Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
5.10.18 14:16

Já byla na cukrovce ve středu (27tt), taky jsem měla neředěný roztok, od začátku těhotenství 4kg nahoře a stejně jsou výsledky vysoký :( Prvně jsem ležela v nemocnici, pak zkracování čípku, pak zánět a teď cukrovka… Už to chci mít vážně všehno za sebou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.10.18 14:18

@Deniszja mě zvýšená poloha hlavy nepomáhá :( sodu jsem chtěla taky zkusit ale prý to není dobrý, že se vstřebává do krevního oběhu, to nechci nějak riskovat :nevim: a zkusíš kvůli zádům nějakou masáž? Pak je ještě nějaký podpůrný pás kolem bříška, který by prý měl ulevit od bolesti :) @flicek18 o těch mandlích už jsem četla, ale prý by se mělo fakt jen těch max 6, že větší množství naopak pálení žáhy zhoršuje :nevim: jinak jo, já je taky miluju a obávám se že by byl problém skončit u 6 kousků :lol: a ten pocit na zvracení z toho pálení znám taky, je to hrozný :( zkus vincentku, včera jsem byla dost naštvaná… člověk jak blbec hledá čím si ulevit od pálení žáhy a o vincentce ani slovo :( já si včera vzala vincentku protože se mi rozjíždí pěkná nemoc, asi kvůli tomu pálení žáhy… bolí mě v krku, bodá mě každé polknutí, lechtá mě v dýchacích cestách, když se snažím kašlat tak to bolí a řeže… tak jsem pocucávala vincentku přímo z flašky a co nečtu na obalu? Přispívá k neutralizaci překyselení žaludku :cert: no já myslela, že mě na místě klepne… protože tu vincentku už mám doma dlouho… teď žáhu zkrz tu nemoc moc nevnímám tak uvidím po nemoci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.10.18 14:20

@Nikollllka koukám, taky si těhotenství ,,užíváš,, :( :hug: bude líp, vydrž :hug: ale z vlastní zkušenosti, jelikož jsem těhotná potřetí, až mi někdo bude tvrdit, že je to nejkrásnější období tak ho asi oběsím na jeho vlastních vlasech :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.10.18 14:21

A včera jsme se dozvěděli pohlaví našeho miminka… Bude to chlapeček :) sice jsme chtěli holčičku, ale co se dá dělat, hlavně když bude zdravej :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.10.18 15:04

@petulkas Já na ty masáže moc nejsem..Ale o tom pásu už jsem přemýšlela a jestli to tak půjde dál tak ho budu muset pořídit.. Jedlá soda se vstřebává a mění pH ale nemyslím si že jednou, dvakrát do týdne nějak uškodí což u mě víckrát není… U tebe je to problém, evidentně ti nepomáhá nic tak snad to brzy samo přejde, budu držet palce, protože vím jak je to nepříjemné :) A gratuluji ke chlapečkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
5.10.18 16:26

@Deniszja ten podpurny pas mam uz 2.mesic a nedam na nej dopustit..myslim,ze se to jmenuje baby sherpa..(takove ty pasy co jsou pres cely pupek mi nevyhovovaly)..chodim denne kolem 8-10km se psem,obcas musim popobehnout nebo naopak udrzet balanc,kdyz pes necekane trhne a ten pas je fakt super..tlumi to narazy a stabilizuje bedra.
Jinak na zahu je urcite lepsi Rennie nebo Maalox nez jedla soda (ta to casto jen zhorsi)
Nekomu pomaha i jen mleko..a mlecne neprislazovane vyrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.10.18 18:41

@Ariak Tak to je super když budu objednávat tak aspoň vím jaký :) Mě teda ta soda vždy pomůže ale samo každý je jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.10.18 20:42

@Deniszja tak pokud tu sodu používáš tak málo, tak to by vadit nemělo :) ale asi se radši zeptej doktora… a můžeš zkusit tu Vincentku :) @Ariak o mléku jsem zase četla, že ono sice pomůže, ale následně aby žaludek strávil vápník v mléce obsažený tak zase musí zvýšit produkci té žaludeční kyseliny, takže mléko sice pomůže ale jen na chvíli :( mě mléko pomáhalo ale pak mi právě pálila žáha o to víc a už vím proč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.10.18 08:07

Krásné dobré ráno,
holky mám dotaz. Jdu zítra na ty testy na cukrovku a prý nemám jíst dnes cukr, tedy žádné sladké atd.. Jak moc jste to dodržovaly ? Dla jsem si teď na snídani bílý jogurt, vločky, jahody. A do večera nevííím jak to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
8.10.18 11:19

@Kesy2014 8o A to ti řekli přímo tam kde Ti testy budou dělat? Mě bylo řečeno že mám jisto normálně jen minimalne 8 hodin pred trstem nejist (takze prijit na lačno) a na internetu když jsem hledala jak to probíhá, tak všude psali den před tím jíst normálně a sladké neomezovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.10.18 11:24

@flicek18 Sestra na gyndě, když mi vypisovala žádanku říkala, že dva dny nejíst sladké :nevim:
a omezit cukry celkově … taky mi to přijde divné, když cukrovku máš, tak jí prostě máš a nemělo by to mít vliv si myslím :roll: Mám tam být zítra v sedm ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
8.10.18 11:28

@Kesy2014 já všude četla jak jíst normálně, jinak budou výsledky zkreslené a přijde mi to i logické. Já teda jedla sladké tak nějak normálně a výsledky mám v pohodě. Na Tvém místě bych si zavolala přímo do ordinace/laborky kam na ty testy jdeš, tam to budou vědět nejlépe ;) jo já šla nějak kolem půl osmé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.10.18 11:50

@flicek18 Takže to prostě nebudu hrotit a dám si odpoledně normálně ovoce, jak jsem zvyklá :) Já právě na sladké nikdy nebyla, ale ten malej svištík ve mě by teď jen sladké :srdce: :mrgreen: tak se snažím jíst alespoň ty zdravé cukry. Za to maso a uzeniny pořád tak nějak nemůžu skoro ani vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
8.10.18 12:06

@Kesy2014 jako jak říkám já jedla normálně určitě i nějakou tu susenku/čokoládu jsem den před tím měla ;)
Já mám pár věcí které bych mohla od rána do večera pořád dokola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.10.18 12:23

@flicek18 Mám to také tak :) Teď třeba ujíždím na jablíčkách :dance: už asi týden, předtím jsem měla období pudinku a krupicové kaše :mrgreen: Každopádně sladké převládá :P
Pěkný den a děkuju :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital