Poradna duly
Jana Čurdová
@Ivule86 U nás nehrají na váhu, ale na to jak papají a jestli zvládají svoji dávku sami. Kazdopadne na Vanoce to moc jeste nevidim, ale Silvestra snad uz ano
U nas je to taky prvni. Zitra mam dalsi jaterni odbery, tak snad uz to bude lepsi zase o neco.
@Ivule86 jůůů, drobeček, tak se držte, ať je ti brzy dobře a mrňousek ať hezky roste.
@Nikollllka jeden krásnější miláček než druhý. Takže gratuluji a taky přeji ať rychle roste a můžete si užívat doma. ♥️️
Začínáme pěkně rozdvojovat
. Já dnes 34+3, malej řádí jak blázen a někdy to fakt není „roztomilý“ , takže už začínám tlačit týdny dopředu. Pomalu peru, žehlím, objednávám… Vánoce letos neřeším, cukroví úklidy a tak. Prostě jen to, co se mi chce… Ale ono se mi nic moc nechce
. Příští čtvrtek poslední kontrola u mé Dr., tak jsem zvědavá, jestli se se placenta trochu vytáhla a pak případně jdu do anibalu. Už někdo trénujete?
@Prtulak taky letos co se Vánoc tyče řeším jen co se mi chce a vše dělám v klidu jen když mám náladu
Já doprala minulý týden, teď jsem 35+4 teda když koukám na hodiny tak 35+5
A od příštího týdne se chystám na Aniball
myslím že je tam dokonce psáno že se má používat od ukonceneho 36. týdne.
@flicek18 tak je to nejlepší
, já když zase okolo sebe vidím ženský (kamarádky, mamku, segry…) jak šílí, tak si říkám „proč?“. Snad mě jednou taky tahle každoroční blaznivina nepopadne.
. No ty už máš na „trénink“ skoro čas. Já právě čekám, zda ho budu vůbec objednávat. Takže mi to tak akorát vyjde.
@Prtulak taky to nechápu, moje mamka už od určitě době naštěstí taky moc nesilela. Žádné vánoční úklidy atd jen to co jsme obě chtěli… A já se snažím to tak dělat taky, tak uvidím jak to bude další roky s prckem
jojo já si zítra budu vyzvedavat i olejicek na.masaz hráze a pomalu příští týden začnu ale řekla jsem si že to nebudu nějak hrotit,.když zapomenu tak holt jeden den vynechám a nezblaznim se z toho ![]()
Jo tak to ti vychází tak akorát ![]()
@flicek18 jasný, hlavně se z toho nezblaznit. Koukám, že nespavost není jen můj problém ![]()
@Prtulak jo poslední dva týdny neusnu dřív než kolem půlnoci většinou ještě později… A včera mi ještě bylo blbě od žaludku a měla jsem.i nějakou malou sraj**
v noci jsem sice už byla OK ale neustále jsem se budila
No uvidím co se mnou udělá jídlo ![]()
@Nikollllka moc gratuluji k nadhernemu miminku a přeji hlavně zdravi ![]()
@Ivule86 Moc gratuluji k Adamkovi. Musel to byt pro tebe masakr. Neboj, ted uz bude určitě dobre
Adamek vse dozene a brzy pujdete donu. ![]()
Ahoj holky, taky jsem to nijak nepřeháněla s úklidem ani výzdobou.. Dělám jen opravdu co se mi chce, ale moc se mi nechce
Dárečky všechny nakoupeny ( ještě, že se dá skoro vše objednat ) Příští týden jen n anákup a udělám nepečené medovníkové kuličky a vosí úlky. V neděli salát a pak už jen pohádky a relax
Se spaním jsem na tom stejně .. neusínám dřív jak okolo půlnoci a x krát za noc čůrání
Brouček mě tam začíná nějak tlačit, hlavně pod žebry a mám teda docela výkyvy nálad
udělala jsem si meduňku. Příští pátek mám další kontrolu a potom asi pomalu začnu s olejem na hráz a aniballem a uvidíme, jak to pošlape
![]()
Ahojky maminy, jdu si pro inspiraci, co si berete do porodnice na mimča a kolik? Bodyčka, overálky, dupačky, …? Koukám střídavě do skříně s pidi věcma a do prázdné tašky a jsem bezradná
![]()
@Kaculyn ahojky každé porodnici je tojen jinak,ale vvětšinou miminka dostanou erarni oblecky co maji oni tam,ale jinak si beru pro sebe vložky,pyžama,kosmetiku,papuce,zupan,ponožky a pro mimi deku,zavinovacku,balik plenek,dupacky,ponožky,punčochy,bodycko a na cestu, domu zimní overal plus cepicku,rukavicky jinak nic ![]()
@Kaculyn kazda porodnice ma na svem webu seznam veci, ktere jsou potreba. Pro miminko vetsinou potrevujes jen veci na cestu domu a mozna plenky, zbytek dostanes. ![]()
Tak jsem dnes byla na kožním s těma pupínkama a paní dr. usoudila, že sem se převitamínovala (mooc mandarinek a pomerančů
) takže mám tři mastičky a prášky. Doufám že to zabere, ráda bych se ješte před porodem pořádně vyspala ![]()
@Nikeskol je vidíš to jsem měla někdy kolem 15 myslím, jednu zimu jsem ujížděl na pomerančové a mandarinkach a mamka koupila celou siťku a já ji během večera byla schopna sežrat a pak jsem se osypala. U mě teda stačilo přestat na chvíli jíst citrusy ![]()
Tak hlavně že to není nic horšího ![]()