Poradna duly
Jana Čurdová
@flicek18 no já žádnej citrus už neměla víc jak týden. A ták moc bych si tu mandarinku dala ![]()
@Nikeskol tak se Ti asi povedlo se slušně previtamínovat. To věřím, citrusy taky zbožňuju ![]()
@Nikollllka Velká gratulace ![]()
Příspěvek upraven 15.12.18 v 12:15
@Ivule86 taky velká gratulace a neboj, je to malej šikula a vše bude ok ![]()
Já jsem zatím ještě celá, kontroly mám po týdnu, teď mi ještě doktorka nabrala krev na další nějaký testy, kyselina žlučová, naštěstí je to ok, takže si malou ještě nechám u sebe, uspokojivý stav říkala paní doktorka, akorát jsem musela na kozu a to vyšetření se mi teda vůbec nelíbilo,hlavně, že ho mám za sebou, malá kope jak divá a je to mazec…taška připravena avše kolem taky, takže můžu jí klidně rodit…holky držte se ![]()
@Nikeskol píše:
@flicek18 no já žádnej citrus už neměla víc jak týden. A ták moc bych si tu mandarinku dala
@flicek18 holky já vám závidím, já mám alergii na vitamín C a skoro nic nemůžu… Já tak miluju citrusy… Mandarinky… Mmňám.
![]()
@Prtulak no právě a nedej bože když někdo tu mandarinku začne v mé přítomnosti jíst ![]()
Ahoj holky, tak mi zůstává už jen 14 dní, dodělávám cukroví poslední a ještě zabalím dárky, pak budu už jen ležet a ležet, ráda bych jela ještě na nákup do Německa, tak přemýšlím, jestli to mám risknout…ale nic mi není, chodím normálně ven, i nakupovat dárky, tak si říkám, že bych to ještě mohla zvládnout…jinak zatím vše ok, řešíte tady mandarinky, já jsem ujetá na jablka…ale mazec…každej den večer jedno jablko…běda jak nebude…jinak je vše ok, testy se mi snížili,ale ursosan musim brát, ve čtvrtek kontrola tak se uvidí
@Nikeskol taky ho beru už asi 3 týdny. Myslím, že to bere každá druhá těhotná ke konci těhotenství. V tehu je ho potřeba o něco víc
ať máme my i naše mimča. Já ho mám naštěstí jen lehce snížený tak beru jen 1 tabletku ![]()
@flicek18 taky ho mám jen snížený takže taky jen jedna tabletka za den což je faajn
protože už beru jedny prášky na svědivou vyrážku a k tomu mám tři mastičky takže taky super. Už aby byl konec. Jestli tohle vydržím ten měsíc a něco tak už asi vydržím všechno ![]()
@Nikeskol naprosto chápu, já v jednu chvíli brala železo, magnesium a ještě jedny prášky, do toho laktobacili a globulky na kvasinky a mastičku na kvasinky. Přítel si že mě.delal legraci že mám doma celou lékárnu
Do toho železo muselo mít 2 hod odstup od magnezka a mléčných výrobků myslím, a taky 2 hodiny od těch třetích prášků. No byla to hotová věda…
už naštěstí beru jen železo a laktobacili. ![]()
Už jen měsíc to zvládneme ![]()
Ahojda , tak mamw po kontrole 35+2. Hlavicku mam hodne dole tak pry klidovy rezim. Ve ctvrtek jdu na monitor a stery.