Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
20.11.18 17:34

@flicek18 Tak super, ze je vse OK :srdce: Já teda lezim vetsinou na zadech, je mi to nejpohodlnejsi i kvuli tomu, ze mam zadek podlozenej :think: Jinak nas mel v 30+3 podle UTZ (dle MS 31+1) 1550g a rikala, ze je to taky normalni, tak ji verim (a to mam tehu cukrovku a celkove 4,5kg nahore) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.11.18 17:38

@Nikollllka jo já jsem už 32+2. A cp vim, tak mimi by mělo teď přibývat na váze tak 200g za týden, takže vaše a naše váha sedí ;) :)
Ja se bojím i pri prevaleni z jednoho boku na druhý že se na těch zádech zaseknu :mrgreen: A asi dvakrát když jsem ležel A na zádech mi tvrdlo bříško tak z toho mám od té doby respekt… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
20.11.18 17:45

@Nikollllka @flicek18 když to tak čtu,ja už můžu jen na záda,malá me nenechá na bok lehnout ani náhodou,ještě nejsme otočení,čeká mě kontrola 27.11.,tak snad se otočí,začala mi delat veltrelce přes den,boule po břiše,ani nevim,kde má hlavičku a nohy,hýbe se mi celé břicho…tak nevím,zda je to dobre,ze je takova aktivni…tvrdnuti břicha popravdevani nepoznam,vy jste nejake odborníci sakra :lol: uvidíme…Jak dopadne ta kontrola,snad me císař mine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.11.18 18:06

@KamilaDen @flicek18 Tak ta váha potom odpovídá, já jsem podle MS dnes 33+2 :)
Počitate to podle MS nebo UTZ? Já se orientuju teda podle MS, protože si říkám, že když to změří o kousek jinak, tak už jí to ukáže jinou hodnotu :think: Já jdu na kontrolu 26.11., tak se těším, protože ten co tam zas poslední dva dny vyvádí :D Jinak bricho me tvrdne od 24tt, takže beru magnezium a tvrdne mi ať ležím na zadech nebo na boku :think: Ale nejpohodlnejsi je to pro me na zadech, protoze jak me tlaci hlavickou do cipku, tak me je to neprijemny a aspon ho tak od tama „setřesu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
20.11.18 18:13

@Nikollllka já jí taky chci sestrast :lol: uvidíme…zatím se drží,i když me teda začalo bolet vlevo u trisla,tak nějak divné…tak nevim,rada bych,aby se sama otočila,tak snad…já jsem ted 33+6,doktor říkal,ze má čas do 36 tt,pak budeme muset řešit co a jak… :? Jinak si otočila režim,místo noci kope přes den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.11.18 18:26

@KamilaDen @Nikollllka myslím, že tvrdnutí 100% poznáš. Ja z toho byla úplně vykulena co se děje. Ale poslední dobou mám pocit že mi tvrdne občas levá strana břicha tak nevím jestli je to možné :mrgreen:. Tak když je aktivní tak by mohla být větší šance že se otočí si já laicky myslím ;) Ja to teda počítám podle UTZ protože to po me chtějí všichni vědět podle UTZ a liší se nám to jen o den…
Ja ted řeším takové bodání ve spodku, jak kdyby prcek vzal jehlu a bodl mi ji tam. Před 14 dny mi doktorka nic nenašla ani zánět ani jsem se neotvirala. Teď mi nejspíš přišli kvasinky a mám to bodání tak doufám, že zaberou ty boraxove globule jinak v patek popadim radši na gyndu, aby svědění nesouvyselo s tim bodáním. I když si myslím že kdyby to bylo ze zánětu doktorka by to už musela najít minule… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.11.18 18:36

@KamilaDen @flicek18 Tak u nas je malej zas otocenej uz dost dlouho :D Tak snad se podari i u vas. Na to je kdyztak nejakej „hmat“ pred porodem, ne? Jinak me taky picha ve spodku, beru Gynocaps preventivne, protoze uz jsem skrz nejakej zanet mela antibiotika cca dva mesice zpet a pockam do kontroly, moje doktorka tam totiz byva jen v pondeli (uz to mam teda tak tyden, ale zadny svedeni ani vytok a pohyby citim, tak snad se nic nestane). Uz me to ale fakt nebavi, to je furt neco. Az me nekdo rekne, ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi, tak ho asi bodnu :D A to „tvrdnuti“ jedne strany se mi stalo zrovna na gynde a doktorka rekla, ze to je mimino :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
20.11.18 18:52

@Nikollllka snad ano,nebudu holt první ani poslední,kdybych holt musela na císaře,přežiju to,hlavne,at te mala v poradku…ja jsem mela uplne klid od vseho,zadny zvracení ani blbeček nebylo,žádná antibiotika ani gynekologivke problémy,akorát malinko zhoršené jaternintesty,i cukrovka je ok,jsem starší matka,čekáme první,tak jsem se bála vseho…jediné covteda ba konec pozitivní bylo je preekkamsie,ale příznaky žádné,v moci bílkovinu nemám,nohy neotekaji,tlak je taky ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
20.11.18 18:55

@flicek18 Super, že na kontrole vše ok :kytka: :hug: Já si teda přesně jako ty nemůžu lehnout na záda .. okamžitě mi začne tvrdnout břicho i přes to magnezium co beru třikrát denně. Ležím jedině na boku. :D S tím výtokem je to hrůza. Nikdy jsem na něj netrpěla a teď už dobré dva měsíce … Sice mě nic nesvědí, nepálí ale výtok mám a to dost. Dostala jsem taky ty boraxové globule pomohlo na pár dní a pak znovu. Doktor říkal, že zánět to není a že to je prostě tím, jak se mění mikroflora. :roll: Ale nepříjemný to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.11.18 19:30

@Kesy2014 na vytok jsem si zvykla ten mám skoro celé těhu. Ale teď to svědění je úplně na prd. Doufám že globule zaberou a nebudu nikam muset… Jinak raky beru magnesium 3× denně 2 tabletky a i přes to mám někdy křeče ;) Mě přijde že já jsem na magnesium nějaká imunní. I přes tehu když jsem ho měla kvůli něčemu brát tak mi to nijak moc nepomáhalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.11.18 19:57

@flicek18 Me taky prijde, ze to nepomaha :D Nekde psali, ze je to placebo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
20.11.18 21:49

@Nikollllka Koukni na :
http://www.nemosok.cz/…ky-pribuzne/
Je to tam ke stazeni. Jen vytisknes. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.11.18 02:09

@Nikollllka @flicek18 @Kesy2014 to tvrdnutí bříška je téma… :) mě tvrdne asi od 20. Týdne, od asi 25. mi tvrdlo fest i několikrát do hodiny, magnesium na maximální dávce a nic platný to nebylo. Má to trochu ulevit, ale když děloha pracovat chce tabletky magnesia jí nezabrání :lol:. Takže teď na magnesko pěkně prdim. Jinak včas ho vysaďte, většinou se doporučuje tak do 34.tt.,ale to vám určitě v poradně taky řeknou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.11.18 07:43

@Kesy2014 Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.11.18 07:49

@Prtulak @flicek18 @Kesy2014 No už aby byla aspon pulka prosince za náma :D Jste taky tak strasne zvedavy, jak budou vaše mimina vypadat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí