Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
5.1.19 16:05

@KamilaDen Kdyz kope rucickama a vzpira se, tak to budou prdiky … Potrebuje ulevit. Zkus jeste espumisan, biogaia kapicky a urcite poloha do klubicka a na tygrika to radi lakratacni poradkyne ta by ji mela ulevit. Pij kminovy, nebo kojici caj.Taky vynechavat pauzy mezi kojenim, aby se v brisku nemichalo stare a nove mleko, pak to take nadyma.
Drzim palecky :hug: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.1.19 20:07

@KamilaDen mě doktorka doporučila na prdíky ještě espumisan, zatím ho teda naštěstí nepotřebujeme ale vím že i v porodnici ho mimcum dávali. Dává se před kojením a lidi si ho docela chválí. Těch ulevovacich poloh je několik mě se zdá nejlepší to klubicko (učili mě ho i v porodnici) a ten tygřík určitě taky pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.19 21:44

@flicek18 ano vim, oboje jsem si uz poridila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.19 21:48

@KamilaDen muze se vztekat, protoze mlicko spatne tece, respektive musi hodne sat, aby teklo. Jestli jsi dokrmila z lahve, tak na to bacha, z lahve tece mleko samo, dite se nemusi snazit sat. Cim vic budes kojit, tim vic mlika budes mit, hlavně v noci. Hlavně nestresuj, ono to za chvíli pujde samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.19 21:49

@Ainah moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
5.1.19 22:13

@Ainah velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.1.19 05:33

@KamilaDen @Ainah Moc gratuluju holky, ať jsou miminka zdravý (samozřejmě i vy :):kytka:

My dáváme BioGaiu a teď dva dny na prdíky Sam Simplex. Včera jsme byli na focení a tam jak ho furt štelovaly, tak se tak vyprděl, že byl pak celej den bez bolesti :D Jinak se snažím jíst stejně jak v nemocnici, protože problém s bolestma bříška tam neměl a doma je stejně má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
6.1.19 07:00

@Ainah moc gratuluji :hug: ať dělá malej jen radost a přeji moc zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.1.19 08:12

@Ivule86 @moncaHK
Ahoj holky, tak jak se daří vám i drobečkům?
Kolik už váží? A už jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.1.19 14:32

@Nikollllka ahojda, Majda má 2020g a zitra k ní nastupuju do nemocnice. Až bude mit 2300 tak nás pustí domů. Uz se tesim, do ted jsem dojizdela skoro denne a jedna cesta je 60km a jeste pres vesnice takze fakt radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.1.19 15:30

@moncaHK Ty jo, u nás v porodnici byly hostinský pokoje, kde byly maminky, aby nemusely dojíždět. My jdeme s Dominikem zítra do poradny, tak jsem zvědavá, kolik váží (ale tři kila to taky ještě nejsou :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.1.19 16:38

@Nikollllka tady jsou 3 pokoje ale bohuzel cele oddeleni bylo v rekonstrukci taknse otevira az ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
7.1.19 06:32

@moncaHK Jeee, tak to je na prd, ale snad pujdete brzo domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.1.19 10:01

37+2

Ahoj holky,
mám dotaz : Dostaly jste ze sociálky nějaké potvrzení o mateřské ? Výše, trvání nebo prostě cokoliv … Před měsícem jsem formulář odevzdala zaměstnavateli, ale ještě nic.. A tedy ani mateřskou jsem ještě nedostala. Chodí to všem stejně ? Děkuju :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
7.1.19 10:17

@Kesy2014 žádný papír nic mi od socialky nepřišlo. Jen mi až potom přišla mateřská a co vím, tak chodí každému v jinou dobu podle toho u jaké sicialky je ( ale to vím jen z dolsechu). Pokud čekáš na mateřskou za prosinec, tak na tu je ještě čas si myslím. Co vím já ji taky ještě nedostala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí