Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka Tak to bude urcite z tech antibiotik, nebo ma proste asi par horsich dnu a zase to prejde. Ja jsem zvedava, jak sw s tim popereme my s tim nasim brouckem
Termin mam 26.1., ale mam ti nejaky pocit, ze to bude drive, tak jsem zvedava. Ve stredu posledni kontrola u meho doktora a ozvy a uz me posila do porodnice
Cele tehu jsem nalady nemela, ale jako ted jsem chvilkama opravdu na pest ![]()
Tak drzim palecky, at se malemu ulevi
![]()
Ja uz mam do porodnice sbaleno, ale vse ostatni v krabicich, protoze nas v lednu ceka jeste stehovani. Nastesti jen asi 20 metru do vedlejsiho baraku a hlavne do noveho, naseho a velkeho
Tak jsem zvedava co bude,driv. Jestli Marecek, nebo bydleni ![]()
@flicek18 gratulace velikaaaaaanská
![]()
Já mám taky výkyvy nálad až teď, a strašně mě co chvila bolí hlava. Poslíčky ty už mě berou takřka pořád, začíná mě trápit bílý výtok, myslela jsem že by se mohla pustit zátka a zatím nic, už vám ale holky závidím, co máte mimísky u sebe, u mě se zatím neví jestli budou vyvolávat dřív kvůli inzulinu nebo ne..termín je zatím 23.1. mějte se krásně a přeji veselého silvestra a hezký nový rok
![]()
@Kesy2014 Včera jsem je dobrala, ale musím zaklepat, že se to trochu zlepšilo, tak snad to už teď bude dobrý
Buď ráda, že jsi na pěst jen v těhu, já jsem někdy i mimo to ![]()
Jeee, tak to Vám moc závidím bydlení v novým baráčku, třeba se taky jednou dočkáme. Bydlíme teda ve velkým bytě, ale je to třetí patro bez výtahu a máme pejska (sice postelovýho), takže zahrada by se taky hodila ![]()
Já do porodnice měla kufr a sportovní tašku, ale je pravda, že dost zabraly plinky, podložky, poporodní kruh a vložky
Jinak jsem tam nic moc neměla.
Tak třeba se Mareček rozhodne, že tu chce být dřív, teď už to budou všechno ale fakt ledňáčci ![]()
Holky do Nového roku všem přeji jen to nej nej nej a hlavně zdravá miminka
![]()
Ahoj holky mam dotaz je tu některá která bude ted rodit nebo rodila u Milosrdnych ?
Ahoj holky, tak se po delší době hlásím z kontroly, malej má odhadem 2485 g a na porod to ještě nevypadá, hlavičku sice na pohmat cítí, ale čípek drží a placenta je nezralá
já vím, že mám ještě čas, ale už nemůžu, už nemůžu dýchat, chodit, spát…
snad jste na tom líp než já ![]()
Ahojky, taky jsem právě dorazila z kontroly. Hlavička prý už je hodně dole, ale neotvírám se. Ozvy dobré a kontrakce žádné. Ale říkal, že už to může přijít každým dnem a brouček je už plně připraven
Dnes byla má nejhorší noc … už více jak týden mi neskutečně brní ruce až k loktům a úplně kamenní, ale dnes jsem si opravdu poplakala bolestí. Naspáno asi hodina a do toho kyčle
Takže mi dovolili uklidnit to trošku magneziem, ale více se prý nemůže kvůli malému
Vůbec bych se nezlobila, kdyby už chtěl ven
Tak si jdu udělat maliník a zasypat si pusu semínky ![]()
Pěkný den všem
@Kesy2014 magnézium si dej fakt jen trošku, mohlo by se stát, že budeš přenášet… mě magnézium nacpali v nemocnici kapačkou před vánocema a můj dr nadával, že mě tím akorát ucpaly
takže budu asi potřetí přenášet
taky si užíváš, drž se ![]()
@petulkas Já už jsem o Vánocích právě kvůli tomu brnění byla na neurologii. S tím, že doktorka řekla, že můžu max. paralen na bolest a musí se čekat. Dnes v noci už se ta bolest nedala vydržet
a to si myslím, že snesu hodně. Takže magnesko jen dnes 4 tablety. Ale už teď se bojím noci
Jako musím říct, že žáha, záda, nevolnost, nálady a vše je fakt nic oproti tomuhle. Prý už je malý moc velký
a tlačí mi na důležité cévy krční páteře, takže jsem začala krásně natékat a do toho ta bolest a brnění.
Už to musíme nějak doklepat
![]()
@petulkas Hlavní je, že už je leden
Jsem zvědavá kdy to přijde ![]()
@Kesy2014 to já taky, přece jen s těma trablema je 25. daleko, kor když budu nejspíš přenášet
Já teda doufám, že ne ![]()
@Mamolet já se tam chystám, snad už brzy ![]()
@flicek18 gratuluji ke krásné holčičce!
A můžu se zeptat, jak jsi byla v porodnici spokojená? Co personál? Neměli problém s porodním plánem? ![]()
Ahojte, já mám po další kontrole včera nad ránem mě vzbudily bolesti tak jsem si říkala že už se asi něco děje nepomohla ani vana ale pak to po hodině přešlo a nevrátilo se, myslela jsem že už se třeba něco dole pohnulo ale ani prd dneska na kontrole zase zamčena na 10 zapadů a hlavička hodně vysoko
Takže kontrola za týden a doktorka říkala že si je jistá že se nic nechystá takže budu asi opravdu přenášet
už mě všechno bolí žáha pálí neuvěřitelně, jsem neohrabaná, začínám si vyčítat že za mě všechno musí dělat manžel, ten to naštěstí dělá rád a sám od sebe ale i tak mě to štve.. když si představím že bych měla čekat až do toho nejzazšího termínu 41+4 na vyvolání tak se mi dělá normálně zle.. jinak všem přeju štěstí, zdraví do nového roku a všem co jako já pořád čekají ty nejjednodušší porody ![]()