Poradna duly
Jana Čurdová
@Kačka Pekáčková jo většinu veci jí taky neříkám, to bych tam byla hodinu ![]()
Půl dne prolezim a připadám si jak fňukna ![]()
Tak se pridávám k nedočkavcům a posíláme pozdrav u porodnice spolu s naším zlatíčkem Abigail ❤️ V 1 ráno mi praskla voda, a na to že ve 4 mi v porodnici říkali že můžu rodit klidně až další den, tak se broucek narodil v 9:49. Narozená je v 37+6, ma nádherných 51 cm a 3260g.
Což mě vede mimo jiné k tomu, zda někdo nechce koupit Aniball, je rozbaleny ale ani jednou použitý, mám i olejicek na masáž hráze od eone. Kdyby náhodou někdo chtěl ![]()
@flicek18 Gratulujiiiii
Malá je krááásná ! Jste holky šikovný
![]()
@flicek18 jee to je ale překvapení moc gratuluji hlavně zdraví přeju
![]()
@flicek18 Moc gratuluji
uzivejte si společne chvile
a hlavně hodně zdraví. Kdyz to tak ctu, tak musim s Aniballem začít cvicit zitra, porad to odkladam a taky si konečně musím sbalit tasku do porodnice ![]()
@flicek18 jů tak veliká gratulace
a samozřejmě závist
užívej si svoji novou roli
přeji hlavně hodně zdravíčka ![]()
Tak já už se opravdu těším až bude malá venku. Nohy bolí a natíkají, třísla a kyčle jakože mazec, čídál víc unavená. Momentálně zkrz rekonstrukci přebývám u mé nejhodnější sestry ale naštěstí se to rýsuje ke konci. Dneska jsem začla prát věci pro malou. Zatím 4 pračky a ještě je toho moc. Žehlit budu asi v sedě jinak to nedám
taška do porodnice z větší půlky nachystaná, chybí jen kosmetika co používám každý den. Ale kdyby se prdelka rozhodla vyrazit ven dřív tak bych se opravdu nezlobila ![]()
Děkuji moc holky
postupně si na sebe zvykame, tak snad bude vše OK
je to naše láska ![]()
Držím palečky vám ať máte pohodový porod a zdravé broučka ![]()
Vy už se těšíte, až budete mít drobečky u sebe a mě se dneska po bříšku zastesklo
Ale čím vším jsem si v těhu prošla, tak jsem ráda, že u sebe mám zdravýho a krásnýho chlapečka
Sice ho trápí prdíky a mě trápí, že se trápí
Snad je to ale tím, že mám antibiotika (zánět prs) a jak je doberu, tak to bude zase OK ![]()
@Nikollllka já si dneska taky nějak automaticky pohladila bříško
Hlavně, že je brouček zdravý ![]()
Náš trápí prdíky taky, hned první noc byla zážitková, tak doufám, že nas taky brzy přejdou ![]()
@Nikollllka Abych řekla pravdu jsem už na rozsypání … Do zoho mám neskutečné emoční výkyvy až mě to vůči příteli mrzí. Dělá se mi špatně od žaludku a brní mi ruce a prsty, tak, že už ani přes den to nerozhýbám. Malý mi ucpává nějaké cévy a mám z toho i ucpané karpály
Opravdu se neskutečně těším, až bude s námi a přítel ještě více
![]()
Na ty prdíky zkoušela si espumisan, nebo bio gaiu ? Masírovat pupíček krémem pupík, nebo jsou olejíčky přímo na nadýmání. A výborné jsou taky třešňové pecičky nahřát a dát na bříško. Ale jak píšeš může to být kvůli antibiotikům. Alespoň bych pila fenyklový a kmínový čaj. Držím palečky
![]()
@Nikollllka @flicek18 holky kupte si pro prcky probiotika biogaia jsou výborné já sem je dávala prvnímu taky a,nikdy na prdiky netrpěl a taky hlídat co jite hromadu jídla prckum nesedi a může je pak trápit bříško ![]()
@flicek18 Já taky po porodu hladila to rosolovitý břicho ![]()
@Kesy2014 Piju kojící čaj a ten kmín a fenykl obsahuje, ale myslím, že za to můžou antibiotika, protože do teď byl klid. Bříško nahříváme, masírujeme, cvičíme s nožičkama.. Antibiotika mám už jen dneska a zítra, tak už se těším, až je doberu, protože přítel dneska choval od půlnoci do pěti do rána.. A termín máš kdy? Tak snad s Váma miminko bude brzo a všechno tě přejde (těma emočníma výkyvama si nejsem jistá
)…
@Ainah BioGaiu máme a používáme, jinak já mám pořád špatný játra, takže mám jaterní dietu a nejím nic, co by malýho mohlo nadýmat (tam se moc věcí jíst nedá
) ![]()