Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.2.19 11:13

No já si to myslela taky a začala jsem více kojit, protože pořád hledal a cucal si obě ruce a brecel. A výsledek? Podle doktorky moc přibírá a já ho prekojuju a pak ho bolí břicho a že když hledá neznamená to že má hlad a že hledá neco na uklidnění. Jsou mu 3 týdny.Takže jsem ho včera naučila na jeden z mnoha dudliku který doted plival a už mi tu hodinu spokojeně duda a vypadá to že sám usne, což fakt u něj neznám. Standardně nestíhám jít ani na záchod a musím být pořád u něj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.2.19 11:29

@KamilaDen my máme teď 6,5 týdne a od pondělí se přes den malá budu po hodině pak hodinu vzhůru a tak pořád dokola, v noci naštěstí pořád 3-4 hodiny. Ale přítel ma chřipku tak mě napadlo jestli to není i reakce na to, ale první mě napadl taky sprut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.2.19 11:35

@Nová máma nám zase doktorka řekla že je vidět že se malá prejida ale že to ničemu nevadí. Asi co doktor to názor :zed: a s tím dudlikem jako že ti nějaký druh odmítá a jiný ji nevadí? My máme jen od nuk a moc ho nechce :nevim: když ji ho dám tak se jak kdyby dáví ale občas ho dudá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 15:47

@Nová máma prekojit miminko?😂 to slysim prvne a asi bych okamžitě zmenila pediatra. Takova blbost. Miminko se koji na pozadani. Pani doktorka by mela vedet, ze kojeni neni jen o jidle, ale k uklidneni apod. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 18:16

Popravdě jsem z jejich rad dost zmatena a stejnak si to dělám podle sebe. Ale něco na tom trochu je. Protože břicho ho fakt bolelo a dost zvracel. Ale snažím se ty dvě hodiny aby vydržel, protože pak ho nebolí břicho a nezvraci. Samozřejmě když brečí a mám pocit že je to hladem, dám mu i dříve. No jsem prvorodicka a zkouším to, od toho je šestinedělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.2.19 18:54

@flicek18 no mala to poprve predvedla vcera…dneska je docela klid,obcas pochnukava…ale jinak dneska pres den i prdy…ted už zase malinko poplakava ..ale jinak nic hrozneho…jazdej den je jinej…v noci spi a to jsem moc rada,vyspime se i 6 az 7 hodin .....ty prdy jsou akorat hrozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.2.19 19:10

@KamilaDen na prdíky nám z nejorsih9 pomohlo před každým kojením espumisan a večer Biogaia. A teď uz ma jen trochu prdíky ráno kolem 4 hodiny…My.meli dnešek zase po hodinách, jsme vždy udělal me a příteli jídlo snedla a mala uz byla vzhůru a chtěla prso. Jednou spala dokonce jen asi 30 minut :mrgreen: dikybohu za ty 3-4 hodiny v noci, ale.zavidim ti vaše noční spaní :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.2.19 20:19

@flicek18 no,musím říct,ze jsem rada,nejdál byla vzhůru do půl 2,pak odpadla a spala až do 8 mam dojem…ale těším se,až budeme mít 3 měsíce za sebou,hlavně kvůli prdum,snad nás pustí úplně,jinak začíná spát i ve dne víc…někdy holt brečí kvuli prdum i odpol třeba…je to různé holt…hlavně když prostě neplace,ten rev u předu je občas prostě mazec…Tak holt vydržet a vydržet,nic jiného…my mame taky espumisan a biogaiu a nahrivam pecky na bricho…myslím,ze to opravdu pomáhá a pomáhá nám taky pupik hodně…ty bylinky prostě jsou zázrak…ne ze ne..,je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.2.19 21:40

@flicek18 s těmi dudlíky je to taky věda :mrgreen: zkoušela jsem u syna více značek a jediný dudlík, který se mu očividně zamlouvá je od MAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.2.19 22:54

@marrynka tak to asi taky koupim nove znacky dudliku a vyzkousim. Dneska mi ozuzla obě prsa aby se uklidnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.19 18:44

U nas dudliky vubec…jeste zitra zkusim koupit latexovy,ale prvni dcera taky nedudlikovala. :)

Jinak dneska to je přesně mesic, co se dcera narodila. Leti to neskutečně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
16.2.19 08:11

Ahoj holky, tak dnes má Davídek 14 dní :) to letí :( vy jásáte, jak vám krásně miminka přibírají a rostou, já denně pláču, že nechci aby mi vyrostl :,( ach ty hormony :roll: v úterý jsme byly u doktorky a vyrostl hodně :( když nás propouštěli, tak měl 3700 g a v úterý, necelý týden po propuštění měl už 4155 g a 53 cm, vyrostl mi o dva cenťáky :,( já vím, že je dobře, že tak pěkně prospívá, ale je mi z toho smutno, snad mi některá rozumíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
16.2.19 12:02

@petulkas
Ahoj, uplně to rozumím, moc vám to ale sluší :kytka: Život běží takovou rychlostí, že už chápu, když každej říká, že se to pozná na dětech. Dominik se narodil 11.12. s 46cm a 2300g (domů jsme šli po šesti dnech s 2250g). Ke včerejšímu dni má 56cm a 4476g :dance:
Na fotce v košíčku má 25dní a cca 3kg, fotka v mikině je ze včera a taky fotka našich dvou dětí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.19 13:12

@petulkas ja ti rozumim, u prvni dcery jsem tesila, az se bude plazit, lezt, chodit, mluvit…az az…ted bych nejradsi zastavila cas a poradne si uzivala to miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
16.2.19 13:18

Ahojky,my taky rosteme docela hezky,už nám je měsíc a 3 týdny,malá je opravdu menší,takže teď máme 3700 g a 55 cm,ale začíná ji chutnat a snad to dozeneme,doktorka je ale spokojená a malá si začíná poslední 2 dny říkat o baštu dřív,asi teda sport,po 2 hodinách ma hlad už,teď je to druhý den po sobě,co to tak má,tak uvidíme jak to bude dál…akorát se mi stále vzteky po krmení,když ji dávám na rameno,at ma jakoukoliv dávku bašty…Tak nevim…,neřeší to už nějak,hlavně,ze si krkne, ne tedy vždy…jinak prdy,věcné téma, snažíme se je zvládat jak to jen jde, pupik nám pomáhá a pecky taky…cvicime a jinak holt musíme vydržet, už dáváme na bříško a malá se snažím se otáčet na bok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí