Poradna duly
Jana Čurdová
@Ainah ty zavinovačky, já mám velikou jednu, ta je spíš do kočárku nebo doma do postýlky a pak jsem koupila ty sweddle zavinovačky, mám 2 , tam se zabalí úplně celá jako v břichu kdyby byla, tak to bude stačit snad, plenky mám…
@Anett97 já ne a ani jsem ho nekoupila, nevím,ale nějak se mi to malinko příčí, ani olej na masáž ne, nechávám to plynout, mám semínka a malinový čaj, takže to nechám takhle…uvidíme… ![]()
@Anett97 já taky ne příjde mi to zbytečné vyhazování peněz ten porod se podle mě nedá až tak ovlivnit tím ainbalem,ale je to věc názoru
říkala sem si,že když sem bez toho porodila první porodím i druhé a co vím tak i holky které to používaly se nástřihu nevyhnuly ačkoliv se píše že se tomu tím ainbalem dá předejít tak si myslím,že to je jen tahák na peníze koupím si maliníkový čaj a to bude muset stačit ![]()
Ahoj holky, to je neuvěřitelné už se nám to blíží
![]()
Tak strašně rychle to uteklo a utíká … v pátek mám kontrolu a ten stěr na streptokoka a první pásy na poslech srdíčka, tak jsem na to zvědavá
Přijde mi, že každým dnem je brouček větší a větší a že mi za chvilku to břicho snad praskne
Mažu každý večer bi-oilem proti svědění a praskání kůže. Počkám ještě do Vánoc a začnu se semínky, maliníkem a aniballem to bude sranda ![]()
Jinak kdyby někdo uvažoval o homeopatikách ( jak k porodu, tak laktace atd ) tady jsou docela dobré rady od zkušeného lékaře anesteziologa a homeopata zároveň :
https://www.vitalia.cz/…-homeopatie/
Krásný a pohodový den
![]()
@Kesy2014 uteklo viď, mě teď volala sestřička z gyndy, že ty jaterní testy mám zase vyšší, takže musím zítra znova na gyndu, byla jsem na kontrole v úterý,ach jo,tak jsem zvědavá co budeme řešit, nechce se mi ještě do porodnice…akorát u mě je problém, že mám alergii na léky, které se na to dávají, takže jsem zvědavá co vymyslíte teda…
@KamilaDen Jeeej
tak držím palce, ať je všechno v pořádku. Tak lepší pět kontrol než jeden problém. Zase je dobře, že se takhle starají
Ať je maličká i ty zdravá. Třeba je ještě nějaká alternativa léků ..
@Ainah no vidis, a ja si zase myslim, ze jsem mela diky Aniballu bezproblemovy a rychly porod bez nastrihu a poraneni. Hned po porodu jsem byla cupr. A kazda, co s nim cvicila, to mela stejne. Bez nastrihu, poraneni na tri, ctyri zatlaceni bylo mimco venku. Trenink dela mistra ![]()
@Kačka Pekáčková Uvidíme
![]()
Porodní asistentka to také říkala … Takže tři zatlačení a šup
![]()
@Kesy2014 ono te to nauci spravne tlacit a rak trochu te to pripravi na ten tlak ![]()
@Kesy2014 děkuju, snad to nějak půjde, taky si říkám,že musí být i jiná alternativa než ta s kyselinou acetylsalicylová, ale třeba ne a poženou mě rodit,asi by to nebyl problém, jsem teď 36 týden, takže si myslim, že bychom to už ustály obě dvě…no zítra uvidíme, třeba to bude jen o těch lékách, stačím dopéct, teď dělám linecké, tak asi trochu přidám a upeču to linecké dneska všechno…pokud bych musela holt jet, tak si mužskej namaže to linecké sám a zbytek holt smůla, i když teď bych to stačila odrodit a ještě být zpátky doma a dopéct
já jsem fakt magor ![]()
@Kačka Pekáčková jo co žena to zkušenost nejsem proti tomu,ale ani proto je to jen můj názor
někomu to pomůže někomu ne znám oba případy,ale je každého věc pro co se rozhodne
@Nikollllka drž se
držíme palečky a věříme že všechno dobře dopadne ![]()
@Kačka Pekáčková Vid … rikam si, ze tim nicemu neublizim. Bud pomuze, nebo ne … Zkusit se ma vse a me to proste celkove zajima
PA v porodnici rikala, ze zatim musela nastrihnout jen jednou a to byla opravdu tvrda neprostupna hraz. Jinak jen kladne ohlasy.
@KamilaDen To vis, ze pujde a kdyz nahodou ne, tak uz jsi 36. tyden a to je supr
Myslim, ze nejdulezitejsi je ted byt v pohode a co prijde to prijde. Stejne to neovlivnime. Ja jsem teprve 33.tyden a tatka maka ma byte od rana do vecera, aby jsme to stihli, takze dpufamr, ze do poloviny ledna minimalne si u me jeste broucek pobude
Ale pro jistotu jsem taska uz zabalila a doklady pripravila. A ted jsi mi udelala neskutecnou chut na to linecke
ja bych se po sladkem doslova utloukla cele tehu a miluju cukrovi hlavne to od cizich ![]()