Poradna duly
Jana Čurdová
@flicek18 ahoj buď uplne v klidu pokud nemáš žádné problémy pálení,řezání při močení tak je to úplně normální já chodím několikrát za den a v noci to samé máš mimco dole a tlačí ti na mocak takze
@Ainah děkuji za uklidnění, mě vyděsilo to, že potřebuji i když mám močák prázdný. Ale právě jsem se uklidňovala, že u zánětu by mě to pálilo nebo byla krev v moči… Navíc hormony u mě pracují naprosto luxusně, takže jsem to už i obrečela
tak alespoň se nenudím
v noci naštěstí zatím max 3×, ale většinou i méněkrát ![]()
@flicek18 tak to ti závidím já i 6× za noc takže toho moc nenaspim,ale to hold patří k tehu
neboj je to normální tlačí na mocak takze má člověk pocit,že se pocura sedne na záchod a ani kapka ![]()
@Ainah je, tak to i nezávidím
ale i tak mám ráno pocit že jsem spala tak hodinku
teď jsem měla několik nocí za sebou divné sny, takže byla luxusní únava. Dneska konečně den volno, tak jsem jen ležela a ležela ![]()
Co bychom pro ty naše zlatíčka nevydrželi ![]()
@KamilaDen
Ja mazu Artrinem od Energy, je to teda drahy ale prirodni. Obsahuje kostival, ktery je na klouby a pohybovy ustroji a nemuzu si stezovat. Jen teda pocitej s tim ze to extra nevoni, voni to po bylinkach
@flicek18 @Ainah Mam presne to,same. Vycuram se, dojdu do obyvaku, sednu si a uz muzu jit znovu, protoze mam pocit, ze mi snad praskne mocak
Nekdy par kapek, nekdy nic. No a v noci uplne v pohode 4× i 6× curani. A do toho presne ty divne sny… ![]()
Divne sny koukam jsou popularni
. Jinak holky s tim curanim mam vyzkouseno o pul 8 naposled pit a v noci chodim jen 1× ![]()
@moncaHK je, to bych umřela žízní, já piju vody jak slon posledních pár měsíců ![]()
Jinak popularitu těch ani bych velice ráda snížila, jsem pak jal prašténá ![]()
@flicek18 Docela mě uklidnilo že to tak mají i ostatní, já chodím do hodiny i 4× a nic.. Už je to otravný
Už jsem myslela že s tím močákem něco mám. A když někam jdeme to je teprve sranda, teď navíc si malá zvyklá kopat dolů takže se vždycky modlím abych dorazila do cíle suchá ![]()
@Deniszja
já už nosím pravidelně intimky protože bez těch to nejde hold to těhotenství má něco pro a proti
hlavně aby bylo mimi v pohodě a my už jsme hold stavěné nato abysme to zvládly ![]()
@Deniszja jo, je fajn, že se takto navzájem můžeme uklidnit
já do/z práce odjíždím občas i pres hodinku, dneska jsem musela i MHD a když jsem běžela do práce myslela jsem, že se počůrám a v práci pár kapek. Jsme myslela že mě švihne ![]()
@Ainah I já je nosím, ale občas fakt tak kopne do močáku že si říkám že si radši pořídím pleny
Zatím u mě převládá proti, ale beru to sportovně a říkám si že pořád může být i hůř
Tak se snažím si moc nestěžovat.
@flicek18 Jee, tak to tě lituji já si to nedokážu teď ani představit
Když už někam jedem tak cesta max. půl hodiny a i tak musíme zastavit ![]()