Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
8.10.18 12:33

@Kesy2014 já můžu pořád mléko, už jsem si i dělala legraci že by se nám vyplatilo si pořídit krávu :D a od začátku tehu ujizdim na paprikových Chio bramburkách :D
Hezky den a ať dopadnou dobře testy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.10.18 13:42

@Kesy2014 a o ovoci ti neřekli? Taky obsahuje cukr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.10.18 13:45

@Kesy2014 mě rekli ať si dám bacha a večer před testem nezboucham ovocnou mísu. Ze bych ráno měla vysoký cukr v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.10.18 16:02

@Kesy2014 je to jen o tom, abys jedla normalne tak jak si zvykla…jako aby ses nenaprala vecer dortama,apod.tak jako tak musis 12h lacnit…takze jestli si das vecer v 19h po veceri jeste treba jablicko a banan..tak to rozhodne nicemu nevadi.. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.10.18 17:24

@Kesy2014 mě bylo taky řečeno omezit den předem sladké a právě hlavně ovoce a od sedmi večer nejíst a pít jen vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.10.18 17:51

@sakasi no mel by to but normalni denni rezim…tzn.nejist vic cukru nez jsi bezne zvykla..
Pokud jis bezne 3 porce ovoce denne..tak si je klidne vzit muzes..samozrejme ze pokud na to nejsi zvykla,tak ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.10.18 18:15

@Anett97 @Ariak @sakasi Já jsem právě ovoco-ořecho závislák :mrgreen: jinak sladkému moc nedám … tak jsem dnes měla normálka to co si dávám zhruba každý den… Teď už si udělám jen čajík a útrum až do devíti :,( :lol:
Pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
8.10.18 19:48

@Kesy2014 ať ti to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.10.18 20:49

@petulkas Děkuju moc :* :kytka: Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.10.18 11:06

Ahoj, tak mám po kontrole,cukrovka je v pořádku, huráááá, ale za to mám jaterní testy vyšší než by mělo být, takže mě zítra čeká odběr krve, po 1 volat do ordinace na výsledky a pak podle výsledků se uvidí, pokud to bude ok, super, pokud ne e, tak mě doktor prý předá do porodnice…tak nevím, co čekat, teď spíš přemýšlím co zbaštim,abych zítra ten odběr měla ok…nic tučného předpokládám, ani sladkého, ani bílé pečivo teda dneska, ne,že bych ho teda jedla často…no,malá je v pořádku,máme 1 kg… :lol: pan doktor mě pobavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.10.18 12:47

Tak jsem taky po kontrole, svědění mám z nějaké bakterie, tak mi předepsala Entizol vaginalne a partnerovi tabletky na polikaní. A už mluvila i o neschopence na pár týdnů skrz píchání v břiše, tak uvidím jak to bude dál. Ale prcek je v pořádku, takže super i jsem ho dnes viděla na UTZ :srdce:
Holky taky máte některá takovou tu „dvoudenní virózu“? Já měla takový jak kdyby náběh na chřipku minulý čtvrtek a pátek, tak jsem víkend prolezela a bylo mi fajn, ale včera zase únava, bolest svalů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.10.18 13:25

@flicek18 nene, zatím u mě vše v pořádku, teda v rámci možností, žádná viroza, já zase prochodím půl noci, bolí nožky a záda, včera jsem byla na masáži, tak to bude i tím trochu si myslím…tak snad se dneska vyspím líp…to bude dobrý, uvidíš,hlavně,prcek je ok a tím pádem se i mamce bude dobře dýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.10.18 20:11

Ahoj holky tak jsem dnes s naladou trochu na nule… byla na kontrole po mesici a 9kg nahore a zvysenej tlak. Mala je v poradku, na testy na cukr jdu pristi tyden tak doufam ze to bude vse ok protoze zase z otcove strany jsou cukrovkari. Kdyz jsem se ptala mamky tak ta pry u vsech 4 tehu pribrala 25kg a ze pry to mame v rodine po nekolik generaci… pani dr. me prisneji pokarala protoze mam od zacatku tehu 16kg nahore ale mamka rikala ze at se nestresuju ze sama musim vedet jak se citim a co me telo a mala dovoli. Tak nevim co si mam o tom myslet :-( jake mate vy zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.10.18 20:19

Maminy na feedo.cz maji docela velkou akci na sebamed :) je to super kosmetika nejen pro mrnousky. Ja uz pomalu zacinam nakupovat, aby me to pak najednou neskolilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.10.18 21:19

@Nikeskol kašli na to. Tvá mamka má pravdu. Pokud nemáš žádné potíže a je to dobře, tak kila neřeš. Tě po si dělá zásoby na horší časy, kdy odnekud bude potřeba brát energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí