Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
20.3.19 13:16

Ahoj, my máme za sebou očkování hexa,čekají nás pneumokokové…byla bez reakce, spala a spala,my máme 2,5 měsíce, je to takové usmévavé mimino…baští dobře, hodně začala věci brát do ruky a zkoumá si ručičky, baští taky dobře, máme 58 cm a 4,30 kg…přidám fotky, cvičíme hodně pasení, to nám ještě nejde úplně,ale snažíme se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.19 18:51

Ahoj holky, taky prihodim par fotek nasi princezny, v utery ji bylo 9 tydnu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
21.3.19 19:17

@Kačka Pekáčková :potlesk: krásná princezna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.19 13:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.3.19 07:52

Ivule86 Ahoj a nějakou reakci na očkování měl? Dominika chtějí očkovat ve čtvrtek, ale moc se mi do toho zatím popravdě nechce.

Jinak minulý pondělí měl 5,2kg a 59cm (11.3. měl tři měsíce).
Koníčky někdy pase, jindy jen leží a stávkuje. Ve čtvrtek jdeme znovu do poradny, protože minulý pondělí nechtěl spolupracovat :( Občas mám chuť ho poslat někam expres balíčkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.3.19 11:00

@Nikollllka ahoj já sem malého nechávala očkovat v 9ti týdnech hexou a ted 10.4 jdeme na první dávku synflorixu a byl bez rekace nejsem zastáncem očkování protahovat na později pokud tu reakci bude mět mít tak ji bude mít i v pozdějším věku a ta hexa není tak hrozná moc miminek nato nemá reakci aspon v mém okolí jsem se s nikým nesetkala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.3.19 11:23

@Ainah Ahoj, no neprotahovala bych to, pokud by nebyl o mesic driv a nemel mesic rotaviry.
Uz tak to byl zaprah pro jeho telicko a myslim, ze si zaslouzi chvilku odpocinout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.3.19 11:53

@Nikollllka jo tak v tomto případě určitě počkat já sem myslela,že to chceš jen tak kvůli tomu že je malý víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.3.19 21:06

Ahoky, po delší době jsem sem taky zabrousila, koukám na krásný fotečky dětiček, tak taky přidám :) ve středu budeme mít 10 týdnů, za sebou máme očko na rotaviry a před sebou hexa, děsím se reakce, starší neměl žádnou, snad bude taky klid. Bojujeme se suchou pokožkou hlavičky. V noci spinká 5h tahem :D Jinak máme 57 cm a něco málo přes 5 kg a máme se čile k světu :srdce: :potlesk: :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.3.19 17:54

@Kaculyn Ahoj, krásnej chlapeček. Doktorka nám na tu suchou hlavičku doporučila krém jmenuje se sebclair a moc pomohl. Syn se loupal úplně nehorázně a tohle mu moc pomohlo. Není to na předpis. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.3.19 01:09

ahoj, mám otázku.. má tu z vás někdo zkušenost s UM Babylove ?
My zatím používáme Nutrilon profutura přes den a Nutrilon Good sleep přes noc.
Občas se zadaří, že nám chlapeček spí od půlnoci do 6ti rána, ale to málokdy.
Spíše mi přijde, že má skoro každé dvě hodiny hlad.. a to dostává těch 120ml každé 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
31.3.19 05:03

@marrynka změnou mléka ti malý určitě dyl spát nebude můžu se zeptat proč davas dvě různé mléka?přes den a noc?babylove není špatné,ale zs mě je lepsi Hipp Biocombiotik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.19 15:19

@marrynka ja s UM zkusenosti nemam, ale to, ze se vnoci deti budi je normalni. Kazde dite to ma jinak, spanek se i casto meni. Nemyslim si, ze by ti po jinem mleku spal celou noc. Taky se numusi budit kvuli hladu, ale proste proto, ze chce tebe :wink: nekdy to je narocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 20:24

Ahoj holky, tak ja hlasim, ze se nam nase miminko zacalo otacet z briska na zada. Desne rychle to utika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.4.19 20:04

Ahojte Ženy, máte někdo zkušenosti a miminko na UM? Chtěla bych se zeptat když nevyhovuje sunar(šílená zácpa už tři týdny) chci zkusit um vyměnit a ptám se jestli je hned nutný kupovat vyloženě to spešl mliko proti zácpě ? Dětská mi řekla ať zkusím něco jinýho ale už dál nedoporučila nic. Prý je to všechno na jedno brdo podle ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí