Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
30.1.19 23:55

41+2

mám otázku… nevím jak to popsat, ale nezažil z vás někdo takové tupé bolesti po celém břiše ? není to jako MS bolesti.. je to jako, když běžíte a píchá vás v boku. Akorát se to objevuje na více místech po celém břiše plus sem tam to vystřeluje do kříže.

děje se to tak nějak už celý den, ale až teď v noci je to o dost silnější a nesnesitelnější. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
31.1.19 00:04

@Nikeskol Moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
31.1.19 05:04

@Nikeskol No ta je naadherna :srdce: :* Myslela jsem na vas .. Tak uz to mate za sebou holky. Hlavne, ze jste obe zdrave :hug:
Moc gratuluji :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.19 08:39

@Nikeskol velka gratulace :srdce: :kytka: a preji hlavne zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.19 08:42

@marrynka tezko rict, ale jestli se necitis dobre, tak jdi radsi na kontrolu do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
31.1.19 13:07

@Nikollllka @Kesy2014 @Kačka Pekáčková holky moc děkujem :srdce: ještě zabojujem s kojením ale my si věříme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
31.1.19 17:47

@Ainah jo,jasné,vypadá to zatím dobře,malá baštu každé 3 hodinky,hladovka nevypadá,spí dobře,akorát ty prdy…ale to holt k tomu patří…je fakt,ze se to musí vychytat…ale to přijde časem,jak člověk poznává to mimco…jinak už to nějak člověk zvládá,malé je měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
31.1.19 19:00

@Nikeskol gratuluji a tise zavidim.. zitra mame termin :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
31.1.19 19:03

Holky tak zitra termin a ze by se neco delo? Furt mi tvrdne bricho, dnes odpoledne tolika ze jsem az dudlala, mela jsem ho jak kamen :-( musime vydrzet uz no.. zitra kontrola s monitorem v den terminu v porodnici, tak uvidime co a jak.. kez bych rodila 1.2. Maminka slavi narozeninky a kluci jedou k otci na vikend, tak by pritel mohl zapit sveho prvniho potomka :srdce: takhle jsem si to tenkrat prala, aby byl druhy syn na nase vyroci s jeho otcem a zadarilo se, porodila jsem 9.3.2017 (to bylo nase 6 lete vyroci).. pak se dva mesice na to odstehoval ke sve nynejsi manzelce!!! :lol: ted uz se tomu smeju. Jsme s klukama ted nejstastnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.1.19 23:43

41+3

@misa1990 tak to koukám 8o …s mojí povahou by asi neskončil moc dobře.
Ale tak hlavní je, že teď se máš s dětma dobře.. :andel:
Já jdu zítra znovu do porodnice.. na papíře mám napsáno sono+CTG+ TP … zajímalo by mě co tím TP mají na mysli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
1.2.19 08:47

@misa1990 děkuji :srdce: neboj dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
1.2.19 08:48

Dotaz na ty co jsou po císaři. Za jak dlouho se vám spustilo mlíko? Sice mi furt teče taková ta „voda“ a musíme sát přes klobouček jelikož mám malé bradavky ale saní jí jde. Akorát ju musím ještě dokrmit um. mlíkem a nerada bych, aby si malá zvykla na ty dokrmy a mlíko nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
1.2.19 09:18

@Nikeskol velká gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.19 09:39

@Nikeskol sice nejsem po cisari,ale…vsechno to je individuální, snaz se co nejcasteji prikladat a snazit se kojit, to jediny spusti laktaci, stejne tak spolecne mazleni…klidne nahate, tzv. telo na telo. :) neboj, to zvladnete :srdce: snaz se nedokrmovat z lahvicky, je spousta alternativních způsobů, ktere nekazi kojeni. Možná bych i zkusila dobrou laktacni poradkyni, jestli jsou opravdu treba ty kloboucky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
1.2.19 10:09

@Ainah díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie