Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
15.1.19 10:04

Holky mám dotaz, řešíme jak malou obléct do kočárku. Máme tu kolem 4 °C, stačí bodyčko, tričko, kalhoty na to teplý kabatek s kalhotama a do fusaku nebo ještě radši deku? Samozřejmě ponožky a capacky a slabou a teplejší čepičku. Nechci ji zase přehřát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.1.19 10:24

@Kačka Pekáčková Gratuluji k malý :kytka: My už máme doma taky Charlotte, akorát s trochu jinýma písmenkama, tak jste ho na konec vybrali taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.1.19 10:26

@Kačka Pekáčková Gratuluji k malý :kytka: My už máme doma taky Charlotte, akorát s trochu jinýma písmenkama, tak jste ho na konec vybrali taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.1.19 11:43

@Kačka Pekáčková Já bych druhý miminko chtěla, ale všechny ty nemoci co jsem v těhu měla se vrací v 99% a mnohem dřív, než v prvním těhu.. a nevím, jestli chci riskovat na 99% dalšího nedonošenečka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
15.1.19 11:55

@Kačka Pekáčková velká gratulace :potlesk: hlavně zdravicko :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.1.19 14:10

@Kačka Pekáčková moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.1.19 19:04

@flicek18 Ahojky, má se oblékat tak jako sebe plus jedna vrstva navíc .. :) Až pak přijdete domů sáhni za krček, když bude studený příště obléknout více, když zpocený méně :mavam:
Pokud je nad nulou, tak myslím teplý fusak stačí, ale my tu máme vichřice a závěje já budu asi nabalovat a nabalovat, jestli vůbec budeme chodit ven ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.1.19 19:18

@Kesy2014 děkuji moc. Mě právě doktorka říkala že doma se má obléct jako sebe plus vrstva navíc ale ven neříkala jak.
Nakonec jsem radši deku dala s tím že ji kdyztak deku sundam. Za krkem byla teplá víc ale ne spocena takže dobrý ;)
Tady právě jen zima, když nám tu nasněží tak to do dvou dnů zmizí :zed:
Tak za sebou máme první delší procházku a bylo to super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.1.19 20:08

@flicek18 Tak to závidím :* :srdce: Já teď vždy vyjdu jen na pár minut se psem, máme tu vichřice už několik dní, padají stromy no hrůza. Kočárek mám zatím u mamči, ale hned jak to jen půjdu se tolik těším aspoň na chvilinku vyrazit ven :dance: Tedy nejdřív by se muselo broučkovi chtít ven :lol: :pankac: Uvidíme ve čtvrtek v porodnici. Užívej a hlavně zdravíčko a pohodičku :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.1.19 20:16

@Kesy2014 to věřím, koukám že to je jen samy extrém vy vanice my počasí jak na podzim :think:
Děkujeme, dneska za sebou máme kontrolu po 14 dnech a malá je zdravá a pribirá o stošest ;)
Tak držím palce ať vše dobře dopadne a máte hezké počasí na vycházky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 09:11

Moc děkujeme za gratulace. Je to opravdu nadhera a jsem nejvic stastna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
16.1.19 10:06

@Kačka Pekáčková :srdce: :srdce: :srdce: Krásné :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.1.19 10:27

@Kačka Pekáčková taky se pridávám ke gratulacim, přeji hodně zdravicka. :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.1.19 11:54

Jak se màme

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla…měli jsme to strašně hektický a byla jsem strašně unavená z každodeního ježdèní do nemocnice za malým… gratuluji k narozeni všech miminek :srdce: my jsme 4 dny doma, byl to boj, měli jsme problém s dýchàním, těžkou žloutenku, infekci bříška (enterokolitidu), sraženinu v nožiçce, spadli jsme na 1500g..všechno jsme to zvládli, konečně doma a je nám 5 týdnů, máme cca 2500g a 45 cm:) a ještě jsme stále měli být v bříšku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
16.1.19 13:39

@Kačka Pekáčková no krásný jste, ta má vlásků, prdelka. Hlavně ať jste zdravé. Já furt čekám. Dole se „něco chystá“ ale to se může chystat klidně dalších X dní. :roll:. Holky všechny co to máte za sebou přeju zdraví. A nám pár zbylým čekatelkám pevné nervy a ať to zvládnem. Snad tu nezůstanu poslední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí