Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
5.12.18 11:49

@Ainah ty zavinovačky, já mám velikou jednu, ta je spíš do kočárku nebo doma do postýlky a pak jsem koupila ty sweddle zavinovačky, mám 2 , tam se zabalí úplně celá jako v břichu kdyby byla, tak to bude stačit snad, plenky mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.12.18 12:15

36+1

Ahoj holky, cvičite už některá s aniballem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.12.18 12:24

@Anett97 já ne a ani jsem ho nekoupila, nevím,ale nějak se mi to malinko příčí, ani olej na masáž ne, nechávám to plynout, mám semínka a malinový čaj, takže to nechám takhle…uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
5.12.18 12:38

@Anett97 já taky ne příjde mi to zbytečné vyhazování peněz ten porod se podle mě nedá až tak ovlivnit tím ainbalem,ale je to věc názoru ;) říkala sem si,že když sem bez toho porodila první porodím i druhé a co vím tak i holky které to používaly se nástřihu nevyhnuly ačkoliv se píše že se tomu tím ainbalem dá předejít tak si myslím,že to je jen tahák na peníze koupím si maliníkový čaj a to bude muset stačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.12.18 13:32

Ahoj holky, to je neuvěřitelné už se nám to blíží :) :srdce: :dance:
Tak strašně rychle to uteklo a utíká … v pátek mám kontrolu a ten stěr na streptokoka a první pásy na poslech srdíčka, tak jsem na to zvědavá :D Přijde mi, že každým dnem je brouček větší a větší a že mi za chvilku to břicho snad praskne 8o :lol: Mažu každý večer bi-oilem proti svědění a praskání kůže. Počkám ještě do Vánoc a začnu se semínky, maliníkem a aniballem to bude sranda :P
Jinak kdyby někdo uvažoval o homeopatikách ( jak k porodu, tak laktace atd ) tady jsou docela dobré rady od zkušeného lékaře anesteziologa a homeopata zároveň :
https://www.vitalia.cz/…-homeopatie/
Krásný a pohodový den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.12.18 13:34

@Kesy2014 uteklo viď, mě teď volala sestřička z gyndy, že ty jaterní testy mám zase vyšší, takže musím zítra znova na gyndu, byla jsem na kontrole v úterý,ach jo,tak jsem zvědavá co budeme řešit, nechce se mi ještě do porodnice…akorát u mě je problém, že mám alergii na léky, které se na to dávají, takže jsem zvědavá co vymyslíte teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.12.18 13:44

@KamilaDen Jeeej :roll: tak držím palce, ať je všechno v pořádku. Tak lepší pět kontrol než jeden problém. Zase je dobře, že se takhle starají :hug: Ať je maličká i ty zdravá. Třeba je ještě nějaká alternativa léků ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 13:44

@Ainah no vidis, a ja si zase myslim, ze jsem mela diky Aniballu bezproblemovy a rychly porod bez nastrihu a poraneni. Hned po porodu jsem byla cupr. A kazda, co s nim cvicila, to mela stejne. Bez nastrihu, poraneni na tri, ctyri zatlaceni bylo mimco venku. Trenink dela mistra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.12.18 13:48

@Kačka Pekáčková Uvidíme :lol: :lol: :lol: :mavam:
Porodní asistentka to také říkala … Takže tři zatlačení a šup :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 13:59

@Kesy2014 ono te to nauci spravne tlacit a rak trochu te to pripravi na ten tlak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.12.18 14:02

@Kesy2014 děkuju, snad to nějak půjde, taky si říkám,že musí být i jiná alternativa než ta s kyselinou acetylsalicylová, ale třeba ne a poženou mě rodit,asi by to nebyl problém, jsem teď 36 týden, takže si myslim, že bychom to už ustály obě dvě…no zítra uvidíme, třeba to bude jen o těch lékách, stačím dopéct, teď dělám linecké, tak asi trochu přidám a upeču to linecké dneska všechno…pokud bych musela holt jet, tak si mužskej namaže to linecké sám a zbytek holt smůla, i když teď bych to stačila odrodit a ještě být zpátky doma a dopéct :lol: :D já jsem fakt magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
5.12.18 14:17

@Kačka Pekáčková jo co žena to zkušenost nejsem proti tomu,ale ani proto je to jen můj názor ;) někomu to pomůže někomu ne znám oba případy,ale je každého věc pro co se rozhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
5.12.18 14:24

@Nikollllka drž se :) držíme palečky a věříme že všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.12.18 14:34

@Kačka Pekáčková Vid … rikam si, ze tim nicemu neublizim. Bud pomuze, nebo ne … Zkusit se ma vse a me to proste celkove zajima :D PA v porodnici rikala, ze zatim musela nastrihnout jen jednou a to byla opravdu tvrda neprostupna hraz. Jinak jen kladne ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.12.18 14:57

@KamilaDen To vis, ze pujde a kdyz nahodou ne, tak uz jsi 36. tyden a to je supr :hug: Myslim, ze nejdulezitejsi je ted byt v pohode a co prijde to prijde. Stejne to neovlivnime. Ja jsem teprve 33.tyden a tatka maka ma byte od rana do vecera, aby jsme to stihli, takze dpufamr, ze do poloviny ledna minimalne si u me jeste broucek pobude :srdce: :) Ale pro jistotu jsem taska uz zabalila a doklady pripravila. A ted jsi mi udelala neskutecnou chut na to linecke :P ja bych se po sladkem doslova utloukla cele tehu a miluju cukrovi hlavne to od cizich :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí