Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen tak to si dej dvojitou dávku. Jsi šikulka, já letos nějak nemám náladu na výzdobu. Resp. si představuji, jak to pak budu muset sklízet
a to já nemám ráda nikdy, natož třeba týden před porodem. Já dneska nevytahla paty z domu. Nějak mě to vůbec nelákalo k žádné aktivitě. Takže doma běžný práce, žádné přehánění…
Holky já se strašně láduju sladkým… Nejde to zastavit
![]()
@Prtulak já mám výzdobu od pátku hotovou,pak to sklidí chlap
teď bych jen spala a spala, přepadlo mě silný nachlazení, ale nemůžu, syn je nemocnej tak mám o zàbavu postaraný. A chlap je věčně v práci. To já už se přemlouvám, abych vůbec něco snědla, po všem se mě zvedá cukr, i po rajčeti, tak už mám asi strach cokoli sníst ![]()
@Prtulak šikovná nešikovná,já miluju to zdobení, je fakt,že to sklízení je smutný pak,ale i tak, miluju advent a vůni cukroví a prostě tak, jsem po kontrole holky, malá přibrala zase o malinko víc, příště natáčíme už srdíčko, a kontroly po týdnu a stěr mi dělal dneska taky…ultrazvuk v poho, otočená už je,takže teď už fakt jen tašku zabalit a pojede se, včara jsme byli na kurzu a prohlédnout si porodnici…
Ahoj holky, tak těhotenská hepatóza potvrzena, teď jsem se dozvěděla výsledky a okamžitý nástup do nemocnice
Myslete na nás prosím, nikdy jsem neměla větší strach ![]()
@Nikollllka ahojky neboj není to taková hrůza měla jsem to v prvním tehu příjemné to není,ale budeš pod kontrolou neboj se
vše bude pořádku jen můžeš porodit před termínem já sem kvůli té hepatise rodila v 38+2tt ale v nemocnici jsem s tím teda nelezela byla jsem doma a užívala 3 druhy léků,ale pomohlo to
@Ainah Mě řekla doktorka, že musím ještě dnes dojet a mám si zabalit věci k porodu
Snad dopadne všechno dobře, už jsem si toho vybrala dost si myslím.
@Nikollllka a kolikátý si týden??neboj určitě je fajn,že si pod dohledem oni ví co mají dělat hlavně musíš být v klidu aby bylo i mimi v pohodě
myslím na tebe ![]()
@Nikollllka neboj doktoři vědí co dělají, věci k porodu jsou jistě jen kdyby náhodou, drž se ![]()
@Nikollllka jeee, takže už ležíš v nemocnici
? Jak se ti to projevilo? Pod dohledem bude vše v pořádku. Držím palce ať je co nejmíň komplikací. ![]()
@Nikollllka jejda tak to držíme palečky ať všechno dobře dopadne ![]()
@Ainah @petulkas @Prtulak @Nikeskol
Ahoj holky, děkujeme za podporu. Malej má odhadem 2100 - 2200g.. Ležíme na rizikovým oddělení na kapčce, s tím, že jaterní testy jsoi vysoký. Dostala jsem léky, ale doktorka říkala, že léky neuzdravují, jen snad pomůžou k udržení hodnot a pokud ne, tak by se to řešilo ukončením těhotenství. Ale zítra tu bude primářka, která o tom rozhoduje. Jsem teď 35tt (34+4), takže by to byl prý sice drobeček, ale zdravej ![]()
@Nikollllka tak uvidíš zítra co Ti řekne primářka. Hlavně ať jste oba zdravý
alespoň si odpočinete oba. Doma by jsi beztak jen pořád uklizela zdobila atd tak si odpočinete a budete mít na sebe pak dost energie
![]()
@Nikollllka neboj vše dobře dopadne důležité je,že je mimi v pořádku
a 35tt to je dobré to už je mimi prakticky hotove hlavně se nestresuj si pod kontrolou a to je hlavní oni už vědí co dělat ![]()
@Nikollllka moc na tebe myslim. Vim, ze to je tezky, ale nestresuj se. Všechno určitě dobre dopadne. Hezky odpocivej ![]()
@Nikollllka Ahoj a neboj se, držím palce, vše dobře dopadne…