Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
1.10.18 11:53

@flicek18 děkuji za info :-) jo tak pohyby cítím normálně a že jsou to někdy už kopance tak snad je malý v pohodě no uividíme příští týden jdu na kontrolu tak sï počkám a s tou váhou každá váží jinak u dr mám vždy o kilo víc tak nikdy nevím co mám hlásit :mrgreen: jestli váhu u nich nebo doma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.10.18 12:13

@Ainah Ahoj, jojo mela by jsi byt 25.tyden :) Ja jsem ted 23+2tt, takze 24.tyden :lol: Jinak co se týče vahy jsme domluveni se setrickou, ze se vzdy zvazim rano doma, nez pujdu na kontrolu, aby jsi se vazila porad na stejne vaze. A ja mam zatim porad stejne, jeste ani kilo navic :D Pan doktor rikal, ze jde vse malemu do briska :srdce: A pupik mi zacal malinko rust az ted … takze zadne starosti :kytka: preji pekny den a klidecek. Ja bych potrebovala neco na spani :mrgreen: , protoze pravidelne kolem treti jsem vzhuru a zabiram az tak kolem seste :roll: nemluve o tom, ze na malou chodim snad petkrat za noc … to ani nejde se vyspat do zasoby :lol: mozna je ro schvalne, abychom se uz pripravily na ty probdene noci :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.10.18 12:16

@flicek18 Ahoj, zalezi z ktete strany prijedete :) ale urcite pro inspiraci bych koukla na malvik a spuntik :kytka: tam maji vystaveno mnoho kocarku a jinych vecicek. Tak pekny vylet. :dance: ja uz se taky chystam pro kocarek, tedy zatim vyzkouset, vybrat mezi dvema a objednat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
1.10.18 12:19

@Ainah co já bych dala za to kdyby mi váha nerostla :mrgreen: od první kontroly na gyndě jsem přibrala už osm kilo :oops: a nevypadá to, že by se to hodlalo zastavit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
1.10.18 12:26

@Kesy2014 @petulkas děkuji holky :-) no s tím záchodem jsme natom úplně stejně sotva začnu usínat chce se mi na záchod :mrgreen: takže jsem vzhůru co chvíli už ani nevím co to je se pořádně vyspat :-) tak jsem ráda za uklidnění budu se vážit jen doma at to mám stejné a vím koli jsem vlastně přibrala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.10.18 13:16

@petulkas v klidu…ja mam ted nahore 11kg,nijak se neprecpavam..jim tedy pravidelneji nez driv..ale celkove spis dietneji. Cukry omezuju na minimum (ovoce)..a stejne to furt leze nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.10.18 13:25

@Kesy2014 No, jedeme z Brna a pak na sever čech, ale klidně to objedeme kolem Prahy. My právě máme jeden kočárek už vyhlédnutý, ale mě přijde až podezřele dokonalý :D tak chci nějaký větší obchod abych se mohla pořádně porozhlédnout a uvidím. Jo na Malvik jsem taky koukala, děkuji za rady ;) zatím toho do výbavičky moc nemáme, ale já bych vykoupila nejradši všechny obchody :D mame zatím pár kusů oblečení a drobnosti, tak už musíme začít nakupovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
1.10.18 14:47

@Ariak taky bych řekla že se nijak nepřecpávám :? no jo jak říkám, v těhu to tolik neřeším, nebudu přece kvůli tomu hladovět no ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.10.18 15:00

@flicek18 docela dobry je Spuntik v Radotine (maji tam i drahu s ruznymi povrchy na vyzkouseni)…jinak vetsina kamaradek kocarky v posledni dobe koupila ve Vysocanech v Detskem raji. Ja se zatim byla podivat v Detskem dome na Praze 4 a ten me moc nenadchnul co se kocarku tyka (ale prodavacky moc mile)
Na nakup vyckavam na 2 akce: 1)veletrh for babies koncem mesice 2)kdyby to neklaplo tam,tak v listopadu vyuziju slevy v casopise Maminka

Jinak nejvetsi obchod s kocarky je v Koline,ale to asi vis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.10.18 15:08

@Ariak Super, děkuji za tipy, jo o tom v Kolíně vím a je fakt, že bychom se tam mohli cestou stavit, to mě ani nedošlo. super nápad :) děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 16:41

@flicek18 před třemi lety jsem si koupila kočárek v Dětském ráji ve Vysočanech, kočárků tam mají spoustu a i dalších věcí. Není to tak „navoněný“ obchod jako Malvík, ale asi to budete mít víc po cestě. Malvík je opravdu z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.10.18 16:57

@Kačka Pekáčková hlavně, jestli tam mají kvalitní věci ;) asi uvidím i podle toho jak moc budeme mít času. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 17:10

@flicek18 co myslím tím kvalitní? Koukni na jejich web. Kočárků tam mají nepřeberné množství.
 https://www.detskyraj.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.10.18 18:50

Tak holky js jsem 24+0 a dneska si pripadam jak slon, pres noc mi snad vyrostlo bricho ze me tahly rano i spodary :mrgreen: jinak mala je docela akcni ozyva se skoro behem celeho dne. Dneska jsem si ani nezavazala tkanicky, musela jsem si sednout jak jsem se neohla 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
2.10.18 10:57

Ahojky, tak už mám zase chvíli času na pokec,řešim teď problémek s nedodáním dárku ke kočárku na babyboo, objednala jsem si tam kočárek a jako dárek měla být zavinovačka, ale bohužel jsem jí neodostala, tak jsem volala a řekly mi děvčata, že jim to ten dodavatel nedodává, tak nevím, jaké mám šance na úspěch, že tu zavinovačku dodají dodatečně…no jo, jde o princip, nemají to tam teda psát do toho popisu…tak uvidíme, jak se k tomu postaví, objednávka u nich byla za dost peněz, tak si myslim,že by se tohle stávat nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí