Poradna duly
Jana Čurdová
@moncaHK super, já už to mám za sebou, stěr bohužel vyšel pozitivní…jinak začátek 38 týdne u mě, malá se zatím nechystá, tak uvidíme, zítra jdeme ráno na kontrolu, čekají mě zase odběry a natáčení, to zase bude malá chrnět a pořád mě budou strkat do břicha, aby se probudila…
jinak jsem začala pít malinový čaj až teď…semínka baštím, tak nějak jak se mi chce…tak uvidíme, jak dlouho budeme ještě pospolu… ![]()
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Uz se nam to krati. Ja jsem dneska 35+2 a zacinam toho mit plny kecky. Obr bricho a pripravy na vanoce mi davaji zabrat
Trileta dcera mne taky pekne prohani… Pomalu se tesim do porodnice, ze si tam trochu odpocinu. Po svatcich zacnu konecne balit tasku a pomalu se chystat.
@Kačka Pekáčková ahoj, no já doufám,že až po vánocích. Těším se na br.salat
Jinak si připadám jako bachyne ![]()
Tak já mám tašku napůl zbalenou. Cukroví napečený akorát dobalit dárky a pak už jen si užívat Vánoce a čekat až bude domek dorekonstruovanej a čekání na porod ![]()
@Kačka Pekáčková Ahoj, tak já dneska 37+3tt a jsem na tom tak že už skoro nemůžu chodit, záda ty mi snad pocitově každou chvilku prasknou a do určitých míst jak kdyby mě někdo nakopal takže se modlím ať malá vydrží v bříšku než si dáme štědrovečerní večeři a pak ať už kouká okamžitě vylézt
![]()
Ahojte, my už jsme přestěhovaní, máme zkolaudováno, už jen stihnout přehlásit trvalý pobyt , tak doufám že malá počká a nepřekvapí nás dřív
Jinak už mám asi vše nachystáno teda doufám. Zítra jdu poprvé do porodnice na kontrolu, tak nevím co mě čeká a jsem z toho nervozní. Taky už mě to otravuje hlavně pupek mi zavazí ale zároveň začínám mít strach jak to všechno zvládnu ![]()
Ahojky, tak jsme po další kontrole. Ozvy v pořádku streptokok negativní. Termín zatím vypadá okolo 27.1. Hlavička dolů, váha něco malinko přes 2500 g
![]()
Cukroví hotové, dárky zabaleny, úklid dokončen. Dnes odpoledne ozdobím stromeček a už budu jen odpočívat. Tak pokud se brouček ještě v bříšku udrží, mohli bychom se kolem půlky ledna stěhovat
Takže přijde do nového ![]()
Krásný den všem
![]()
Nám dnes napadlo asi deset centimetrů, tak čubinka venku řádí ve sněhu, je to krása takhle bílo ![]()
Ahojda tak dneska zase po kontrole a velke zmeny. V utery bylo vse okna dneska jsem pry otevrena. Tak uvidime jak se ji bude chtit ven, dalsi kontrolu mam na Silvestra:)
@moncaHK že by jsi neměla ledňáčka ale dítko tohoto roku jo?
A kolikátý jsi týden? Hlavně aby jste byli obě zdravé
![]()
@flicek18 35+2
no uvidime. Jsou holky ktery jsou otevreny i dva mesice. Ale uz mi nejak docvaklo ze ten porodnse blizi, uplne jsem se z toho otosila ![]()
Ahojky taky mám první monitor za sebou, vše ok, a prý se začínám otevírat, ale že Vánoce budu doma, prý se nemám bát
zítra začnu pít maliník, dobalím dárečky, tašku a šmitec, pohodička
pěkný večer všem
@moncaHK jo, ještě chvíli prcek v přišli vydrží
jo taky si říkám, že už se to rychle blíží, lehce mě to děsí ale kupodivu se i na ten porod těším, tak snad mi to vydrží a po první kontrakci se nezhroutím
já jdu na kontrolu zítra, tak jsem zvědavá jak se to tam vyvíjí (dnes jsem 36+4), rada bych si keste uzila vanoce a pak uz je to na prckovi
![]()
@Kaculyn taky? Uf mam radost, ze nejsem jedina. Mame na Vanoce pozvane nase, tak se tesim a mam v planu jeste 24.rano nakup tak doufam ze se nic neurychli
. Pro jistotu cele odpoledne odpocivam na gauči ![]()
Ahoj holky, my jdeme opět na ozvy a do poradny zítra. Tak jsem zvědavá, co nám poví. Každopádně u nás zatím ticho po pěšině ![]()
Ahojte, taky mám za sebou první poradnu, byla jsem šíleně nervózní ale asi jsem měla štěstí na lidi, jen na monitoru jsem byla překvapená jak malé to srdíčko jelo o sto šest, na grafu se šplhal tep až ke 180
, byla tam skvělá mladá doktorka udělala mi i ultrazvuk malá má asi 2900g pak mě prohlídla a prý všechno drží hlavička je vysoko takže taky budu mít snad klidné vánoce ![]()