Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
7.3.19 12:49

@KamilaDen @Ainah V pořádku, jen jsem se zeptala ;) My máme stejně jiný očkování, než ostatní.
@Kačka Pekáčková U nás začínají taky až ve třech měsících, ale to jsem odmítla, tak jsme se domluvily, že naočkujeme trochu později.

@flicek18 Tak moc držíme palce, snad Vás ten bacil už teda pustí! Dominik mi někdy příjde teplejší, ale pak to zase přejde :nevim:
Hrozný trápení s těma dětičkama.. A teď už je líp? No sama jsem zvědavá na ty výsledky, strašně moc si přeju, aby to vyšlo negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
7.3.19 13:03

@Nikollllka jo už má jen 37,5 takže super, a to v sobe už ani nemá čípek…
Ale v noci jsem volala na pohotovost, protože nám v lékárně řekli že pro takto malé nic na horečku není, tak mi pres telefon poradila, jinak by mi hrablo…
Ta snad budete mít vše OK a bude se lepšit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
7.3.19 14:00

@flicek18 No tak snad ji za ty teploty už taky ten bacil opustí! Snad už se jí horečka nevrátí :hug: U nás je to jak na houpačce, ty jeho nálady.. Určitě ti dán zítra vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
8.3.19 09:16

@flicek18 Takže výtěry se dělaly jen na bakterie, že na viry výtěry nedělají, že ty odejdou z těla časem.. Každopádně včera jsem k něčemu přišla i já a malej měl v noci průjem čtyřikrát.. Takže vlastně nic novýho nevím a budeme bojovat dál :nevim:
A co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
8.3.19 15:57

@Nikollllka teploty už nemáme, ale začala to mít lehce so zelena a s svetlymi kusy. Doufám že to brzy přejde… ;) u nás i u vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 21:21

Ahoj holky, mám na vás velkou prosbu. V porodnici, kde jsem rodila se soutěží o nejhezčí miminko měsíce. Můžu vás poprosit o hlas pro Charlotu Grofovou? Předem moc díky :kytka: :srdce:
Nemusíte se registrovat, dá se hlasovat přes facebook.

https://www.severoceskydenik.cz/…na-2019.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.3.19 05:13

Holky, vy co kojíte, byla bych mo ráda, kdybyste mi odpověděly na moje zvědavý otázky. Kolikrát denně kojíte? Po kolika hod. asi? Budíte v noci na kojení? Jakou nejdelší pauzu mezi kojením máte?
Malej je zvyklej jist po 2 - 3 hodinach, jenze jakmile je vecer tma, tak usne a usnu i ja. I kdyz mam natazenyho budika (kterej me nevzbudi), tak se proberu sama az tak za sest hodin a malej je porad tuhej, takze ho na kojeni v noci musim budit. To mu ta davka nechybi? Pritom pres den, jakmile se blizi cas na jidlo, tak po me uz krici hladem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
14.3.19 05:33

@Nikollllka mě doktorka rrkla přes den budit na jídlo v noci ne. Nejdéle mi spala v noci cca 6 hodin, jinak kojim taky co asi 3 hodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
14.3.19 08:56

@Nikollllka pauza mezi kojením by neměla být delší než 6 hodin jinak nejlepší je co 3 hodiny ;) kvůli tvorbě mléka a aby mimi dobře prospívalo,ale pokud spinká a nevyžaduje jídlo v noci nebudila bych pak už jen záleží co tvoje prsa :mrgreen: aby moc nebolely pokud je máš nalité mlékem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.3.19 09:29

@Ainah Me uz se prsa prave nenalivaji, takze ty netrpi nastesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.3.19 11:38

@Nikollllka taky v noci nebudím, kdyby mělo mimčo hlad určitě se ozve. Přes den kojim tak po 2 po 3 hodinách a v noci spí 5 az 6 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.3.19 13:19

@Fazolína @Ainah @flicek18 Tak super, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.3.19 17:10

Ahoj holky,dotaz,davam malou nekolikrat za den na brisko,zatim dava hlavicku k jedne strane a je takova kejvaci ta hlavicka,vydrzi chvilku a nelibi se ji to a zacne rvat a hlavicku poklada uz na podlozku,jsk to delate vy? Nejske dobre video,jak spravne polohivat rucicky,nevim,zda to mam spravne a nechci ji ublizit nejak…je nam ted2 medice a10 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.19 21:35

@Nikollllka ja kojim na pozadani, takze kdykoliv si mala rekne. Spime spolu v posteli, v noci vylozene nebudim, ale kdyz mam hodne nalita prsa, jak ji nabidnu prso a doufam, ze si ho vezme. Dneska treba od 17te hodiny kojim snad po 30ti minutach 8o , pak jsou dny, kdy mala spinka, tak kojim co 4 hod. Je to ruzny. Jestli mas ustalenou laktaci, tak v noci nebud…vyspi se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
14.3.19 22:24

@Nikollllka máme to podobně jako ostatni, v noci těch 6 hodin vydrží, ale to jen první pauza po večerním usnutí, pak to zkracuje třeba na 3-4 hodiny. Přes den různě v rozmezí 1,5hodiny až cca 4 hodiny. To když má dlouhý odpolední spánek. @KamilaDen a dává hlavičku i vleže na zádech častěji k jedné straně? Našemu prckovi se většinou na bříšku líbí, někdy má taky hlavičku kejvací, ale snaží se. Někdy jí drží hezky rovně, někdy k jedné straně, někdy se zase hodně zaklani v krčku. 2 měsíce mu jsou aktuálně teď o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí