Poradna duly
Jana Čurdová
@moncaHK moc gratuluji k nadherne holcice!
preji hlavně zdravi a at jste brzy doma ![]()
Moc dekujeme, mala se ma k svetu, trosku se dopece a pujde domů ![]()
Já takévšem přeji krásné Vánoce, bohatou nadílku, splnění přání a zdravé a hodné mimísky
![]()
@moncaHK tak velká gratulace a ať se mák světu…ja jsem celá stale,takze uvidime,termín je 2.1.,tak snad vydržíme,i když máme už 3 kg…
Ahojky,
tak dnes začínám s maliníkem, tak nějak přes den pojídám lněná semínka a večer se vrhnu na aniball
Tak uvidíme. Mám snad den ode dne větší bříško jsem zvědavá co příští týden na kontrole.
krásný den
Ahojky, tak jsem byla dneska na druhé poradně v porodnici, jsem 38+0 a zatím se nic nechystá prý je pořád vysoko, a že touhle dobou už měla být hlavička v panvi, tak se začínám bát že budu přenášet, už se i těším jak budu rodit ale samozřejmě mám i strach jak to bude probíhat. Jediná změna oproti poslední poradně byla, že na ctg už byly vidět menší skoky tak uvidíme kdy to přijde. Co vy taky už se těšíte až budou prcci s náma? ![]()
ahoj, tak čajík piju, semínka házím do jogurtu, zítra mě čeká další kontrola, malá má 3 kg už, ale zatím se podle pana doktora nic neděje, termín mám 2.1.tak uvidíme, jestli budu přenášet, i když popravdě bych jí už chtěla mít doma…už je to docela dlouhé…minule jsem měla zase kontrolu komplet a to mě to břicho hodně bolelo, troufám si říct, že už poslíčky začínají…zítra zase krev,moč,já nevím co ještě, dostala jsem železo kvůli anemii, ale tím pádem zase problém s chozením na záchod…no jo… pořád něco…tak si užívejte hezky zbytek povánočních svátků a do Nového roku ať jde vše ok…
@sakasi neboj se, treba prenaset nebudes, u prvni dcery mi v pondeli tvrdili, jak se nic nechysta, porodni cesty nepripravene, hlavicka vysoko a ve středu v 5:30 byla dcera na svete ![]()
Jinak ja jsem dneska 36+4 a zda se, ze se mi vratily tehotenske nevolnosti jako v 1.trimestru. Ten konec mam opravdu veselej ![]()
@Kačka Pekáčková je to jsem rada ze nemam sama nevilnosti na konci tehu sama
i když já je mám úplně praštěné, udrla se mi blbe od zaludku, obcas k romu křeče (od střev) oka ležím na wc a pak je mi ještě minimálně půl hodiny blbě od žaludku občas i 2 hodiny. Když jsem to říkala doktorce tak na mě koukala jak kdyby ji výpravěla scifi
shodli jsme se že to může být z toho jak mi děloha tlačí nahoru na žaludek a střeva jsou taky už slušně utlacovany…
Ja jsem dneska 37+5, do porodnice jsem na první kontrolu objednaná za 14 dní tak už se tam těším
piju maliník a poslíčci už asi postupně začínají. Tak jsem zvědavá jak dlouho mi tam prcek vydrží ![]()
@flicek18 ja uz radsi doktorce nic nerikam
staci, ze porad knucim doma. Uz je to fakt dlouhy. Mne bud pali zaha nebo zvracim
uz fakticky pocitam dny ![]()