Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka Tak věřím tomu že věci pro mě by taky dohromady nějak dal ale s věcmi pro malou už si nejsem tak jistá
Nedávno mi sundaval z věšáku prádlo pro malou a sundal rukavičky, prej na slož si to já tyhle malý ponožky neumím slkladat takže asi tak
No toho se taky bojím a taky abych stihla dojet včas do porodnice ale abych tam nebyla zase moc brzo atd.
To asi řeší každá prvorodička ale ono to nějak dopadne..
Jinak taky mám dny kdy se mi malá snaží vykopat ven a pak dny kdy je klid a přemýšlím jestli se vlastně za celej den hnula taky jsem věčně vystreslá ![]()
@Anett97 Tak nevím asi kecal
Ale jak říkám mě je to fuk, většinu času jsem stejně vycházky nepotřebovala ![]()
@Deniszja já jsem si nechala napsat od jedné do sedmi a pohoda.
@Deniszja @Anett97 Neomezený vycházky se zrušily, už nejsou ani pro onko pacienty, musí se o ně žádat a ve většině případů je neschvalují. Prý je to kvůli těhotným, který využívali neschopenek a nic jim nebylo. Mě napsala vycházky od jedné do sedmi, ale mimo kontroly k doktorům stejně nikam nemůžu.
Já teda dostala předčasně sušičku k Vánocům, takže se mě věšení úspěšně vyhnulo a hned mám všechno vypraný a vysušený.
A porodnici máme cca 40min cesty, pokud bude dobrej provoz a nenamrzlý cesty, tak snad to všechno stihneme ![]()
@Deniszja Jinak jsem ráda, že nejsem sama hysterická skrz pohyby ![]()
@Nikollllka My to máme stejné cca 30-40 minut ale 3 týdny před mým termínem porodnici zavírají kvůli stěhování, tak snad to stihnou přestěhovat do mého termínu a nebudu muset jinam
Sama určitě nejsi, myslím si že nás je takových hodně..
@Nikollllka u onko pacientu nemůže doktor říct, kdy jim bude dobře na vycházky, proto mají bez omezení, jelikož podstupují narocnou lecbu. Samozřejmě, že po tom, co jejich doktor zašle zprávu posudkovemu lékaři sociální správy. Vychazky tím pádem omezené nemají vůbec. To je fakt.
@Nikollllka s tou susickou se máš, já ji mám slíbenou až na nový rok, takže teď okupuji susaky na pradlo
Ale už se na ni tesim
máme psa a kočku a prý to krásné dokáže i odchlupit.
@Deniszja No tak snad to stihnou přestěhovat. Já mám z té cesty docela obavy, protože u nás cesty v zimě nic moc a přes Brno je to ve špičkách taky masakr ![]()
@Anett97 No já ji dostala dřív, protože můžu jen ležet a musel by to dělat všechno přítel.. Navíc nerada ho k věšení prádla pouštím ![]()
Psa máme taky a můžu potvrdit, že chlupy po sušení jsou z oblečení pryč. Ale ona s nama spí a může všude, takže se to hned nachytá zpět.
Ja ne ze bych chtela porusovat vychazky, ale mame domluvene foceni a to jsem myslela ze uz budu na materske a ono az 14.12. dle utz a 6tydnu je vyhodnejsi
a nejsme ve meste, na vesnici tak nezbyva nez risknout ptz uz nemaji volno… Jinak do porodnice uz sbaleno mam, mam vysoky tlak tak se bojim, abych tam neskoncila driv ![]()
@Ivule86 já byla na vesnici a u prvního těhu jsem byla taky na neschopence a nebyli na mě ani jednou, ale byla to fakt malá vesnice cca 150 obyvatel ani ne.. ![]()
@sakasi mě malej taky podebírá žebra
a to mi ještě v podbřišku hraje jak na harfu
a ty kotrmelce co tam snad hází, ten bude mít nejspíš omotanou pupeční šňůru kolem celého těla ![]()
Mají taky vaše miminka škytavku? Náš je u toho občas pěkně vzteklej ![]()
@Nikollllka Za posledních pár dní dvakrát
Docela jsem se u toho nasmála
![]()