Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, my máme za sebou očkování hexa,čekají nás pneumokokové…byla bez reakce, spala a spala,my máme 2,5 měsíce, je to takové usmévavé mimino…baští dobře, hodně začala věci brát do ruky a zkoumá si ručičky, baští taky dobře, máme 58 cm a 4,30 kg…přidám fotky, cvičíme hodně pasení, to nám ještě nejde úplně,ale snažíme se…
Ahoj holky, taky prihodim par fotek nasi princezny, v utery ji bylo 9 tydnu ☺️
Ivule86 Ahoj a nějakou reakci na očkování měl? Dominika chtějí očkovat ve čtvrtek, ale moc se mi do toho zatím popravdě nechce.
Jinak minulý pondělí měl 5,2kg a 59cm (11.3. měl tři měsíce).
Koníčky někdy pase, jindy jen leží a stávkuje. Ve čtvrtek jdeme znovu do poradny, protože minulý pondělí nechtěl spolupracovat
Občas mám chuť ho poslat někam expres balíčkem ![]()
@Nikollllka ahoj já sem malého nechávala očkovat v 9ti týdnech hexou a ted 10.4 jdeme na první dávku synflorixu a byl bez rekace nejsem zastáncem očkování protahovat na později pokud tu reakci bude mět mít tak ji bude mít i v pozdějším věku a ta hexa není tak hrozná moc miminek nato nemá reakci aspon v mém okolí jsem se s nikým nesetkala ![]()
@Ainah Ahoj, no neprotahovala bych to, pokud by nebyl o mesic driv a nemel mesic rotaviry.
Uz tak to byl zaprah pro jeho telicko a myslim, ze si zaslouzi chvilku odpocinout ![]()
@Nikollllka jo tak v tomto případě určitě počkat já sem myslela,že to chceš jen tak kvůli tomu že je malý víš?
Ahoky, po delší době jsem sem taky zabrousila, koukám na krásný fotečky dětiček, tak taky přidám
ve středu budeme mít 10 týdnů, za sebou máme očko na rotaviry a před sebou hexa, děsím se reakce, starší neměl žádnou, snad bude taky klid. Bojujeme se suchou pokožkou hlavičky. V noci spinká 5h tahem
Jinak máme 57 cm a něco málo přes 5 kg a máme se čile k světu
![]()
@Kaculyn Ahoj, krásnej chlapeček. Doktorka nám na tu suchou hlavičku doporučila krém jmenuje se sebclair a moc pomohl. Syn se loupal úplně nehorázně a tohle mu moc pomohlo. Není to na předpis. ![]()
ahoj, mám otázku.. má tu z vás někdo zkušenost s UM Babylove ?
My zatím používáme Nutrilon profutura přes den a Nutrilon Good sleep přes noc.
Občas se zadaří, že nám chlapeček spí od půlnoci do 6ti rána, ale to málokdy.
Spíše mi přijde, že má skoro každé dvě hodiny hlad.. a to dostává těch 120ml každé 3 hodiny.
@marrynka změnou mléka ti malý určitě dyl spát nebude můžu se zeptat proč davas dvě různé mléka?přes den a noc?babylove není špatné,ale zs mě je lepsi Hipp Biocombiotik
@marrynka ja s UM zkusenosti nemam, ale to, ze se vnoci deti budi je normalni. Kazde dite to ma jinak, spanek se i casto meni. Nemyslim si, ze by ti po jinem mleku spal celou noc. Taky se numusi budit kvuli hladu, ale proste proto, ze chce tebe
nekdy to je narocny.
Ahoj holky, tak ja hlasim, ze se nam nase miminko zacalo otacet z briska na zada. Desne rychle to utika ![]()
Ahojte Ženy, máte někdo zkušenosti a miminko na UM? Chtěla bych se zeptat když nevyhovuje sunar(šílená zácpa už tři týdny) chci zkusit um vyměnit a ptám se jestli je hned nutný kupovat vyloženě to spešl mliko proti zácpě ? Dětská mi řekla ať zkusím něco jinýho ale už dál nedoporučila nic. Prý je to všechno na jedno brdo podle ní.