Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen ja bych to projimadlo nedavala…zkusila bych ten teplomer. Nezkousela si treba snis svestkovy kompot? Na malou to funguje na 100% a hodne piju mliko (aspon pul litru denne). I v nemocnici nám to rikali a meli jsme denne krabici mleka a sklenici kompotu.
@moncaHK Nekoji, takze to nepomuze
Ale ja treba obyc mliko nikdy nepila, nechutnalo mi to. Ted se po nem muzu utlouct
Ale svestky teda nemam rada, to nejim ![]()
@KamilaDen Projimadlo bych ji nedavala, mohlo by ji to ublizit. Radeji ji rozmasiruj brisko a taky pouzij teplomer. Jezdi s nim chvilku tam a zpet, abys ji podrazdila strivka a treba to pujde samo. Ja bych projimadlo nedala sobe, natoz miminku ![]()
@KamilaDen zkus ten teploměr,. Chvilku to může trvat takže to.chce trpělivost a jezdit teplomerem pomalinku sem tam. Ale nám to opravdu dost pomáhá. Jinak chce to opravdu velkou podložku aby jsi si moc nezaspinila okolí, u nás to občas skončí i na mě… Tak ať se zadaří a je malé lip ![]()
Tak máme chlapečka
oba dva jsme zdravoučcí … co se týče porodu, měla jsem skoro 30ti hodinové kontrakce a potom na sále už to trvalo cca 20 minut 😂 jmenuje se William, narodil se 2.2.2019 ve 13:56 má cca 51cm a 3900g … během půl hodiny se mi přisál na obě prsa (to mu jde určitě po tátovi) a dokonce už mu zachutnal i dudlík ![]()
Holly berete nektera vitaminy nebo pijete neco jako je Nutrimama?
@petulkas krasne datum!Moc gratuluji, at vam dela jen radost!
![]()
@Nikollllka jj taky
To je napoj pro maminky kvuli vyzive pro minco. Chci nejAakej doplnek, kdyz je mala nedonosena, strava podle me nestaci ![]()
@moncaHK ja nekojim,jd na um a projimadlo jsem ji dala ted,uvidime…uz jsem ji nechtela trapit…rve jak tur,ale co se da delat
@moncaHK Tak se rada priucim, malej se narodil v 35+4 (tobě se narodila v jakým tt?) takže taky nedonosenatko a rada bych mu dopřála
Narodil se 11.12 s váhou 2300g, z porodnice jsme odcházeli za 6 dní s váhou 2250g a teď v pondělí 28.1. vážil u DR. 3980g
![]()