Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
22.11.18 22:44

@Prtulak já mám Adámka a nijak odbývaný není :) záleží jak si nastavíš co dávat na vánoce a co na svátek :) k svátku dáváme maličkosti nijak to nepřeháníme, i u dcery aby to bylo fér… a teď budeme mít Davida což je taky kolem vánoc :mrgreen: a to i narozeniny.. nevybírali jsme podle toho kdy budou narozky a svátek ale podle toho co se nám líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
22.11.18 22:47

@Prtulak Tak mě zase nikdy nikdo nešidil, dostávala jsem stejně jako bratr :) Takže když mě někdo řekne: Tak to más blbý, tos musela být ochuzená.. Tak nevím, proč si to myslí :nevim:
@petulkas Já už bych ho asi nejedla, mě řikali nejíst 12 hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
22.11.18 22:48

@Deniszja n @Deniszja neřekli no :mrgreen: já na ty hlavní utz chodím k jinýmu dr :mrgreen: no jako že podle rozměrů vychází menší… tu váhu nevím jestli brát teda úplně v potaz :nevim: třeba to bude malej cvalík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.11.18 22:51

@petulkas ultrazvuk ti odpovídá skoro přesně k menstruaci a v podstatě to není důležité pokud odpovídá. Já mám rozdíl asi 10 dní… Ale podle menses se vůbec neřídíme. Jako ony váží miminka v tomto týdnu i 2000g ale pak to jsou často ty prerostly mimča, co mají přes 4kg. Hlavně se nestresujme tabulkama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
22.11.18 22:55

@Prtulak já to zastolik neřeším, velkej nemá být po kom, já mám 165 a přítel 163.. je to teda přibližně.. tak do vejšky asi moc nepodědí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.11.18 23:02

@petulkas no právě, jak se to nastaví, mě to nastavili špatně… Davídek to samé… To byl můj druhý tip. Nějak se přes to asi nemůžu přenést :lol:… Taky tomu nenahrává právě současná oblíbenost. Takže zatím malinkej „no name“ :lol: ale obě jména jsou krásná! :srdce: @Nikollllka :palec: jde o přístup rodičů v dětství a já prostě cítila, že je to nefér, no a dvě věci v jednom ještě budiž ale tři v jednom měsíci už je na mě „moc“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.11.18 23:24

@petulkas Třeba jo :lol: Asi bych se těma tabulkama taky neřídila pak jsou z toho ženský akorát ve stresu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
23.11.18 08:34

@Deniszja přesně tak, myslím, že stresu máme až až :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
23.11.18 08:53

Krásné ráno holky,
chci se zeptat v noci mě vzbudila ze sna bolest břicho jako při menstruaci, ale mnohem intenzivnější a do toho to vystřelovalo až do zad, do kříže no jako nic příjemného nemohla jsem usnout asi dvě hodiny. Břicho mi u toho tvrdlo, ale ne nějak moc. Měla jste to taky některá ? :roll: :nevim:
Jinak jméno jsme vybrali s přítelem Marek :srdce: U holčičky jsme jich měli spoustu, ale u kluka jsme se nemohli shodnout až padla volba na Marečka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.11.18 18:09

@Kaisi vitam te :dance: termin mame stejny a take cekame Adamka :srdce: ten nas mel v 30+1 1200g :lol: jsme asi o tyden zpet :P …uz se tesim na konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.11.18 22:30

Ahojky, po dlouhé době se hlásím i já :P tak jsem aktuálně 32 týden, termín mám 23.1.,ale mám těhu cukrovku a i přes velkou snahu s dietou jsem skončila na inzulínu, a prý mám počítat, že mi porod vyvolají kolem 38 týdne. A i tak mi ty hodnoty lítají. Achjo. Malý měl v 29t 1300g, na další větśí utz jdu v půlce prosince. Díky dietě mám minus dvě kila své původní vâhy nebude co shazovat :mrgreen: :jazyk: no a abych netrhala partu, bude to taky Adámek :) jak se máte vy? Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.11.18 22:53

@Kaculyn ted uz to snad doklepeme :hug: mne zase lita tlak, uz me nebavi pravidelne hlidat a merit :lol: do toho nemuzu vecer zabrat a jsem vzhuru do 2,3 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.11.18 22:56

Jinak dva tydny zpatky jsem take menila trvaly pobyt, vyridili jsme papiry na matrice a jsem rada, ted uz jen cekat na novou obcanku, nahlasili jsme se na obci, dali kontakty a zrovna domluvili, ze se nam ozvou na vitani obcanku :lol: …na kojici caje prdim, sice jeden mam, ale neverim jim, poridim akorat malinik a do porodnice mam homeopatika na podporu kojeni :) jsem zvedava jak to pujde, segra nekojila tak snad aspon chvili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.11.18 23:04

@Ivule86 jak ss prosím jmenují ty homeo? Nwní to ten ricinus? Brala jsem ho při porodu a po něm a mlíčka bylo teda dost, malý ale bohužel hned při přisání usínal :( kojící čaj plánuju koupit, nevím jaký, a ten maliník se pije odkdy prosím :hug: nás čeká matrika příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
25.11.18 00:46

@Kaculyn jjj myslim ten riccinus :palec: v cajich asi moc rozdilu nebude, mam jinak od Lerosu :) a malinik jak uz tu holky psaly chvili pred porodem v ramci „pripravy“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí