Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
26.10.18 22:54

@sakasi myslím, že to může souviset :? zkus se o tom zmínit dr. mohlo by na to pomoct magnézium :) mě to kolikrát dělá i v leže to je pak teprve ta správná sranda :mrgreen: @moncaHK taky mi malej dloube pod žebrama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
26.10.18 23:12

@petulkas magnezko beru už dlouho kvůli tvrdnutí břicha asi od 14tt mě tvrdlo snad uplně od začátku a teď jak se blíží konec tak už z toho mám strach ale doktorka o tom ví tak snad je dole všechno v pohodě.. takže vůbec netuším jaký je rozdíl mezi tvrdnutím břicha a poslíčkama nebo jestli je to to samo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
27.10.18 04:12

@sakasi myslím, že jediný rozdíl je v tom, že poslíčci mají být občas a tvrdnutí je pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
27.10.18 08:55

@sakasi @petulkas já teda tvrdnutí měla snad jenom jednou za celé tehu ale poslíčky už občas mam a byl to o dost jiný pocit. Úplné jak kdybych měla kazdou chvili dostat MS… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
27.10.18 14:39

@flicek18 tak to vůbec nevím, možná proto, že jsem je nezažila :mrgreen:
Holky, já už jsem úplně zoufalá :( jsem tu sama, která už nechce být těhotná? jsem špatná, když mám takové pocity? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
27.10.18 15:02

@petulkas Já si to těhotenství taky neužívám, takže tě naprosto chápu :D Ale důležitý je, ať je miminko zdravý, takže to musíme vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
27.10.18 15:08
@Nikeskol píše:
Ahoj holky tak vcera me bolelo prave trislo a dneska zacali obe. Co sem cetla tak na to prej nic moc nepomaha tak treba to prejde :D ma to taky nektera z vas?

Ju my jsme na tom podobně. Jsem dneska 26+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
27.10.18 15:10

Jsem ve skupince unornatka ptz jsem si myslela že Je tu mrtvo. Ale termín mám v ledu. A tak nějak si myslim že přenášet určitě nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
27.10.18 15:12

Je tu někdo z Ústí nad Labem ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
27.10.18 16:45

@Nikollllka to jo vydržet musíme, ale já už jsem v takové fázi, že to nenávidím :( jsem těhotná potřetí, ale tohle těhu je nejhorší :( je mi pořád špatně,pořád zahleněná, tlačí mě z toho v jícnu, žáha mě pálí a ještě musím pořád ležet… :( je to pro mě psychicky náročný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
27.10.18 17:14

@petulkas No a vem si, že já ležím už skoro 6 týdnů a nemůžu ani jíst to co chci a musím se omezovat, pichat se do prstů a měřit si po jídle cukr :think:
Taky už se těším až to skončí a počítám dny do porodu, ale vybírám si výbavičku, čtu si knížky, píšu si s kamarádkama a tak nějak to ubíhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.10.18 18:24

@Tehulinka3 Ahojky vítej :mavam: Já jsem dnes 27+0 :) Jinak z Ústí nevím … já jsem kousek od Karlových Varů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.10.18 20:20

@Tehulinka3 tak to je krasny :) ja cekam prvni mimi a musim rict ze je to docela sranda :D tolikrat u dr jsem nebyla za cele roky a tech bolistek co tehotenstvi provazi je taky dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
28.10.18 11:23
@Kesy2014 píše:
@Tehulinka3 Ahojky vítej :mavam: Já jsem dnes 27+0 :) Jinak z Ústí nevím … já jsem kousek od Karlových Varů.

Dekujjjiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
28.10.18 11:26
@petulkas píše:
@Nikollllka to jo vydržet musíme, ale já už jsem v takové fázi, že to nenávidím :( jsem těhotná potřetí, ale tohle těhu je nejhorší :( je mi pořád špatně,pořád zahleněná, tlačí mě z toho v jícnu, žáha mě pálí a ještě musím pořád ležet… :( je to pro mě psychicky náročný :(

Taky jsem těhotná po treti a rekla bych že nejhorší tehu.taky jsem slyšela že jsou i větší bolesti při každým dalsim tehu, při porodu. Tak se dost bojím. To mi bylo vyloženě řečeno v nemocnici od sestry na gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí