Poradna duly
Jana Čurdová
@flicek18 děkuji za info
jo tak pohyby cítím normálně a že jsou to někdy už kopance tak snad je malý v pohodě no uividíme příští týden jdu na kontrolu tak sï počkám a s tou váhou každá váží jinak u dr mám vždy o kilo víc tak nikdy nevím co mám hlásit
jestli váhu u nich nebo doma ![]()
@Ainah Ahoj, jojo mela by jsi byt 25.tyden
Ja jsem ted 23+2tt, takze 24.tyden
Jinak co se týče vahy jsme domluveni se setrickou, ze se vzdy zvazim rano doma, nez pujdu na kontrolu, aby jsi se vazila porad na stejne vaze. A ja mam zatim porad stejne, jeste ani kilo navic
Pan doktor rikal, ze jde vse malemu do briska
A pupik mi zacal malinko rust az ted … takze zadne starosti
preji pekny den a klidecek. Ja bych potrebovala neco na spani
, protoze pravidelne kolem treti jsem vzhuru a zabiram az tak kolem seste
nemluve o tom, ze na malou chodim snad petkrat za noc … to ani nejde se vyspat do zasoby
mozna je ro schvalne, abychom se uz pripravily na ty probdene noci
![]()
@flicek18 Ahoj, zalezi z ktete strany prijedete
ale urcite pro inspiraci bych koukla na malvik a spuntik
tam maji vystaveno mnoho kocarku a jinych vecicek. Tak pekny vylet.
ja uz se taky chystam pro kocarek, tedy zatim vyzkouset, vybrat mezi dvema a objednat ![]()
@Ainah co já bych dala za to kdyby mi váha nerostla
od první kontroly na gyndě jsem přibrala už osm kilo
a nevypadá to, že by se to hodlalo zastavit ![]()
@Kesy2014 @petulkas děkuji holky
no s tím záchodem jsme natom úplně stejně sotva začnu usínat chce se mi na záchod
takže jsem vzhůru co chvíli už ani nevím co to je se pořádně vyspat
tak jsem ráda za uklidnění budu se vážit jen doma at to mám stejné a vím koli jsem vlastně přibrala ![]()
@petulkas v klidu…ja mam ted nahore 11kg,nijak se neprecpavam..jim tedy pravidelneji nez driv..ale celkove spis dietneji. Cukry omezuju na minimum (ovoce)..a stejne to furt leze nahoru.
@Kesy2014 No, jedeme z Brna a pak na sever čech, ale klidně to objedeme kolem Prahy. My právě máme jeden kočárek už vyhlédnutý, ale mě přijde až podezřele dokonalý
tak chci nějaký větší obchod abych se mohla pořádně porozhlédnout a uvidím. Jo na Malvik jsem taky koukala, děkuji za rady
zatím toho do výbavičky moc nemáme, ale já bych vykoupila nejradši všechny obchody
mame zatím pár kusů oblečení a drobnosti, tak už musíme začít nakupovat ![]()
@Ariak taky bych řekla že se nijak nepřecpávám
no jo jak říkám, v těhu to tolik neřeším, nebudu přece kvůli tomu hladovět no ne? ![]()
@flicek18 docela dobry je Spuntik v Radotine (maji tam i drahu s ruznymi povrchy na vyzkouseni)…jinak vetsina kamaradek kocarky v posledni dobe koupila ve Vysocanech v Detskem raji. Ja se zatim byla podivat v Detskem dome na Praze 4 a ten me moc nenadchnul co se kocarku tyka (ale prodavacky moc mile)
Na nakup vyckavam na 2 akce: 1)veletrh for babies koncem mesice 2)kdyby to neklaplo tam,tak v listopadu vyuziju slevy v casopise Maminka
Jinak nejvetsi obchod s kocarky je v Koline,ale to asi vis..
@Ariak Super, děkuji za tipy, jo o tom v Kolíně vím a je fakt, že bychom se tam mohli cestou stavit, to mě ani nedošlo. super nápad
děkuji ![]()
@flicek18 před třemi lety jsem si koupila kočárek v Dětském ráji ve Vysočanech, kočárků tam mají spoustu a i dalších věcí. Není to tak „navoněný“ obchod jako Malvík, ale asi to budete mít víc po cestě. Malvík je opravdu z ruky.
@Kačka Pekáčková hlavně, jestli tam mají kvalitní věci
asi uvidím i podle toho jak moc budeme mít času. Děkuji
@flicek18 co myslím tím kvalitní? Koukni na jejich web. Kočárků tam mají nepřeberné množství.
https://www.detskyraj.cz/
Tak holky js jsem 24+0 a dneska si pripadam jak slon, pres noc mi snad vyrostlo bricho ze me tahly rano i spodary
jinak mala je docela akcni ozyva se skoro behem celeho dne. Dneska jsem si ani nezavazala tkanicky, musela jsem si sednout jak jsem se neohla
![]()
Ahojky, tak už mám zase chvíli času na pokec,řešim teď problémek s nedodáním dárku ke kočárku na babyboo, objednala jsem si tam kočárek a jako dárek měla být zavinovačka, ale bohužel jsem jí neodostala, tak jsem volala a řekly mi děvčata, že jim to ten dodavatel nedodává, tak nevím, jaké mám šance na úspěch, že tu zavinovačku dodají dodatečně…no jo, jde o princip, nemají to tam teda psát do toho popisu…tak uvidíme, jak se k tomu postaví, objednávka u nich byla za dost peněz, tak si myslim,že by se tohle stávat nemělo