Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen a hlavně musíš být ty v klidu jakékoliv rozruseni nebo stres mimi vycítí a,začne být taky neklidné lekama bych to neresila pokud to neni vyloženě nutne zkus di uvařit medunkovy caj az bude prcek spinkat dej si vanu a hodně proti stresu pomáhá cvičit jogu je normální že se člověk boji nebo někdy stresuje,ale vše co prozivas ty proziva s tebou i mimi a podle toho reaguje
neboj vše bude dobre chce to čas a hlavně klid
![]()
@Kesy2014 děkuju a tobě taky budu držet palečky aby se už něco začlo dít
asi su divná ale na to sem to obrečela když mě řekli že budou vyvolávat, tak se teď nějak začínám těšit
asi převládá pocit že už to budu mít zasebou a budu mít malou u sebe
jsem dost zvědavá jak bude vypadat ![]()
@Nikeskol Viď
Já se neskutečně těším až poprvé uvidím ten obličejík, jak asi bude vypadat …
Pak dej vědět, jak jste na tom. Já také ves tředu napíšu
![]()
@Kesy2014 určitě dám neboj to si nemůžu nechat pro sebe že se to už vyklubalo ![]()
Tak pořád nic
dnes kontrola, na křivce žádné kontrakce… prý ještě zbyteček čípku, ale branka otevřená, prý je to nachystaný… kontrola v pátek s tím, že už by si mě tam nechali na vyvolání ![]()
@Ainah vypije teď 90 až 100,ale dneka po kontrole doktorka řekla,že je to moc, takže 70 ml každé 3 hodiny,akorát neřekla, jak v noci…zda jí dát 90 ml,aby spinkala, máme dodržovat 6 až 7 krmení…probiotika máme bio gaiu a sab simplex…jsme na nutrilonu ha kvůli alergii v rodině
@KamilaDen teda nechápu doktorku určitě bych se neridila tím co říká dítě si řekne samo jaký má hlad a v 1 měsíci má vypít 90-120ml 70 je málo pokud to vypije určitě bych dávku nesnizovala bude zbytečně hladna a co 3 hod bych taky nebudila malý vypije 90ml někdy spí 3 hod někdy i 5 a nebudim ho když má hlad probudi se sám a sab siplex davas pravidelně?nebo jen při obtížích?
Zítra nástup do nemocnice.. jsem zvědavá.
S manželem si užíváme poslední chvilky kdy naše ložnice opravdu patří jenom nám ![]()
Už chci vidět jak bude náš potomek vypadat..
@petulkas ahoj Peťko, no pekny tedy..
ja jsem zvedava na sebe na zitrek. Mam tam byt v 15:15. 39+3 dnes a furt nic.. i kdyz od rana mi je na nic, zle od zaludku, divne proste.. tak si rikam ze treba uz neco ![]()
@Ainah pravidelně…no ona je malinká a měla problém s váhou, dávali jsme 60 ml a ted 70 ml máme dávat, má pít cca 500 ml denně…i ublinkávala ted poslední 2 dny…těžko říct podle čeho se řídit…kkaždej mi říká něco jiného…
@KamilaDen ja bych se určitě řídila potřebami miminka a ne doktorkou která se řídí podle tabulek to je můj názor a to,že trochu ublinkava je naprosto normální a znám případy kdy děti blinkaly právě z toho nutrilonu ale to nemusí být váš případ pokud nevyblinka vše co vypije je to normální,ale rozhodnout se musís ty ale pokud byla zvykla na nějakou dávku a teď bude mít menší tak podle mě bude řvát hlady nebo se budit častěji než po 3 hod to je moje osobní zkušenost každé ditko vypije kolik samo potřebuje v tomhle sem se nikdy dr neridila a udělala jsem dobre první se mi taky narodil dřív a dostával víc měl hlad a nikdy se nestalo že bych ho prekrmila,ale jak říkám rozhodnutí je na tobě ![]()
Tak já mám zítra nástup. Beztak to obrečím. Nerada spím v nemocnici. Bude se mi stýskat po příteli a po té naší lumpici chlupaté ![]()
@Nikeskol neboj, to zvládneš
budeš tam mit svého broučka, už budete spolu
drzim palce at je vse OK ![]()