Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen ja s pediatry a jejich znalostmi ohledně kojeni nemam uplne dobre zkušenosti
bohužel žádnou radu pro tebe nemam, jen vam drzim palce, at to date ![]()
@KamilaDen taky bych byt tebou raději odsávala mlíčko než dávala UM
je to sice pracnější ale pořád by bylo tvoje, a třeba by se pak dalo zase vrátit ke kojení.. můžeš odstříkané mlíčko dávat po stříkačce aby jsi nenarušila sací reflex ![]()
@KamilaDen určitě to nevzdavej co 3,5 hod bych budila a přikládala aby zkousela pít aspon něco málo a co máš za um?já kojim ale v noci maleho taky dokrmuji je to jedlik a jen moje mleko mu nestačím
tak ma oboje mám hipp biocombiotik a je spokojený taky zkoušej ty nahoře bez mimco taky a at se po tobě plazi a zkusi hledat prso nam to pomohlo hodně hlavně to nevzdavej ja sem měla 3 den ragady na bradavkach neskutečna bolest
ale kojeni sem nevzdala kojila sem jen z jednoho a po zahojeni i z druheho není to vždy jednoduché ale lepší kombinovat um a kojeni než jen um přeju hodně štěstí ať se zadari ![]()
Ahoj holky,
tak včera poprvé kontrola v porodnici. Malej má asi 2945 g . Hlavička ještě nahoře v pánvy a vůůůůbec nic se neděje
Takže další kontrola příští čvtrtek a dál uvidíme … Každopádně začínám gruntovat byt a jdu si udělat zázvorový čaj se skořicí na pořádné prokrvení
Jinak se prolívám mamliníkem a cpu semínkama. Aniball zatím jen třikrát je mo to hodně nepříjemné a sotva se do mě vejde bohužel … Zkusím zase dnes.
Myslím na vás všechny a na pupíky, ať už máme ty bobíky u sebe
![]()
@Kesy2014 zazvorovy caj si slibuju kazdy den a porad na nej nedoslo. Tentokrát cvičení s Aniballem pekne flakam, zatim jsem na 25cm. Pred prvním porodem jsem to dotahla na 31cm, mam jeste co delat. Ja gruntovala dneska, tak jsem zvedava, jaky to bude mit nasledky ![]()
@Kačka Pekáčková Já jsem zatím na 21cm max. a to mám co dělat
Nechce mi ta hráz povolit a to masíruju i olejíčkem … no což. Alespoň s tím tlačením to snad trošku pomůže, když tak nějak budu vědět jak na to ![]()
Já 39+4 a taky se nic neděje. Prý je hlavička už hodně nízko ale to je tak už třetí týden a pořád nic.. ![]()
Tak já dnes dala svařáček, sexík hned co přišel chlap domů (bůh ví na co v práci myslel
) a zachvilku proběhne horká sprška
na večeři omeletky. No já jsem za dnešek max spokojená ![]()
@Nikeskol
supr šikula ! Ja horká sprška, zázvor se skočicí, úklid bytu, 3× procházka se psem, aniball a chlap mi přijede až zítra dopoledne, ale už jsem ho informovala co ho čeká
Svařáček dáme asi zítra spolu.
Hlásím se, že taky nic. Kontrola bude v pondělí, ale moc si neslibuju, břicho mi přijde , že je ještě dost vysoko. Taková klasika od 25.tt strach z neustálého tvrdnutí dělohy a předčasného porodu a nakonec se mu ven stejně nechce. Jedu maliník, ten flakam jen jednou denně, zobu semínko a domlouvám mu - jenže jak známe chlapy, ti si od ženský do ničeho kecat nenechají. Aniball děs a hrůza
, zkouším, ale úspěchy nevalné.
blbý je, že v tom sněhu to není ani na žádný procházky, takže se doma spíš válim.
![]()
@Kesy2014 taky tam mám vínko ještě na zítra pak budem muset zajet přikůpit ![]()
@Kesy2014 presne tak, aspoň budes vedet, jak správně tlacit. Spousta zenskych tlaci do „hlavy“. Neboj, on je to pak stejně takovej hukot, ze se na to neda pripravit ![]()
Ahoj, tak my jsme od včera 22:11 čtyři, nechávali jsme se překvapit, a máme druhou holčičku, narodila se 38+5 a byla to teda napodruhý rychlovka, že jsem až koukala.
Minule jsem přenášela, tak jsem ráda, že to tentokrát šlo samo a dřív.
![]()
@EscapistV Ahojky, moc gratuluji
ke štěstíčku ![]()
Tak ať se vám holky daří a jdete brzy domů ![]()
U nás ticho po pěšině… žádná zátka, poslíčci, nic ![]()