Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
30.11.18 12:29

@Nikollllka mě to říkal doktor na ultrazvuku, kde co má, ale myslim si,že pokud se takhle vrtí, tak bůh ví co vystrčí zase dneska třeba…já taky nebudu chodit venku pokud bude fakt zima, vyvětrat to jo, já jsem zvyklá chodit pořád i za deště, ale je jasný, že s malou si to rozmyslim…já jsem na neschopence od května teď a budu ještě dlouhooooo…no jo, tak není to napořád, takže to člověk tak musí brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.18 12:30

Ja nastoupila na materskou v pondeli. Dceru mam ve skolce, tak si uzivam volna. Pecu, uklizim, chodim po nakupech a zdobim byt. Nachystano zatim nic nemam :) musim to napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.11.18 12:59

@KamilaDen Ahaa, tak to pak jo, mě doktorka neříkala nic, ale je vždycky vyvalenej na tom boku, na kterým ležím :D
@Kačka Pekáčková Já letos nedělám vůbec nic, jen si udělám lehkou výzdobu, pak si koupíme stromeček a je to :D Letos budou takový slabší, ale aspoň budeme s rodinou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.11.18 13:03

Nevíte holky, zda nějak uškodí punč ovocný pro děti? ráda bych si ho dala na trzích, krásně voní,ale bojím se té skořice…sice jsem měla 2× asi štrůdl,ale stejně pořád zvažuji co si dám a nedám,asi zbytečná starost, pokud ho nevypiju litr, tak si snad myslim, že jeden hrneček by snad neměl nic udělat…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.11.18 13:05

@Nikollllka já chci upéct ještě…takovou tu klasiku,linecké,kokosové a mé oblíbené plněné košíčky…takže toho se asi nevzám, sednu si ke stolu a udělat to v sedě, stejně v sedě už i žehlím a dá se to…akortá jsem právě zjistila, že nemám věnec, bordel,jak jsme se stěhovali,tak se buď vyhodil, nebo budu muset do krabic a to takkk nerada..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.18 13:22

tak to ja se priznam, ze jsem plna sily a porad mam dobrou fyzicku, porad bych neco delala, neumim si na chvíli sednou.
@KamilaDen ja bych se punce nebala, skorici si obcas dam rano do nastruhaneho jablka a vcera jsem si dala zazvorovy caj, asi bych to tak nedramatizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.11.18 13:28

@Kačka Pekáčková taky to tak vidim, ten jeden hrneček snad neuškodí, tak si ho dám,vyloženě mě na něj honí chuť, v tomhle počasí ideální, i když člověk si ho může udělat i doma zase,takže, že by výzva??? zkusím kouknout na nějaké ty receptíky nebo pokud by někdo věděl nějaký recept, tak sem s ním…děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.18 13:38

@KamilaDen jen si dej ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.11.18 18:39

@KamilaDen Neviděla bych v tom punči problém, já jím skořici s jabkem a zatim dobrý :nevim: Jinak já nemůžu ani stát ani sedět, navíc cukroví nějak nejíme, takže letos to tady tak vonět nebude :roll: Ale něco málo mi doveze mamka, kdyby někdo došel na návštěvu, tak ať leží něco na stole. Loni jsem dělala jen 4 druhy - od každýho trošku - a stejně jsem do pak nesla do práce :D

@Kačka Pekáčková Já mám energie taky dost, ale mimino protestuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.11.18 19:48

Taky bych holky v tom punči neviděla problém. Já bych si klidně dala i jeden normálně pro dospělé. Jeden nemůže ublížit :-) Já si občas dám i malé pivo a nebo decku červeného. I moje doktorka mi to schválila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
30.11.18 20:37

V tom punči nevidím žádný problém, ohledně té skořice se to jen nemá přehánět. Takže sklenička dětského punče rozhodně neuškodí.
Někdo si dává i domácí svařák, s tím že ho převaří dlouho, aby ten alkohol vyprchal… :)
Já si před 3 lety oblíbila jiné pití na vánoce (Jäger s teplým jablečným moštem) takže letos bez něj :/ ale co bych pro našeho prďolu neudělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
30.11.18 21:29

Nas ceka kontrola pristi tyden a tehu foceni :lol: …jinak uz mam pripraveno vse, uz jenom vyprat dokoupene obleceni, hracky a fusak do kocarku, na ktery teda taky jeste cekame :lol: uz jsme radsi pripraveni :))ted konecne sehnat nejaky darky a upect, na materskou az 14.12.! Tak to musim vydrzet:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.11.18 23:40

@Nikollllka taky mám už problém, tlačí mě strašně do boku a dneska mi vzla přímo do žebra, kopla mě,až jsem vylítla a polila se čajem, jaká to byla rána,to bych fakt nečekala, že má takovou sílu,jinak mě okopává už pořád,ať je den nebo noc…no,na to,že mám ještě měsíc, tak se mám na co těšit…my jsme totál pod sněhem a stále padá,ani jsem nevylezla dneska, ta ledovka je hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.11.18 23:46

@KamilaDen dej si ;), skořici jím normálně, jako vlastně skoro všechno, na začátku jsem byla „vyděšená“ i z majoranky a kořenový zeleniny… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
1.12.18 00:31

taky bych se punče nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie