Poradna duly
Jana Čurdová
mám otázku… nevím jak to popsat, ale nezažil z vás někdo takové tupé bolesti po celém břiše ? není to jako MS bolesti.. je to jako, když běžíte a píchá vás v boku. Akorát se to objevuje na více místech po celém břiše plus sem tam to vystřeluje do kříže.
děje se to tak nějak už celý den, ale až teď v noci je to o dost silnější a nesnesitelnější.
![]()
@Nikeskol No ta je naadherna
Myslela jsem na vas .. Tak uz to mate za sebou holky. Hlavne, ze jste obe zdrave ![]()
Moc gratuluji
![]()
@marrynka tezko rict, ale jestli se necitis dobre, tak jdi radsi na kontrolu do porodnice ![]()
@Nikollllka @Kesy2014 @Kačka Pekáčková holky moc děkujem
ještě zabojujem s kojením ale my si věříme ![]()
@Ainah jo,jasné,vypadá to zatím dobře,malá baštu každé 3 hodinky,hladovka nevypadá,spí dobře,akorát ty prdy…ale to holt k tomu patří…je fakt,ze se to musí vychytat…ale to přijde časem,jak člověk poznává to mimco…jinak už to nějak člověk zvládá,malé je měsíc…
Holky tak zitra termin a ze by se neco delo? Furt mi tvrdne bricho, dnes odpoledne tolika ze jsem az dudlala, mela jsem ho jak kamen
musime vydrzet uz no.. zitra kontrola s monitorem v den terminu v porodnici, tak uvidime co a jak.. kez bych rodila 1.2. Maminka slavi narozeninky a kluci jedou k otci na vikend, tak by pritel mohl zapit sveho prvniho potomka
takhle jsem si to tenkrat prala, aby byl druhy syn na nase vyroci s jeho otcem a zadarilo se, porodila jsem 9.3.2017 (to bylo nase 6 lete vyroci).. pak se dva mesice na to odstehoval ke sve nynejsi manzelce!!!
ted uz se tomu smeju. Jsme s klukama ted nejstastnejsi..
@misa1990 tak to koukám
…s mojí povahou by asi neskončil moc dobře.
Ale tak hlavní je, že teď se máš s dětma dobře.. ![]()
Já jdu zítra znovu do porodnice.. na papíře mám napsáno sono+CTG+ TP … zajímalo by mě co tím TP mají na mysli ![]()
Dotaz na ty co jsou po císaři. Za jak dlouho se vám spustilo mlíko? Sice mi furt teče taková ta „voda“ a musíme sát přes klobouček jelikož mám malé bradavky ale saní jí jde. Akorát ju musím ještě dokrmit um. mlíkem a nerada bych, aby si malá zvykla na ty dokrmy a mlíko nic.
@Nikeskol sice nejsem po cisari,ale…vsechno to je individuální, snaz se co nejcasteji prikladat a snazit se kojit, to jediny spusti laktaci, stejne tak spolecne mazleni…klidne nahate, tzv. telo na telo.
neboj, to zvladnete
snaz se nedokrmovat z lahvicky, je spousta alternativních způsobů, ktere nekazi kojeni. Možná bych i zkusila dobrou laktacni poradkyni, jestli jsou opravdu treba ty kloboucky. ![]()