Poradna duly
Jana Čurdová
@sakasi myslím, že to může souviset
zkus se o tom zmínit dr. mohlo by na to pomoct magnézium
mě to kolikrát dělá i v leže to je pak teprve ta správná sranda
@moncaHK taky mi malej dloube pod žebrama ![]()
@petulkas magnezko beru už dlouho kvůli tvrdnutí břicha asi od 14tt mě tvrdlo snad uplně od začátku a teď jak se blíží konec tak už z toho mám strach ale doktorka o tom ví tak snad je dole všechno v pohodě.. takže vůbec netuším jaký je rozdíl mezi tvrdnutím břicha a poslíčkama nebo jestli je to to samo
![]()
@sakasi myslím, že jediný rozdíl je v tom, že poslíčci mají být občas a tvrdnutí je pořád ![]()
@sakasi @petulkas já teda tvrdnutí měla snad jenom jednou za celé tehu ale poslíčky už občas mam a byl to o dost jiný pocit. Úplné jak kdybych měla kazdou chvili dostat MS… ![]()
@flicek18 tak to vůbec nevím, možná proto, že jsem je nezažila ![]()
Holky, já už jsem úplně zoufalá
jsem tu sama, která už nechce být těhotná? jsem špatná, když mám takové pocity? ![]()
@petulkas Já si to těhotenství taky neužívám, takže tě naprosto chápu
Ale důležitý je, ať je miminko zdravý, takže to musíme vydržet ![]()
@Nikeskol píše:
Ahoj holky tak vcera me bolelo prave trislo a dneska zacali obe. Co sem cetla tak na to prej nic moc nepomaha tak treba to prejdema to taky nektera z vas?
Ju my jsme na tom podobně. Jsem dneska 26+5
Jsem ve skupince unornatka ptz jsem si myslela že Je tu mrtvo. Ale termín mám v ledu. A tak nějak si myslim že přenášet určitě nebudu.
@Nikollllka to jo vydržet musíme, ale já už jsem v takové fázi, že to nenávidím
jsem těhotná potřetí, ale tohle těhu je nejhorší
je mi pořád špatně,pořád zahleněná, tlačí mě z toho v jícnu, žáha mě pálí a ještě musím pořád ležet…
je to pro mě psychicky náročný ![]()
@petulkas No a vem si, že já ležím už skoro 6 týdnů a nemůžu ani jíst to co chci a musím se omezovat, pichat se do prstů a měřit si po jídle cukr ![]()
Taky už se těším až to skončí a počítám dny do porodu, ale vybírám si výbavičku, čtu si knížky, píšu si s kamarádkama a tak nějak to ubíhá ![]()
@Tehulinka3 Ahojky vítej
Já jsem dnes 27+0
Jinak z Ústí nevím … já jsem kousek od Karlových Varů.
@Tehulinka3 tak to je krasny
ja cekam prvni mimi a musim rict ze je to docela sranda
tolikrat u dr jsem nebyla za cele roky a tech bolistek co tehotenstvi provazi je taky dost ![]()
@Kesy2014 píše:
@Tehulinka3 Ahojky vítejJá jsem dnes 27+0
Jinak z Ústí nevím … já jsem kousek od Karlových Varů.
Dekujjjiii ![]()
@petulkas píše:
@Nikollllka to jo vydržet musíme, ale já už jsem v takové fázi, že to nenávidímjsem těhotná potřetí, ale tohle těhu je nejhorší
je mi pořád špatně,pořád zahleněná, tlačí mě z toho v jícnu, žáha mě pálí a ještě musím pořád ležet…
je to pro mě psychicky náročný
Taky jsem těhotná po treti a rekla bych že nejhorší tehu.taky jsem slyšela že jsou i větší bolesti při každým dalsim tehu, při porodu. Tak se dost bojím. To mi bylo vyloženě řečeno v nemocnici od sestry na gynde.