Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
23.1.19 17:51

ahoj,my budeme mít měsíc 30.ledna,jinak prdy klasika,dávám pecky na břicho,,mažu pupíkem,cvičím s nohama,ale řev je to pořádný…snažíme se co to dá,máme biogaiu a sab kapky…víc asi nejde…prostě je to mrně no,potřebuje mamku :) jinak spaní docela v poho,vydrží spát dlouho,v noci ted hlavně…ale ty prdíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
23.1.19 18:04

Holky držte se, ty otázky jsou fakt otravný až bych řekla debi…ní. Já už na ně reagovala stylem, že takovou novinku si pro sebe samozřejmě nenechám ať nemají strach a dají mi pokoj. Jenže já se s lidma moc nepářu… :lol: Každý je chytrý celé těhotenství, pak hruzostrasny povídky o porodech a pak tyhle otázky nakonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.1.19 18:50

@Kesy2014 já taky brečela dva večery po sobě. Prvně protože to na mě padlo že všichní rodí a já ne a každej se ptá jestli už a druhej večer sem brečela jen tak. Ty hormony jsou fakt zlo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.1.19 18:54

@Prtulak jojo a nejvíc mě dostala otázka " jseš příravená na to že už je to nafurt?" NE ASI PROTO JSEM CHTĚLA MIMINO ! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
24.1.19 12:10

39+5

Ahojky, dnes po kontrole v porodce. Udělali mi jen ozvy, doktor mě ani neviděl :nevim:
Další kontrola za 6 dní … Prý pokud do té doby neporodím :lol: Takže vlastně nic nového. :zed:
Zdravím všechny co ještě čekáme s pupíkem :mavam: a přeji hodně sil :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
24.1.19 13:12

Je to mazec, já všem řekla, že v 6 ti nedělí nikoho domu nepustim, peru se s malou, jak to jen jde, teď asi máme spurt v krmení, protože je menší, navíc nevypije co má, pak začne strašně řvát, takže je to boj…nikdo neporadí, neřekne jak a co, prdy do toho, člověk se snaží rozlišit kdy prdy kdy hlad…včera ryk 3 hodiny, nevíme proč, je fakt,že nevypije vše co má…ráno si ublila, tak nevím… tak snad si to sedne…jinak je v pohodě, někdy spí někdy nespí… no jo, je to boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
24.1.19 14:26

Začala se mi ted při krmení zase rozčilovat… člověk už neví…fakt jo, no je to mazec, člověk se snaží jak umí, naštěstí si krkla, tak ěla do postýlky,ale prostě nezabere kolikrát za celje den…už nevím, jak jí uspat…ale co spát nemusí, hlavně,že odpadne na noc…ikdyž člověk by si rád lehnul… a dohnal tu noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
24.1.19 16:30

@KamilaDen No je to mininko, tak to prostě chodí. Každý miminko je jiný a ty se u toho svýho musíš naučit jakým pláčem ti chce co říct. Přeci jsi nemohla čekat, že se nají, brkne si a pak bude spat půl dne :) Buď ráda, že plače třeba jen tři hodiny a ne celou noc 8o A až bude mít potřebu spát, tak určitě usne. U jedné kamarádky funguje to, že uloží malou do postýlky a pustí ji šum, jinak by neusnula. Náš Dominik neusne jinak než na mé nebo přítelové hrudi a pak ho teprve můžeme přesunout do postýlky (někdy se u toho vzbudí a musíme uspávat znovu). Dominik taky plače, v noci jsem s ním vzhůru - prvně má hlad, bolí ho bříško, pak se poblinká, najednou chce zase jíst, čekáme na brkanec a najednou se chce jen mazlit. Je to náročný, ale nebude to tak napořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
24.1.19 18:04

@KamilaDen Zkusila bych třeba ten bílý šum, u některých miminek dělá zázraky. Dá se i stáhnout jako aplikace do telefonu na zkoušku, abys nemusela kupovat. Např. usínáček od espumisanu. Zkus si s malou lehnout tělo na tělo na savčí pozici, nebo si třeba půjčit nosítko, či šátek a nosit jí stále u sebe. Třeba potřebuje jen kontakt … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
24.1.19 18:23

@Nikeskol Udělala jsem si pořádný kořeněný svařáček teda mňam, když ani to nezabere, tak jsem si alespoň pochutnala :mrgreen: A co ty jak se cítíš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
24.1.19 20:28

@KamilaDen @Kesy2014
U nás třeba bílej šum nefunguje, ale nosítko funguje parádně :) Hlavně musíš být v pohodě ty, miminko z tebe všechno vycítí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
24.1.19 21:45

@Kesy2014 já se cítím furt stejně akorát dneska byla kontrola, monitory krásný a paní dr mě moc potěšila že už jsem na prst otevřená. Další kontrola v neděli a prý kdyby se nic nedělo tak se budem domlouvat na vyvolání, čemuž bych se ráda vyhla. Bylo by fajn kdyby malá vylezla už dneska 😇 a co ty? Cítíš na sobě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 21:46

@KamilaDen nebo si zkus poridit hojdavak ☺️ umi celkem zazraky. Satek je taky k nezaplacení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.1.19 22:12

už chci mít vše za sebou !!

zdravím :P Tak já už mám po termínu (21.1.019) a pořád nic..
maximálně sem tam ostré bolesti v pase a také si pořádně užívám závratě a nevolnost :D
Už aby ten prcek vylezl !!!!! :(
Zkoušeli jsme i s manželem trochu vína do nálady a pomazlit se, ale u mě si asi příroda řekne sama :D
Bude to naše první miminko a už se opravdu moc těšíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
24.1.19 22:49

@Nikeskol Ty blaaaho otevřená na prst to je super :) konečně mas pocit, ze se neco deje vid ? Ja dneska taky monitory ok, ale vnitřně me nevyšetřovala. Rekla jsem, ze mi vcera odesla hlenova zatka a nepravidelne me pobpliva břicho jako pri mesickach a tvrdne. Tak mi vypsala termin dalsi kontroly na stredu, ale ze pry si mysli, ze do te doby porodim :think: No jsem zvedava. Mam dole takove paleni, tlaceni no tezko se to popisuje… Ale zatim cela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí