Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
28.12.18 11:59

@Kačka Pekáčková jo většinu veci jí taky neříkám, to bych tam byla hodinu :mrgreen:
Půl dne prolezim a připadám si jak fňukna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
29.12.18 16:04

Tak se pridávám k nedočkavcům a posíláme pozdrav u porodnice spolu s naším zlatíčkem Abigail ❤️ V 1 ráno mi praskla voda, a na to že ve 4 mi v porodnici říkali že můžu rodit klidně až další den, tak se broucek narodil v 9:49. Narozená je v 37+6, ma nádherných 51 cm a 3260g.
Což mě vede mimo jiné k tomu, zda někdo nechce koupit Aniball, je rozbaleny ale ani jednou použitý, mám i olejicek na masáž hráze od eone. Kdyby náhodou někdo chtěl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
29.12.18 16:10

@flicek18 Gratulujiiiii :dance: :potlesk: :srdce: Malá je krááásná ! Jste holky šikovný :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.12.18 17:08

@flicek18 jee to je ale překvapení moc gratuluji hlavně zdraví přeju :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.18 17:25

@flicek18 Moc gratuluji :srdce: uzivejte si společne chvile :kytka: a hlavně hodně zdraví. Kdyz to tak ctu, tak musim s Aniballem začít cvicit zitra, porad to odkladam a taky si konečně musím sbalit tasku do porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.12.18 17:52

@flicek18 jů tak veliká gratulace :hug: a samozřejmě závist :oops: :mrgreen: užívej si svoji novou roli :srdce: přeji hlavně hodně zdravíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.12.18 00:07

@flicek18 juuu obrovská gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.12.18 00:18

37tt

Tak já už se opravdu těším až bude malá venku. Nohy bolí a natíkají, třísla a kyčle jakože mazec, čídál víc unavená. Momentálně zkrz rekonstrukci přebývám u mé nejhodnější sestry ale naštěstí se to rýsuje ke konci. Dneska jsem začla prát věci pro malou. Zatím 4 pračky a ještě je toho moc. Žehlit budu asi v sedě jinak to nedám :lol: taška do porodnice z větší půlky nachystaná, chybí jen kosmetika co používám každý den. Ale kdyby se prdelka rozhodla vyrazit ven dřív tak bych se opravdu nezlobila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
30.12.18 00:54

Děkuji moc holky :srdce: postupně si na sebe zvykame, tak snad bude vše OK :srdce: je to naše láska :hug:
Držím palečky vám ať máte pohodový porod a zdravé broučka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.12.18 08:51

@flicek18 Moc gratuluji :kytka: Ať jste obě zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.12.18 16:29

Vy už se těšíte, až budete mít drobečky u sebe a mě se dneska po bříšku zastesklo :nevim: Ale čím vším jsem si v těhu prošla, tak jsem ráda, že u sebe mám zdravýho a krásnýho chlapečka :srdce: Sice ho trápí prdíky a mě trápí, že se trápí :zed: Snad je to ale tím, že mám antibiotika (zánět prs) a jak je doberu, tak to bude zase OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
30.12.18 16:35

@Nikollllka já si dneska taky nějak automaticky pohladila bříško :D Hlavně, že je brouček zdravý :srdce:
Náš trápí prdíky taky, hned první noc byla zážitková, tak doufám, že nas taky brzy přejdou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.12.18 16:38

@Nikollllka Abych řekla pravdu jsem už na rozsypání … Do zoho mám neskutečné emoční výkyvy až mě to vůči příteli mrzí. Dělá se mi špatně od žaludku a brní mi ruce a prsty, tak, že už ani přes den to nerozhýbám. Malý mi ucpává nějaké cévy a mám z toho i ucpané karpály :? Opravdu se neskutečně těším, až bude s námi a přítel ještě více :D :dance:
Na ty prdíky zkoušela si espumisan, nebo bio gaiu ? Masírovat pupíček krémem pupík, nebo jsou olejíčky přímo na nadýmání. A výborné jsou taky třešňové pecičky nahřát a dát na bříško. Ale jak píšeš může to být kvůli antibiotikům. Alespoň bych pila fenyklový a kmínový čaj. Držím palečky :hug: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.12.18 16:59

@Nikollllka @flicek18 holky kupte si pro prcky probiotika biogaia jsou výborné já sem je dávala prvnímu taky a,nikdy na prdiky netrpěl a taky hlídat co jite hromadu jídla prckum nesedi a může je pak trápit bříško :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.12.18 17:09

@flicek18 Já taky po porodu hladila to rosolovitý břicho :D
@Kesy2014 Piju kojící čaj a ten kmín a fenykl obsahuje, ale myslím, že za to můžou antibiotika, protože do teď byl klid. Bříško nahříváme, masírujeme, cvičíme s nožičkama.. Antibiotika mám už jen dneska a zítra, tak už se těším, až je doberu, protože přítel dneska choval od půlnoci do pěti do rána.. A termín máš kdy? Tak snad s Váma miminko bude brzo a všechno tě přejde (těma emočníma výkyvama si nejsem jistá :D )…
@Ainah BioGaiu máme a používáme, jinak já mám pořád špatný játra, takže mám jaterní dietu a nejím nic, co by malýho mohlo nadýmat (tam se moc věcí jíst nedá :D:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí