Poradna duly
Jana Čurdová
@Anett97 ted jsem potkala sousedku, jtera ve 30.tydnu sotva chodila protoze nabrala pres 30kg a prvni co mi rekla bylo: teda ty mas obr bricho, mam nahore sotva 10kg
par facek za tyhle kecy
@Anett97
je 1.1. Je pritelova neteř, takže toto datum máme zakázané
ale.my máme.termin až 13.1.
Mě teda naštěstí moc lidí neříká že mám extra velké břicho, je zkoumají tvar a jestli mám bedary a prostě všechny tydle veci o kterych koluji babske rady na poznani pohlaví. Jen jeden znamy si ze me delal legraci, jestli tam nejsou 3 nebo to není slon, tím že to byl.jedne člověk tak mi to nevadilo. Ale víc takových a už bych kvetla ![]()
Ty už nemáš ani měsíc a já něco málo přes měsíc tak to už tu chvíli vydržíme
![]()
@Kačka Pekáčková lidi jsou divny
čím víc se mi blíží porod,tím víc je nemusím
![]()
@Anett97 Cítím to stejně
A to jsem si myslela, že jsem divná … Jinak doma taky trošku Itálie, tedy spíš já jsem protivná ![]()
Ale ty nekonečné a stále se opakující otázky lidí
![]()
Ahojky, tak už máme za sebou kontrolu a první ozvy. Všechno v pořádku, srdíčko bije jako zvon a kontrakce žádné.
Jinak má maličký asi 2100g
Další kontrola a ozvy před Vánoci za dva týdny a pak už mě asi bude předávat na ozvy do porodnice
![]()
Dnes jsem byla nakoupit poslední dárečky, zítra udělám tak trošku výzdobu, pustím frantíka a ovoním to tu jednou várkou lineckého
Pak až kolem 20. tého se chystám na vánočky a vosí hnízda bez těch by přítel neměl Vánoce ![]()
Přeji vám všem krásný víkend a doufám, že kromě kopání a vrtění mrňousků vás nic netrápí
![]()
@Kesy2014 tak to je dobře, že je vše v pořádku, mě čekà kontrola s utz začátkem týdne, první ozvy až před Vánocemi. Cukroví jsem nějaké dělala dnes, bez cukru a mouky, jsem zvědavá jak bude chutnat
konečně jsem se dokopala k přípravě výbavićky, a snažím se nasát vánoční atmosféru, zatím je to jen stres
do toho se mi malej postaral o zábavu, chytl neštovice
krásný víkend všem ![]()
@Kaculyn jee cukrový bez cukru a mouky? Mohla bych tě poprosit o nějaký ten recept, klidně do soukromé zprávy. Mě nenapadlo něco takového hledat, ale jestli je šance že bych si mohla pochutnat na něčem dobrém na štědrý den, tak to ráda zkusím ![]()
Ahoj holky,tak se také hlásím,zatím jsem celá,akorát jsem v pátek musela už do porodnice,naštěstí si me tam nenechali,vyšetřili me,nabraly sestry krev a moc a natocily malou,mým horší ty jaterní testy a bílkovinu v moci,dostala jsem ursosan a domu na do klidu,kontroly po tydnu…no musim rict,ze to tam na me trochu padlo a mam respekt teda..,ve ctvrtek kontrola…
@flicek18
Třeba tady něco je https://www.zdraveomlazeni.cz/…ez-cukru/150#…
Anebo tady, ty Raw kakaový bochánky jsou luxusní, teda já z toho dělala kuličky a obalila v kokosu, a přidávala jsem teda vśude stévii, sypanou. https://inspirace.bonami.cz/…kru-a-mouky/
@Kaculyn Jé super, děkuji, tak to bych snad i něco z toho mohla aniž bych si tím přivodila kvasinky
děkuji
@KamilaDen tak když Tě pustili zase dom tak to znamená že se neděje nic extra hrozného, tak alespoň že tak. Když máš tak časté kontroly budeš v klidu že je vše OK
už se to blíží a za chvili budeš mít mimíska u sebe
![]()
@flicek18 o určitě, člověka to akorát vyděsilo, když mi doktor říkal, radši Vás pošlu do porodnice…a to čekání, to bylo strašné, ve čtvrtek jdu na 7.30 už, zase odběry a celej kolotoč znova, ale zase jsem ráda, spíš jsem zvědavá,jestli zaberou ty léky málem mě křísili v lékárně, když mi zazpívala 760,– kč za ty léky…doktorka mi to mohla aspoň říct, že to budu platit, recept mi dala,ale poznámka na receptu, hradí pacient… to by mi nevadilo,ale tu cenu mi mohla říct, že to bude tolik…zatím je vše jinak ok, malá se teda neuvěřitelně vrtí, včera jsem upekla další cukroví, dělala jsem kokosové, dneska ho namočím do čokolády, pak mě čekají ještě košíčky…
Tak děvčátka z víkendu mám napečeno, připadám si zralá na kolečkové křeslo
ale je všechno. Tento týden peru hadříky, balim tašku. Dneska jsme byli na matrice, tak už to je černé na bílým. Takové divné, že to jméno nejde už změnit ![]()