Poradna duly
Jana Čurdová
Moc vam vsem dekuji
uz se tesim domu,lezeni mne uz nebavi a to jsem se na to tak tesila
. Holky,drzim vam palce,at to jde jako po masle. ![]()
@Prtulak to se neboj u nás se zatím nic nechystá takže poslední budu asi já ![]()
@Nikeskol a @Prtulak ženy já stále taky ještě čekám, přenáším druhý den, zítra ráno jdu opět na kontrolu. Prý mě nenechají přenášet dlouho skrz vysoký tlak tak jsem zvědavá co mi zitra dr řekne
nejak se prckovy nechce. ![]()
@Prtulak Určitě nezůstaneš
Zrovna dneska jsem si říkala, že poslední los padne určitě na mě
Zítra mám kontrolu v porodnici, tak se uvidí co mi řeknou, ale já mám pocit, že se něděje tedy vůbec nic. ![]()
@petulkas jako do třetice všeho dobrého?
to je tak, když se člověk bojí, aby donosil co?
@Nikeskol víš jak, u někoho se chystá 2 týdny a někdo to má jak blesk z čistého nebe.
@Addka1 ještě nevylezli ven a už si dělají, co chtějí co?
@Kesy2014 tak držím palce, třeba se tam děje něco potají
já jdu na CTG v pátek a pak poradna v pondělí. Ale to už bych nejradši měla vše za sebou,jenže na mě moc nezáleží
![]()
@Prtulak přesně tak, buď tam bude holčička co se krášlí nebo chlapeček co si už teď z mámy dělá mamahotel
tak komu by se chtělo z petihvezdickoveho hotelu že..uvidíme, máme pohlaví jako překvapení.
@Addka1 jeee, tak to obdivuji, že vydržíš nevědět. Já si pohrávala s myšlenkou „překvapení“ ale vydržela mi do první otázky "chcete vědět jestli je to holčička nebo chlapeček? "
to je tvé první děťátko? U nás jo. ![]()
@Ivule86 Jee, jsem moc rada, ze jsi napsala. Moc me mrzi, ze jste meli takovy komplikace, ale malej je sikovnej urcite a ted uz poroste jako z vody
My byli na kontrole minuly pondeli a malej mel 50 cm a 3080g (a ted v utery mel 5 tydnu). Tím, že u mě nevědeli co bude, tak mě stihli pichnou kortikoidy na dozrání plic, takze jsme nastesti zadny komplikace nemeli, jen zloutenku a tu ma teda jeste ted
A jak sis zvykla na manipulaci s takovym drobkem? Já měla strašnej strach ze zacatku ![]()
@Prtulak jojo první mimi. Nejvíc mě to lákalo kolem toho sedmého měsíce ale to sem si už říkala že to musim vydržet a teď jsem ráda že budu mít překvapení. A co nakonec budeš mít holčičku nebo chlapečka? Když ono je to jedno, hlavně ať je zdravé.
@Addka1 je, konečně taky někdo kdo si nenechal říct pohlaví
my to taky nevěděli. A všichni se divili že nechceme a pořád se ptali a nevěřili že to nevíme ![]()
@flicek18 joo to je úplně jak u nás. Hrozně se tomu někteří i diví. Nejvíc mě baví jak každej typuje na co vypadám.
je super to nevědět.
@Addka1 jojo, tchýně si byla jistá že to bude kluk protože jsem prý měla spicate břicho, další říkali že to bude kluk protože holky berou krásu a já neměla jediný pupínek na obličeji
No a ejhle máme holčičku
jj taky mě bavilo to nevědět i když párkrát jsem měla tendenci že bych se u Dr zeptala
![]()
@flicek18 přesně! Znám to! Mamka říká taky že to bude kluk, břicho mám pořád navrchu vůbec nekleslo. Teď jsem přijela z kontroly a zitra ráno jdu na vyvolání tak jsem zvědavá. Na ozvach jsem měla nepravidelné kontrakce po 10ti minutach ale vubec jsem je necitila ![]()