Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
15.10.18 18:49

@flicek18 ahoj buď uplne v klidu pokud nemáš žádné problémy pálení,řezání při močení tak je to úplně normální já chodím několikrát za den a v noci to samé máš mimco dole a tlačí ti na mocak takze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
15.10.18 18:50

@flicek18 se nemusíš stresovat je to úplně normální :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.10.18 18:58

@Ainah děkuji za uklidnění, mě vyděsilo to, že potřebuji i když mám močák prázdný. Ale právě jsem se uklidňovala, že u zánětu by mě to pálilo nebo byla krev v moči… Navíc hormony u mě pracují naprosto luxusně, takže jsem to už i obrečela :D tak alespoň se nenudím :D v noci naštěstí zatím max 3×, ale většinou i méněkrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
15.10.18 19:01

@flicek18 tak to ti závidím já i 6× za noc takže toho moc nenaspim,ale to hold patří k tehu :) neboj je to normální tlačí na mocak takze má člověk pocit,že se pocura sedne na záchod a ani kapka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.10.18 19:15

@Ainah je, tak to i nezávidím :) ale i tak mám ráno pocit že jsem spala tak hodinku :D teď jsem měla několik nocí za sebou divné sny, takže byla luxusní únava. Dneska konečně den volno, tak jsem jen ležela a ležela :)
Co bychom pro ty naše zlatíčka nevydrželi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.10.18 20:10

@KamilaDen
Ja mazu Artrinem od Energy, je to teda drahy ale prirodni. Obsahuje kostival, ktery je na klouby a pohybovy ustroji a nemuzu si stezovat. Jen teda pocitej s tim ze to extra nevoni, voni to po bylinkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.10.18 20:42

@flicek18 @Ainah Mam presne to,same. Vycuram se, dojdu do obyvaku, sednu si a uz muzu jit znovu, protoze mam pocit, ze mi snad praskne mocak :? Nekdy par kapek, nekdy nic. No a v noci uplne v pohode 4× i 6× curani. A do toho presne ty divne sny… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.10.18 06:23

Divne sny koukam jsou popularni :D . Jinak holky s tim curanim mam vyzkouseno o pul 8 naposled pit a v noci chodim jen 1× :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
16.10.18 06:58

@moncaHK je, to bych umřela žízní, já piju vody jak slon posledních pár měsíců :D
Jinak popularitu těch ani bych velice ráda snížila, jsem pak jal prašténá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
16.10.18 10:10

@flicek18 Docela mě uklidnilo že to tak mají i ostatní, já chodím do hodiny i 4× a nic.. Už je to otravný :roll: Už jsem myslela že s tím močákem něco mám. A když někam jdeme to je teprve sranda, teď navíc si malá zvyklá kopat dolů takže se vždycky modlím abych dorazila do cíle suchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
16.10.18 10:12

@Deniszja :lol: já už nosím pravidelně intimky protože bez těch to nejde hold to těhotenství má něco pro a proti :mrgreen: hlavně aby bylo mimi v pohodě a my už jsme hold stavěné nato abysme to zvládly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
16.10.18 10:25

Holky, jste tu některá z okolí Brna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
16.10.18 10:25

@Deniszja jo, je fajn, že se takto navzájem můžeme uklidnit ;) já do/z práce odjíždím občas i pres hodinku, dneska jsem musela i MHD a když jsem běžela do práce myslela jsem, že se počůrám a v práci pár kapek. Jsme myslela že mě švihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
16.10.18 10:33

@Ainah I já je nosím, ale občas fakt tak kopne do močáku že si říkám že si radši pořídím pleny :mrgreen: Zatím u mě převládá proti, ale beru to sportovně a říkám si že pořád může být i hůř :lol: Tak se snažím si moc nestěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
16.10.18 10:37

@flicek18 Jee, tak to tě lituji já si to nedokážu teď ani představit :lol: Když už někam jedem tak cesta max. půl hodiny a i tak musíme zastavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí