat ale není to nutné ale žádná jiná registrace. Na obilňaku je to potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
16.10.18 21:02

@flicek18 Nene, taky není potřeba registrace. No uvidím, kde nakonec skončím :think: :D A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
16.10.18 21:16

@Nikollllka taky si říkám, že ve finále si to třeba rozmyslím a kdo ví kam budu chtít :D 13. 1. co Ty? Že bychom se potkali v porodnici? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
17.10.18 00:50

@flicek18 Dle UTZ 11.1., nicméně kvůli mýmu čípku a těhotenské cukrovce to bude možná dřív :nevim: Uvidíme, jak malej poroste a co rekne doktorka na kontrolách 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.10.18 04:49

Tak holky 26.11. naposled do práce a pak tradá na mateřskou…to nám to uteklo. Ještě měsíc a už se budeme „válet“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
17.10.18 07:46

@Nikollllka tak snad prcek vydrží co nejdéle, určitě se mu u Tebe líbí tak se tam bude držet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
17.10.18 11:28

@flicek18 Děkuju, snad ano, hlavně ať je zdravej :) Tak pak musíš napsat, pro jakou jsi se rozhodla porodnici, já to nechám asi na ten Obilňák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
17.10.18 11:38

@Nikollllka včera jsem na to koukala a asi zůstanu u milosrdnych, ale tak může se stát že bude stopstav a budu muset jinam ;) každá má něco pro a proti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
17.10.18 15:12

@flicek18 no tak aspoň, že tak :) my když jedeme autobusem ráno do školky s dětma, tak je autobus nacpanej děckama a věř mi, ty ani nenapadne pustit těhotnou si sednout a to mají kolikrát na druhým sedadle bágl… ani starší lidi když občas jedou nemají šanci si sednout, střílela bych ty nevychovance :pocitac: @Nikollllka no jelikož doufám, že se do porodu stihnu přestěhovat tak je mi záhadou kam půjdu rodit… pokud se nestihnu přestěhovat tak to budou Boskovice, mám to kousek a taky jsem se tam narodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
17.10.18 15:37

@petulkas jo s tím puštěním sednout si to znám. Jela jsem jednou od doktorky, bus narvaný a několik lidí stalo, já přišla poslední takže jsem taky stála. X lidi na mě koukalo ( měla jsem tehotenske tričko s miminkem co vystrkuje zadek) ale nikdo ani nepipnul, nakonec jsem si všimla volné sedačky v půlce busu tak jsem se procpala až tam a sedla si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.18 19:50

Ahoj holky, jsem poprvé těhotná a mám termín 31.1. :lol: nevím zda li je to normální, ale občas mi přijde, že mám mensi brisko, nez treba pred tydnem..porad si říkám, že je to třeba tím, jak se malá obrací, ale raději bych byla za něčí zkušenost, že je to opravdu tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
17.10.18 20:05

@Pepe22 ahoj, mě skoro každý tydne přítel fotí a jsou fotky které vypadají že jsou prohozené, protože na dřívější mám břicho větší a na později zase menší, takže to asi bude normální. A jestli se třeba víc nadýmáš tak to může být i tím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.18 20:29

@flicek18 jojo já mám taky fotky a jak říkáš, někdy je to jak vymeneny :lol: tak jsem ráda, že nejsem sama :) a kdy ti vykouklo břicho? Mě teprve asi 3 týdny zpátky :lol: do teď by nikdo nepoznal, že jsem těhotná.. už mi i vadily takový ty kecy..jee kde máš břicho? Vždyť vy vůbec nerostete..najez se poradne..No už to bylo otravny, tak jsem ráda, že se konečně taky můžu chlubit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
17.10.18 20:40

@Pepe22 vyloženě že vypadalo jako tehotenske a ne že mám prdy nebo jsem přibrala tak někdy po 23 tt tuším. Ale už před tím mi rostlo hezky.
Mě zase každý říkal něco jiného, někdo jak nemám žádné bříško jiný zase že mám velké bříško a já jak už se na bříško těšila tak jsem dlouho měla pocit že žádné bříško nemám. Ale fotky tvrdí něco jiného :D Já jsem ráda že už mi hezky padne mě těhu tričko (je na něm miminko co vystrkuje zadeček :srdce::D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí