Poradna duly
Jana Čurdová
@Addka1 úžasná zpráva
moc gratuluji, přeji hodně zdraví a ať jste brzy doma ![]()
Tak dneska kontrola. Monitory dobrý, jen sme museli malou budit, čípek prý stále zavřený, váhový odhad 3500g. Furt přibírám a nevím z čeho. Za týden 2kg nahoře
včera na mě spadl splín a trvá do dnes
přijde mě že budu těhotná už na furt. Nohy bolavý a nateklý. Nic mě nebaví. Už nevím jak mám malou vyprovokovat ven. Včera byl první TP a v sobotu bude další tak snad se malá slituje ![]()
@Nikeskol Ahojky, já jdu na kontrolu do porodnice až ve čtvrtek. Termín mám v sobotu jako ty, ale stále se nic neděje .. Za posledních 10 dní mám přes 2,5 kila taky nahoře a to skoro nic nejím, začínáme se asi pěkně zavodňovat
Celé noci trpím na brnění rukou a už nevím, jak bych si lehla. Dneska jsem uklízela, teď dám sprchu a zázvor se skořicí. Tak nám držím palce a myslím na tebe
![]()
@Nikollllka zvykla jsem si celkem rychle a už mi ani neprijde, že je tak malej. Akorát teda máme problém s oblečením
museli jsem koupit něco co mu aspoň trochu bude ![]()
Všem moc dekuji. Uz se tesim z nemocnice domu a mam hruzu z kojeni ten muj prcek vubec nechce sát spíš u toho spí, má to tak taky nekdo? ![]()
@Addka1 bud v klidu, ze zacatku to tak maji vsechna miminka. Musis hold poras simrat za uchem nebo dloubat zespod pod bradičkou. Ja ze zacatku na jedno kojeni treba dvacetkrat a ted mala pije ukazkove. I na novo mi to radili ![]()
@Kesy2014 taky ti držím palce. Já uklízela včera jak blbec, pak si dala jablko se skořicí a čaj z maliníku. Jediný co tak tvrdnutí břicha a větry
takže dneska mám v plánu znásilnit muže a jestli ani to nepomůže tak už fakt nevím. Nechci to dohnat až na vyvolání
Zitra nas ceka posledni kontrola s monitorem u moji doktorky na gynde.. pak dalsi tyden uz na porodnici. Tak uvidime. S jednim sem rodila 39+2 a s druhym 39+3. Tak jsem zvedava co bude ted
uz se tesim az to budeme mit za sebou. Pritel jde se mnou.. jeho prvni miminko ![]()
@Addka1 neboj malý mi to taky tak dělal prisal se a pak usinal musíš ho nutit hladit mu pod pusinkou aby nespal a sál když nepomůže zkusit dát druhé prso ono se to ustálí až se ti udělá mléko a budete v klidu doma pokud by nechtěl vůbec pít tak bych přinejhorším dokrmila přes strikacku um mlékem,ale ty děti se většinou chytí pěkně chce to čas a cvik jak u tebe tak u mimi
kolik ti teď vypije?jak často kojis?
@Ainah jednou se stalo že z jednoho prsa pil az 10minut ale pak pri dalsim jen 5minut a nebo se nekdy vubec neprichyti. Sestřičky v porodnici mu davali v noci dokrm protože on odeme nechce sát. Dnes ráno jsem odsavala mléko 20ml vse vypil super ale ted u posledniho kojeni vydrzel 5 minut a z druheho prsa nechtel tak jsem odsala a vypil to bylo to 10ml. Uz tu bradavku mam popraskanou. ![]()