Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
30.12.18 17:54

@Nikollllka Tak to bude urcite z tech antibiotik, nebo ma proste asi par horsich dnu a zase to prejde. Ja jsem zvedava, jak sw s tim popereme my s tim nasim brouckem :think: Termin mam 26.1., ale mam ti nejaky pocit, ze to bude drive, tak jsem zvedava. Ve stredu posledni kontrola u meho doktora a ozvy a uz me posila do porodnice :) Cele tehu jsem nalady nemela, ale jako ted jsem chvilkama opravdu na pest :lol:
Tak drzim palecky, at se malemu ulevi :hug: :srdce:
Ja uz mam do porodnice sbaleno, ale vse ostatni v krabicich, protoze nas v lednu ceka jeste stehovani. Nastesti jen asi 20 metru do vedlejsiho baraku a hlavne do noveho, naseho a velkeho :dance: Tak jsem zvedava co bude,driv. Jestli Marecek, nebo bydleni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.12.18 23:12

@flicek18 gratulace velikaaaaaanská :hug: :srdce:

Já mám taky výkyvy nálad až teď, a strašně mě co chvila bolí hlava. Poslíčky ty už mě berou takřka pořád, začíná mě trápit bílý výtok, myslela jsem že by se mohla pustit zátka a zatím nic, už vám ale holky závidím, co máte mimísky u sebe, u mě se zatím neví jestli budou vyvolávat dřív kvůli inzulinu nebo ne..termín je zatím 23.1. mějte se krásně a přeji veselého silvestra a hezký nový rok :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
1.1.19 09:57

@Kesy2014 Včera jsem je dobrala, ale musím zaklepat, že se to trochu zlepšilo, tak snad to už teď bude dobrý :) Buď ráda, že jsi na pěst jen v těhu, já jsem někdy i mimo to :D
Jeee, tak to Vám moc závidím bydlení v novým baráčku, třeba se taky jednou dočkáme. Bydlíme teda ve velkým bytě, ale je to třetí patro bez výtahu a máme pejska (sice postelovýho), takže zahrada by se taky hodila 8o
Já do porodnice měla kufr a sportovní tašku, ale je pravda, že dost zabraly plinky, podložky, poporodní kruh a vložky :nevim: Jinak jsem tam nic moc neměla.
Tak třeba se Mareček rozhodne, že tu chce být dřív, teď už to budou všechno ale fakt ledňáčci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
1.1.19 11:29

36+3

Holky do Nového roku všem přeji jen to nej nej nej a hlavně zdravá miminka :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.1.19 15:50

Dva dny

Ahoj holky mam dotaz je tu některá která bude ted rodit nebo rodila u Milosrdnych ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.1.19 23:08

@Mamolet já tam rodila před třemi dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.1.19 12:57

36+5tt

Ahoj holky, tak se po delší době hlásím z kontroly, malej má odhadem 2485 g a na porod to ještě nevypadá, hlavičku sice na pohmat cítí, ale čípek drží a placenta je nezralá :( já vím, že mám ještě čas, ale už nemůžu, už nemůžu dýchat, chodit, spát… :zed: snad jste na tom líp než já :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.1.19 13:39

36+4

Ahojky, taky jsem právě dorazila z kontroly. Hlavička prý už je hodně dole, ale neotvírám se. Ozvy dobré a kontrakce žádné. Ale říkal, že už to může přijít každým dnem a brouček je už plně připraven :dance: :srdce: Dnes byla má nejhorší noc … už více jak týden mi neskutečně brní ruce až k loktům a úplně kamenní, ale dnes jsem si opravdu poplakala bolestí. Naspáno asi hodina a do toho kyčle :? :roll: Takže mi dovolili uklidnit to trošku magneziem, ale více se prý nemůže kvůli malému :nevim: Vůbec bych se nezlobila, kdyby už chtěl ven :andel: Tak si jdu udělat maliník a zasypat si pusu semínky :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam: :kytka: Pěkný den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.1.19 14:04

@Kesy2014 magnézium si dej fakt jen trošku, mohlo by se stát, že budeš přenášet… mě magnézium nacpali v nemocnici kapačkou před vánocema a můj dr nadával, že mě tím akorát ucpaly :,( takže budu asi potřetí přenášet :( taky si užíváš, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.1.19 14:10

@petulkas Já už jsem o Vánocích právě kvůli tomu brnění byla na neurologii. S tím, že doktorka řekla, že můžu max. paralen na bolest a musí se čekat. Dnes v noci už se ta bolest nedala vydržet :roll: a to si myslím, že snesu hodně. Takže magnesko jen dnes 4 tablety. Ale už teď se bojím noci :? Jako musím říct, že žáha, záda, nevolnost, nálady a vše je fakt nic oproti tomuhle. Prý už je malý moc velký :P a tlačí mi na důležité cévy krční páteře, takže jsem začala krásně natékat a do toho ta bolest a brnění.
Už to musíme nějak doklepat :think: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.1.19 14:18

@Kesy2014 a stejně nás nechají trpět :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.1.19 14:39

@petulkas Hlavní je, že už je leden :pankac: :dance: Jsem zvědavá kdy to přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.1.19 15:01

@Kesy2014 to já taky, přece jen s těma trablema je 25. daleko, kor když budu nejspíš přenášet :? Já teda doufám, že ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.1.19 15:54

@Mamolet já se tam chystám, snad už brzy :)
@flicek18 gratuluji ke krásné holčičce! :) A můžu se zeptat, jak jsi byla v porodnici spokojená? Co personál? Neměli problém s porodním plánem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.1.19 18:06

38+6

Ahojte, já mám po další kontrole včera nad ránem mě vzbudily bolesti tak jsem si říkala že už se asi něco děje nepomohla ani vana ale pak to po hodině přešlo a nevrátilo se, myslela jsem že už se třeba něco dole pohnulo ale ani prd dneska na kontrole zase zamčena na 10 zapadů a hlavička hodně vysoko :? Takže kontrola za týden a doktorka říkala že si je jistá že se nic nechystá takže budu asi opravdu přenášet :( už mě všechno bolí žáha pálí neuvěřitelně, jsem neohrabaná, začínám si vyčítat že za mě všechno musí dělat manžel, ten to naštěstí dělá rád a sám od sebe ale i tak mě to štve.. když si představím že bych měla čekat až do toho nejzazšího termínu 41+4 na vyvolání tak se mi dělá normálně zle.. jinak všem přeju štěstí, zdraví do nového roku a všem co jako já pořád čekají ty nejjednodušší porody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí