Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
10.12.18 13:21

Ahojky,
kdyby jste chtěly ještě něco dokupovat, tak mám do konce roku slevový kupon na feedo.cz
Je to 20% na Sebamed a MAM.
KOD : MAMFP737J
Pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
10.12.18 13:39

33+2

Zdravím děvčata tak dneska kontrola, malá je hlavou dolů (snad tak už zůstane) a váží 2231g. Dneska mi brali krev a budou testovat streptokoka, jaterní testy a krevní obraz. Tak si musím držet palce ať je všechno v pořádku. I když dneska sem se zas vzbudila kolem třetí ráno protože mě svědily kotníky, tak sem se zas půl hodiny drbala než sem usnula :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.12.18 14:15

@moncaHK přesně to mě napadlo v obchodě :D pořídit si křeslo :lol: už sotva lezu a jak mám pupek strašně dopředu,tak se pronese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.12.18 14:38

@Nikeskol to už mám vše za sebou, bohužel vše blbě a dneska mi dokonce sestřička volala, že jsem pozitivní na streptokoka, takže mě čekají v porodnici atb, což mě moc netěší teda, ale hlavně, ať je malá v pořádku…malá má už 2655 g a je to mazec, bydlíme ve 3 patře bez výtahu, takže se projdu,nemám možnost přibrat ani kilo, nabrala jsem za celé těhotentství 1 kg :lol: no…mě to teda neva…akorát mě vyděsilo, že jsem pozotivní na preeklamsii, na to mám léky, do toho blbý jaterky a teď ještě tohle,tak snad se to dá nějak dohrromady, ve čvrtek jdu na kontrolu do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
10.12.18 17:48

@KamilaDen jaj tak to mě mrzí :( já si mám zavolat zítra odpoledne na výskedky tak su hoodně nervní. Já tak nějak aj počítám se špatnýma jaterníma testama. To bych nebyla já aby mě něco nebylo.

Jinak my bydlíme v přítelem v domečku ale je to teď takové staveniště celé v rekonstrukci tak tu máme bojové podmínky. I koupat se chodíme teď k sousedům a jídlo si necháváme dovézt jelikož ani nemáme kuchyni :lol: děláme komplet podlahy a zdi a bouráme a stavíme takže paráda :mrgreen: ještě ani nemám nic nachystáno pro malou, jelikož děcák je zaskládanej skříněma a věcima co byli ve starým obýváku a kuchyni takže tam jsou jenom takové uličky na projití a všechny věci pro ni mám v pytlích, takže nemám ani vypráno a už začínám být nervózní … snad se to do termínu stihne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.12.18 21:04

Ahojky, tak i já se hlásím, dnes zase ultrazvuk, jsem 33+5 a dle utz 33+6, takže na to, že mám neustále špatný výsledky hladiny cukru, tak prý super. 2300g, hlavićkou dolů, už od 29tt. Všechny výsledky vpořádku, mini oblečení vyžehleno, tento týden nachystám tašku, zabêhnem na matriku a hotovo. Ještě nějaké věci v lékárně, což mě napadá se vás zeptat, co vlastně máte pro malý nakoupený? - krém, olejíček, jakou značku, a co lékárnička? Jo a tip na dobré poporodní vložky? A kdy že se má začít pít maliník a koj.čaj? :zed: :mrgreen: krásný večer maminky :) :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
10.12.18 21:19

@Kaculyn tak to máš super výsledky :palec:
Taky už mám konečně vyzehleno a tašku jsem si už radši taky nachystala ;) kosmetiku pro miminko mám od eone, mají to hodně přírodní známá u nich dřív dělala a já mám kosmetiku ozkousenou i na sobě a mamce takže můžu jen doporučit. Mám od nich pro mimi olej na koupání, alternativu k vlhcenym ubrouskum jménem medvídek, a ještě něco na případné opruzeniny myslím že Lanolin nebo tak nějak se to jmenuje a to je vše ;) tyjo lekarnicka, na to jsem zapomněla no taky budu muset něco koupit :zed: :D
Poporodni vložky jsem koupila Samu všichni je hodně doporučovali :)
Co vím maliník se má začít pít až od ukonceneho 36. tt. Kojící netuším, ale říkala jsem si že to budu pít (jestli vubec) až tak poslední týden dva, případně po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.12.18 22:04

Holky co píšete o matrice,tam se nějak musí zajít uz teď? Jinak zatím bojujeme statečně,jsem zvědavá,jak dlouho budeme dohromady dlouho,jestli budeme rodit ještě letos nebo vydržíme,kontrolu máme ve čtvrtek,uvidíme jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.12.18 23:34

@KamilaDen na matriku musis pokud nejste manzele, ten papir musi byt uz do porodnice. S sebou rodne listy tebe i partnera, tehotenskou prukazku a rozmysleny jmena. Dulezity rici, ze to co tam sepisete nejde menit, leda pred soudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
11.12.18 00:12

@KamilaDen jak píše @moncaHK jen s tím, že křestní jména nemusíš mít, některé úřednice to chtějí ale není to Tvoje povinnost, my jsme křestní jména neudávali. Křestní stačí až po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
11.12.18 10:31

@moncaHK Tak to jsem si myslela, manželé jsme už nějakou chvíli, takže aspoň mi odpadne jedna věc, jinak nějaké papír o narození dítěte jsem dostala od gyndaře už, ten už mám vyplněný, tak pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
11.12.18 15:36

Ahoj holky, jsem ráda, že se Vám všem daří. My už to máme za sebou. Malej se narodil dnes 11.12.2018, v 10:45, 2300g a 46cm (35+4). Nemám ho u sebe, je na oddělení se zvýšenou kontrolou, tím, že je to nedonošeňátko. Měl se narodit 11.1.2019.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.12.18 15:44

@Nikollllka Ahoj, a všechno v pořádku? Asi už chtěl být na vánoce s vami :D váhu a míru má pěknou na to,kolik tydnu jsi byla tehotna. Tak gratulace :srdce:
Pritele sestra rodila 36+0 A malý měl 2140g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
11.12.18 16:20

@Anett97 Tam uz slo o zdraví nás obou, takze mi porod vyvolávali, ale tím, že už jsem neměla čípek a byla otevřená ná 1cm, tak porod trval 3 hodiny. Jinak malyho u sebe nemám, je na oddělení se zvýšenou kontrolou, protote neni donosenej - je na vyhrivane podlozce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
11.12.18 17:43

@Nikollllka :kytka: :kytka: :kytka: Gratuluji !!!!! Vítám první miminko :dance: :srdce: Hlavně, že jste oba v pořádku … Už má pěkné míry :hug: Hlavně zdravíčko. A ať ho máš už brzy u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí