Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka tak držím palce ať se toho zbavíte co nejdřív, musíte to být pro Vás oba těžké ![]()
@flicek18 Děkujeme
Doma se cítíme líp, v nemocnici jsem se zase cítila kvůli malýmu bezpečněji - doktoři hned po ruce. Snad už bude jen a jen líp. Hlavně ať netrpí drobrček, nejraději bych si vybrala vše za něj. ![]()
@flicek18 Tak jak jste dopadly? A to ti rikala Dr., ze ty rotaviry teď řádí?
@Nikollllka no včera mi během hodiny a půl kakala 3× tak to jsem byla na nervy ale pak klid po pěšině. Dneska od rána jen jednou. Doktorka udělala stery ale výsledky budou nejdřív v pátek. Malá vypadá v pohodě, doktorka říkala, že to vypadá že jak měl přítel chřipku tak to od něj chytla a ze miminka nekdy i kdyz chyti neco takoveho tak z toho maji prujem nebo jine travici potíže. Takze malou musim pozorovat a zítra volat doktorce. Tak snad to nic nebude.
Tak bohuzel ani nam se viroza nevyhnula, starsi dcera si ji „prinesla“ ze skolky a samozrejme nakazila mladsi.
Je to des, jak se s tim to nase miminko trapi.
@Kačka Pekáčková to já se děsím angíny, Adámek si dotáhl ze školky, mám ho doma, Anetka taky kašle, naštěstí v poslechu nic… ale jestli to chytne Davídek tak nevím
jinak včera jsme byly na prohlídce, Davídek měl 18 dní a 56 cm a 4540 g.. minulý týden měl 53 cm a 4155 g… strašně rychle mi roste
a to jen z mateřského mléka ![]()
@petulkas Ty jo, ten taky pěkně roste, Dominik měl včera přebalenej v overálku po jídle 4780g (minulej pátek u Dr. 4476g). Taky plně kojím, chtěla bych kojit co nejdýl. Tak snad nic nechytne, třeba má dobrou imunitu z mlíka.
Tak mi máme nakonec nějaký vir, ale prý to není žádný z tech závažných. Ani se na to nic nedává a mělo by nám to samo odeznít, tak doufám… jen je to nakažlivé vzduchem tak uvidíme jestli to nechytnu taky…
Ale pobavila mě doktorka, když mě upozornila, že mi kvůli tomu možná bude volat hygiena, aby zjistili kde jsme to chytli ![]()
@Nikollllka Koukám, že nejsem sama, komu nevydrží miminko malinký
kojení se určitě povede, taky bych chtěla co nejdýl, i když mě to bolí
@flicek18 a ta hygiena se ti ozve předem? ![]()
@petulkas
já doufám že volat nebudou, protože asi budu mít tendenci jim něco říct. Jako kvůli něčemu co není žádné závažné onemocnění ani u miminka. A ještě se to šíří vzduchem, a oni chtějí vědět odkud to máme
Hygiena se asi nudí nebo nevím
kdyby to byla salmonela nebo tak něco, neřekla bych ani slovo a přišlo by mi dobře, že se o to zajímají ale toto… ![]()
@petulkas @flicek18 Me z hygieny volala moc prijemna pani a nahodou jsme si hezky popovidaly a zodpovedela mi i veci, co me zajimaly
Zjistuji, kde jste se pohybovali, kolik je clenu v rodine, jestli mel taky nekdo problemy. Chteji pouze vedet, jestli se jedna o epidemii nebo ne. K nam to hold nekdo donesl domů, protože nikam krome prochazek do prirody nechodime. Od psa to pry chytit nemohl, ze se to siri vzduchem. Dporucila mi casto vetrat, ze si mame vydesinfikovat kliky a umyvadlo. Kojici deti to pry maji dyl ![]()
@petulkas Jinak kojeni mi taky neni prijemny, ale co bych pro nej neudelala ![]()